HarmoNet | Középen találkozunk -lap15
 
 
 
 
 
 

Gerilla PR-cikkel a Google találati listájának élére


A végtelenbe és tovább: egy jó PR-cikk az egekbe röpítheti a vállalkozásod sikerét. De mi kell hozzá? Hogyan használhatod fel egy médium ismertségét a saját előrehaladásod érdekében? Naná, hogy elmondjuk.


 
 
 
 
 
 

Pénteki holdhoroszkóp 2023-03-31

Ma jókedvűek lehetünk, alapvetően optimistán látjuk az életet. Mindenbe nagy lendülettel vetjük bele magunkat, a lelkesedés meghatározhatja a napot. Kapcsolatainkban is barátságosabban viselkedhetünk. A játékos szerelem és a flört napja...

Iránytű vagy bejárat? Feng shui iskolák

Ha téged is zavar, hogy nem érted, miért mondja így az egyik és úgy a másik szakértő, vagy ha már sok könyvet olvastál, de még mindig nem érted, itt az egyszerű magyarázat. A feng shui a térrendezés ősi kínai tudománya, amelynek célja a harmonikusan rendezett élet. Alapfogalma a bágua térkép, mely kilenc részre osztva bármely lakásra felfektethető.

Otthoni vs. ambuláns fogfehérítés: melyik lesz Önnek megfelelő?

Zavarja a fogai sárga vagy szürke árnyalata? Nos, érdemes már az elején megemlíteni, hogy a filmekhez hasonló, természetesen fehér és ragyogó mosoly egyáltalán nem gyakori, és minden igyekezeted ellenére sem könnyű elérni. A fogak színét nagymértékben befolyásolják a genetikai adottságok és részben az étkezés.

Nevezz a kalácsoddal! Húsvéti Kenyérlelke családi nap a Fény Utcai Piacon

Április 2-án délelőtt 10 órától Budapest egyik legkedveltebb piaca, a Fény Utcai Piac hívja közösségi terébe a kenyér szerelmeseit. Az ingyenes Kenyérlelke Fesztiválon a húsvét alkalmával bemutatkoznak a legmenőbb pékségek, de jönnek kistermelők, lesznek kalács-workshopok és válogathatunk a minőségi sonkák között. Az eseményt utcazenészek, gyerekprogramok is színesítik. És bárki nevezhet saját kalácsával a Húsvéti Kalácsversenyen, melyen neves zsűri értékeli a legjobbakat.Mosodai illatok egy kicsit másképp

A parfümök használata nem újdonság számunkra, de nem is olyan újdonság, amit a mai generáció szabadalmaztathatna. Az ember és az illatok ősidők óta összetartoznak, és a parfüm legalább néhány évszázada, de talán sokkal régebb óta része a történelmünknek.

Fakó, üres párkapcsolat? - Szerelmi csőd egy kanapén

Furcsa üresség jellemezte kapcsolatunkat. Alapvetően minden rendben volt.. és mégsem. Nagyon nehéz volt megmondani, mi hibádzik. Aztán kiderült: rossz helyen van az ágyunk!

Mit kell tudni a gyomorégésről?

A gyomorégés rendkívül kellemetlen egészségügyi probléma, ami emberek millióit érinti - mondhatni, népbetegséggé nőtte ki magát. Gyomorégés lehet az oka annak, ha valamilyen csípős, túlságosan fűszeres, nehezen megemészthető ételt ettünk vagy a gyomor nyálkahártyáját ingerlő italt fogyasztottunk - viszont lehet tünet is.


 
Cimkék
  
Ajánló
Ha vakáció, akkor irány külföld! Ismerős? Mindannyian utaztunk már, és mindig fantasztikus élmény. Van valami ...
A végtelenbe és tovább: egy jó PR-cikk az egekbe röpítheti a vállalkozásod sikerét. De mi kell hozzá? Hogyan h...
Zavarja a fogai sárga vagy szürke árnyalata? Nos, érdemes már az elején megemlíteni, hogy a filmekhez hasonló, t...
A parfümök használata nem újdonság számunkra, de nem is olyan újdonság, amit a mai generáció szabadalmaztathat...
Ma jókedvűek lehetünk, alapvetően optimistán látjuk az életet. Mindenbe nagy lendülettel vetjük bele magunkat, a lelkesedés meghatározhatja a napot. Kapcsolatainkban is barátságosabban viselkedhetünk. A játékos szerelem és a flört napja...
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Légiesség hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x