HarmoNet | Középen találkozunk -lap6
 
 
 
 
 
 

Mindjárt itt a Samsara Boulevard új koncertje - Élő és online!


A Samsara Boulevard talán a legismertebb "spirizenekar" hazánkban. Moden mantráikért rajong a közönség. Ki lesz a meglepetés vendég? Mi lesz a helyszín? Melyik nap estéjét tedd szabaddá? Egy kattintás és máris kiderül! Online visszanézhető marad, de élőben az igazi!


 
 
 
 
 
 

Hétfői holdhoroszkóp 2021-11-29

Ma örülünk a lustálkodásnak és a szerelemnek. Érdemes kedvesünkkel kicsit tovább ágyban maradni és teret engedni az erotikának. Ma nagyobb lesz az igényünk a szexre! Ma gerincünk kerülhet előtérbe, egészségünk tekintetében. Figyeljük...

Színek a lakásban - színek hatása a lakberendezésben

A színeknek jóval nagyobb a hatása életünkre, mint gondolnánk. A színek segítenek harmonikussá tenni azt a környezetet, ahol élünk, dolgozunk, pihenünk, de a nem megfelelő színeknek zavaró, nyugtalanító hatásuk lehet. Ezért kellően odafigyelve alkalmazzuk csak lakásunkban a különböző színeket, és árnyalatokat.

Színek és elrendezés a konyhában a Feng Shui szerint

A mai rohanó világban az otthon egyik legfontosabb része a konyha, ahol a családtagok este találkoznak, és vacsora közben tudják csak megbeszélni a napi eseményeket. Nem véletlenül nevezik Magyarországon a konyhát családi tűzfészeknek. Ezért nagyon fontos úgy kialakítani a Feng Shui elveivel, hogy itt a család a lehető legjobban érezze magát.

Te is bántalmazás áldozata vagy? Ismerd fel a jeleket!

A bántalmazásról a legtöbb embernek a fizikai erőszak jut az eszébe. Rombolni és fájdalmat okozni azonban szavakkal is lehet. A lelki bántalmazás veszélye gyakran épp abban rejlik, hogy hosszú ideig képes észrevétlen maradni. Gyakran maga az áldozat is csak későn ismeri fel, hogy bántalmazásnak van kitéve. Olyankor pedig már a segítség ellenére is nehezen lát lehetőséget arra, hogy változtasson a helyzetén.Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre

Hogyan találjuk ki előre, ki hív telefonon, hol vannak az elveszett tárgyak, vagy hogyan érezzünk meg olyan ránk váró eseményeket, amelyek sorsdöntőek életünkben? Segít a megérzéstréning! Önmagad trénere lehetsz, és ha tudsz úgy játszani, mint a gyermek, akkor a siker hatalmas örömmel tölt majd el a gyakorlás során!

Így hat a hangulatodra egy lakásban elhelyezett akvárium

Az utóbbi időben nemcsak a szabadidő és a családi élet színtere volt lakásunk, hanem a tanulásé és a munkáé is. Sokkal több időt töltöttünk el otthon, ezért teljesen átalakult az otthoni terekhez való viszonyunk is. A lakás megfelelő pontján elhelyezett akvárium, az akváriumi halak jelenléte jótékonyan hat ránk.

Varjak védelmében -

Megérkeztek a varjak a fővárosba - a madárvdéőktudják, ilyenkor kell elkezdeni az énekesmadarak etetését is, ugyanis ilyenkor egyre nehezebb a természetben élelmet találniuk. A varjú különlegesen intelligens állat és fontos szerepe van a természetben.


 
Cimkék
  
Ajánló
A Samsara Boulevard talán a legismertebb "spirizenekar" hazánkban. Moden mantráikért rajong a közönség. Ki lesz a...
Az utóbbi időben nemcsak a szabadidő és a családi élet színtere volt lakásunk, hanem a tanulásé és a munkáé...
Elképzelted már, milyen egy jó könyvvel és egy kockás pléddel bekuporodni a kényelmes foteledbe a ragyogó kará...
Sokakban nem az a kép él a fatüzelésről, hogy környezetbarát fűtési mód lenne. Ezen nem is kell nagyon meglep...
Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Fa-elem hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
      KOS Nyár elején a jegy szülöttei még a munkájukkal lesznek elfoglalva, sok feladat vár rájuk, de a hónap végére utolérik magukat. Legyenek türelmesek, ne kapkodjanak,...

SZEMÉLYES HOROSZKÓP hírlevél
Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail:

Irányítószám:

Település:

Lakcim:

Nemed:

kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x