HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Zero waste chef: zöld receptek a házi kenyértől a mártogatósig


A fenntartható és egészséges életmód kialakítása egyre inkább előtérbe kerül a mindennapok során. Ha a konyha falai közé szeretnél egy kis tudatosságot csempészni, érdemes elmerülni a hulladékmentességet hirdető zero waste mozgalom alapjaiban, amely egyszerre ösztönöz az élelmiszer-alapanyagok gondos kiválasztására, a megmaradt ételek újrahasznosítására, valamint a zöld receptek kipróbálására.


 
 
 
 
 
 

Hétfői holdhoroszkóp 2023-10-02

Ma ínyenc hangulatban leszünk, élünk-halunk a finom falatokért. Készítsünk egy mesteri menüsort, de azért figyeljünk a mértékletességre! Sajnos hajlunk rá, hogy túlságosan sokat együnk, - ne szedjünk kétszer! Ma érzékenyebb lehet...

5 zsírégető fűszer és gyógynövény - Ezeket használd főzéshez, teának!

Fogyni, fogyni, fogyni szeretnénk. De nem mindegy hogyan. A koplalás idejétmúlt, badarság, talán csak színésznőknek való, akiknek két szerep között több tíz kilónyi ingadozásokhoz kell alkalmazkodni. Ezúttal öt kevésbé ismert, de gyógynövénykönyvek által erősen javallott gyógy- és fűszernövényt mutatunk be, melyeket ételekbe, salátákba keverve vagy teaként fogyaszthatsz, ill. nyugodtan használhatod gyermek elhízása ellen is.

Mi nem hiányozhat egy divatos anyuka szekrényéből? Íme, néhány alapmodell!

Az anyaság egy életet átformáló, életen át tartó szerep. Viszont mögötte ott van a nő, a nőiesség, a női energiák megélése. Vagyis a gardróbban található ruhaköltemények milyenségét nem előnyös, ha az anyaság határozza meg. Ez alól nyilván a kismamakorszak kivételt képez, mert ekkor mindenképpen a funkcionalitás az első. De egyébként a nő mindig és mindenkor megmutatkozhat, még reggeli készítése közben is.

Szavazz Te is Északkelet-Magyarország legjobb szálláshelyére!

Előző héten befejeződött Magyarország egyetlen szállodaversenyének, AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás északkelet-magyarországi régiójának bemutatása. A régiós szálláshelyekre vasárnap 11 óráig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán.Rezgések óceánja, megérzések tengere

Az intuíció egy varázslatos műszer, ami mindig segít neked, hogy hallgatva rá, új ötleteid legyenek, új megoldásaid egy helyzetre. A kérdés csak az, hogy rá vagy-e hangolva az üzenetekre. Tudod, hogy minden döntéseddel sorsot teremtesz magadnak?

Szeptember 30. a magyar népmese napja - ingyenes programokkal

Benedek Elek születésnapja, szeptember 30. a magyar népmese napja. A jeles nap alkalmából kiállítás nyílik meg a Cinema MOM-ban a Kecskemétfilm díjnyertes, közkedvelt Magyar népmesék sorozatának rajzaiból. A tárlat nyitóeseményén rajzfilmvetítéssel és néptánctanítással is várják az érdeklődőket.

Hogyan befolyásolhatja a mosolygás a mentális egészséget?

Nem titok, hogy a mosolygás hatással lehet a mentális egészségre. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek, akik gyakrabban mosolyognak, általában boldogabbak és jobban érzik magukat, mint azok, akik nem. A mosolygás a boldogság fizikai jele, és amikor mások vagy mi magunk mosolygunk, agyunk pozitívan reagál.


 
Cimkék
  
Ajánló
Tartózkodjunk bármelyik pontján is a világnak, számtalan váratlan helyzettel találkozhatunk - az egészségünk m...
A fenntartható és egészséges életmód kialakítása egyre inkább előtérbe kerül a mindennapok során. Ha a kony...
Az anyaság egy életet átformáló, életen át tartó szerep. Viszont mögötte ott van a nő, a nőiesség, a női e...
Előző héten befejeződött Magyarország egyetlen szállodaversenyének, AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás északkel...
Ma ínyenc hangulatban leszünk, élünk-halunk a finom falatokért. Készítsünk egy mesteri menüsort, de azért figyeljünk a mértékletességre! Sajnos hajlunk rá, hogy túlságosan sokat együnk, - ne szedjünk kétszer! Ma érzékenyebb lehet...
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Föld-elem hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x