HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Mit egyen a cica? (... és mit ne?) Macskaetetés helyesen


A cica helyes etetése könnyűnek tűnik, de nem az! Azt hinnéd, amikor először hazaviszed, hogy csak pattan a konzerv, ugrik a macska! Azonban a macska etetése, étrendje, annak összeválogatása, és persze az etetés módja, rítusa is eltérő lehet. Ráadásul a nyers, a párolt, vagy száraz, vagy a konzerv etetés közt sem könnyű dönteni!


 
 
 
 
 
 
hirdetés

Hétfői holdhoroszkóp 2021-07-26

Ma örülünk neki, ha gondoskodhatunk családtagjainkról, gyermekeinkről. Szívesen vesszük őket körül a szeretetünkkel. Az idős rokonainkkal való törődés napja van, - látogassuk meg, vagy hívjuk fel őket! Ma a szénhidrátok napja van,...


Rendezvénynaptár

Hogyan bocsássunk meg? 5+5 tipp a lelki sértettség sikeres elengedéséhez

Életünk során számtalanszor kerülhetünk olyan helyzetbe, melynek során fájdalmat okozunk másoknak, vagy épp mások követnek el sérelmet a kárunkra. Jóvátenni a kárt legtöbbször nem lehet, a sérelemmel járó lelki teher azonban letehető, ha megtanuljuk gyakorolni a valódi megbocsátást.

Általános szabályok a mosás optimalizálásához

Mit tegyél, hogy kevesebb vízzel és energiával legyenek tiszták a ruháitok? Bizony, van néhány mosási szabály, amit ha nem tartasz be, akkor pazarolsz, kidobsz az ablakon jó néhány ezrest. Például belegondoltál már rá, hogy hány kiló ruhát mosol egy évben? Hány liter vizet használsz el és mennyi áramot? Szerinted nem lehetne ezt okosabban csinálni? Egy kis odafigyeléssel rengeteg energiát és vizet, és ami lényeg, pénzt tudsz megtakarítani. Olvass tovább, és maradjon meg a zsebedben több ezer forint, havi szinten.

Amit a turulról tényleg tudni érdemes

A turulról évről évre egyre többet hallhatunk. A legtöbben beszélnek róla, azonban nem tudják, hogy ez a jelkép honnan ered, s a történelem során miként jelent meg. Ha fogalmad sincs róla, vagy ha úgy érzed tájékozott vagy, de nem árt egy kis ismétlés... Kis összefoglaló a turul nagy útjáról.

A mágia színe - fekete mágia, fehér mágia

Van-e fekete vagy fehér mágia? És van-e szürke tartomány? Van-e színe a mágiának? Ha a kés magában hordozza, hogy gyilkos szerszám, vagy kenyérvágó eszköz, akkor a mágia is lehet fekete és fehér. Ha a kés csupán egy sokcélúan alkalmazható tárgy, akkor nem. A mágus céljától függ, mire használja a tudását...

Ki viszi le a szemetet?

Manapság, amikor a legtöbb nő ugyanúgy dolgozik, mint a férfiak, a nők joggal várják el párjuktól, hogy ők is aktívan kivegyék a részüket a házimunkából. Azonban ez is egy olyan kérdés, amit a párok nem szoktak előre megbeszélni egymás között. Így az összeköltözés vagy a házasság után a házimunka az egyik leggyakoribb konfliktusforrás.

Milyen tápanyagokat tartalmaznak az egyes gyümölcsök? Teljes körkép a 18 legfontosabbról!

Gyümölcsnek általában az emberi fogyasztásra nyersen és frissen alkalmas terméseket és álterméseket tekintik. A köznyelv többnyire megszorítóbb értelmű, és csak a fás növényeken termő gyümölcsöt tekinti gyümölcsnek, (az édes ízt is társítja), míg a tágabb definícióba beleférnek a dinnyék, de akár a frissen fogyasztott paradicsom is.

 
Cimkék
  
Ajánló
Végre itt a nyár és a strand szezon, azaz az év legjobb időszaka. Szerencsére 2021-ben is látványos fürdőruha ...
A webshop régebben az unatkozó feleség hobby projektje volt, mára azonban megfelelő hozzáértés nélkül halálra...
A keresőmarketing nem más, mint a kattintás alapú, fizetett hirdetések alkalmazása. Óriási előnye, hogy a felha...
Milyen témák iránt érdeklődnek az emberek 2021-ben? Miből készíts webináriumot, ha sikeres online rendezvények...
Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Fa-elem hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
      KOS Nyár elején a jegy szülöttei még a munkájukkal lesznek elfoglalva, sok feladat vár rájuk, de a hónap végére utolérik magukat. Legyenek türelmesek, ne kapkodjanak,...

SZEMÉLYES HOROSZKÓP hírlevél
Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail:

Irányítószám:

Település:

Lakcim:

Nemed:

kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x