Nasira - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Tzatziki, ahogyan a nimfák kínálják

A legenda szerint, amikor Odüsszeuszt és csapatát Kalüpszó szigetére sodorta a tenger, a nimfák a palotába vitték az ithakai hőst és bajtársait. Ott minden jóval ellátták őket, hogy gyorsan felerősödjenek, és az alábbi fogással hozták meg a kedvüket az élet örömeihez.


3 almás recept adventi hangulatban

Adventi hangulat - fűszeres, mogyorós, diós, mézes illatok kavarognak a konyhából! Hangolódjunk fokozatosan az ünnepekre!


A fánk története (recepttel)

Úgy kezdődött, hogy egy bizonyos Krapfen nevű pék elhalálozván, műhelyét özvegye vezette tovább. Nem volt könnyű az élete özvegy Krapfennénak, mindazonáltal továbbra is az ő pékségéből került ki a legfehérebb, legfinomabb kenyér, a város legtávolabbi részéből is elzarándokoltak érte az emberek.
4 szuper fagylaltrecept a nyárra - Fagyi házilag!

Van annak valami varázslatos hangulata, ahogy az ember a mélyhűtőből a saját fagylaltját kínálja. Sokfélét készíthetünk, ilyenkor úgyis elfogy mind pillanatokon belül. Legyünk bátrak az ízek kiválasztásánál! Készítsd el a saját fagyidat, ami számodra a legfinomabb lesz!


Házi krémtúró friss málnával

Nagyon finom, egyszerű és gyorsan elkészíthető finomság, igazi nyári desszert.


Erdei bogyósok, amelyekből bátran csemegézhetsz

Ha még nincs itt a nyaralásod ideje, gyors regenerációt, kikapcsolódást nyújt az erdő! A fáradtságot egy jó kis túrával lehet elűzni. Érdemes felkerekedni és a hazai erdőkben sétálni egy nagyot. Élvezni fogod a kirándulást, a friss levegőn mozgást.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x