Asztalra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Megjelent a Szívek szállodája hivatalos szakácskönyve

A Gilmore Girls - vagy ahogy itthon ismerjük: Szívek szállodája - több generáció számára meghatározó sorozat. Ha azt halljuk, Stars Hollow, lelki szemeink előtt egyből megjelenik a tökéletes kisváros, az ideális otthon képe, kedves szomszédokkal, hangulatos fényekkel, illatokkal, családias, biztonságos közeggel...


Chilivel a hideg ellen, avagy csípős melegítő menü

Itt az ideje a csípős fogásoknak, amik felmelegítik a testet! A chilit használhatod szárított és friss változatban is, a nagyobb üzletek zöldséges részlegein megtalálod!


Zöldségek a wokban

A wok a kínai konyha alapvető eszköze. A zöldséges ételek és húsok sokasága készül a speciális edényben, mely ma már egyre több európai háztartásban is megtalálható.
Indiai ihletésű egytál

Gyorsan finomat! Ha vonz az indiai konyha, akkor próbáld ki, megéri!


Zero waste chef: zöld receptek a házi kenyértől a mártogatósig

A fenntartható és egészséges életmód kialakítása egyre inkább előtérbe kerül a mindennapok során. Ha a konyha falai közé szeretnél egy kis tudatosságot csempészni, érdemes elmerülni a hulladékmentességet hirdető zero waste mozgalom alapjaiban, amely egyszerre ösztönöz az élelmiszer-alapanyagok gondos kiválasztására, a megmaradt ételek újrahasznosítására, valamint a zöld receptek kipróbálására.


Sült paradicsomleves - kakukkfűvel

Imádod a nyári, szabadföldi, illatos paradicsomot és az ebből készült ételeket? Ez a leves egy kicsit más, mint a megszokott, nekünk nagyon ízlett. Próbáld ki!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x