HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Álmodj tudatosan! Jósálmok, előzőélet-álmok, stresszálmok


A tudatos álmodás sokak vágya, de kevesen tudják, hogyan is használhatjuk álmainkat spirituális fejlődésünk, életünk érdekében.


 
 
 
 
 
 

Vasárnapi holdhoroszkóp 2022-09-25

Barátságos hangulatban leszünk, örülünk, ha társaságba mehetünk. A programok is feldobnak, szívesen flörtölünk. Alkalmunk nyílhat új szerelemre, de egyelőre nem akarunk mélyre menni az érzelmekben. Ma jobban beépülnek a zsírok szervezetünkbe,...

Engedd, hogy megtörténjen

Életem egyik legegyszerűbb és legbonyolultabb, legkönnyebb és legnehezebb tanítása is egyben... Engedem én, engedném, de hogyan? A hogyant sehol nem találtam leírva, hiába olvastam el több önismereti könyvet, spirituális tanítást, néztem több filmet, riportot, stb. Éveken keresztül magamon kívül kerestem a megoldásokat fáradhatatlanul a keleti és nyugati filozófia bugyraiban, a rituálék, elvonulások, elvont lehetőségek tárházaiban.

Így lesz sikerben gazdag az Újév! - Szilveszteri program ötletek

Az év vége arra való, hogy összegezzük az eddigieket, vessünk egy pillantást az elmúlt 12 hónapra és terveket szőjünk a következőre. Persze ilyenkor mindenki bizakodva fordul a jövőbe és azon tanakodik, hogy vajon hogyan lehetne sikerben gazdag az újév.

Így pihent a Balatonnál a 4 for Dance

Vagyis a csapat fele! Ugyanis a táncegyüttes két tagja volt AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb epizódjának tesztelője.A neurológus magánrendelés segít feltárni a panaszok eredetét

Idegrendszeri panaszokkal, legyen szó a központi, vagy a perifériás területet érintő problémáról, minden esetben specialistához kell fordulni a pontos diagnózis érdekében. Egy jól képzett neurológus magánrendelés keretében a végére járhatunk a tünetek okának, noha ez a folyamat meglehetősen bonyolult és összetett, hiszen a vizsgált terület is rendkívül komplex.

Egymillió mécses világíthatja be Magyarországot a béke jegyében

Szeptember 29. és október 1. között a Mária Rádió arra hívja az embereket, hogy imádkozzanak a békéért és ennek jeleként mindhárom este 20 órakor helyezzenek egy mécsest az ablakukba, melyek bevilágítják egész Magyarországot. Mindszenty Józsefnek tulajdonítják azt a mondatot, miszerint "ha van 1 millió imádkozó magyar, nem félek a holnaptól". A Mária Rádió célja, hogy valóban 1 millió ember imádkozzon ezekben a napokban az esti órákban a békéért. Az imalánchoz online is lehet csatlakozni.

Régen szerettem, most miért idegesít ennyire?

Viták, veszekedés, harcok, kiabálás, egymás hibáztatása. Egyre mélyebb és mélyebb sebek ejtése a másik lelkén, amely már amúgy is sebekkel borított. Ugye ismerős a szituáció, amikor nő és férfi bántani kezdi egymást, néha a semmiből felbukkanó harag, düh kitörése miatt. De mi zajlik valójában?


 
Cimkék
  
Ajánló
Az év vége arra való, hogy összegezzük az eddigieket, vessünk egy pillantást az elmúlt 12 hónapra és terveket ...
Vagyis a csapat fele! Ugyanis a táncegyüttes két tagja volt AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb epizódjának teszt...
Idegrendszeri panaszokkal, legyen szó a központi, vagy a perifériás területet érintő problémáról, minden esetb...
Szeptember 29. és október 1. között a Mária Rádió arra hívja az embereket, hogy imádkozzanak a békéért és e...
Barátságos hangulatban leszünk, örülünk, ha társaságba mehetünk. A programok is feldobnak, szívesen flörtölünk. Alkalmunk nyílhat új szerelemre, de egyelőre nem akarunk mélyre menni az érzelmekben. Ma jobban beépülnek a zsírok szervezetünkbe,...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Szilárdság hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x