Bringarandi- Tekeredj össze életed szerelmével!
Címlap / Bringarandi- Tekeredj össze életed szerelmével!

Bringarandi- Tekeredj össze életed szerelmével!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Akiknek éppen nincs társuk, talán ilyenkor bátrabban vágnak bele a társkeresésbe is.  

 

A húszas-harmincas-negyvenes korosztály nagy része próbál az interneten ismerkedni, sokan azonban személytelensége miatt nem kedvelik a társkeresés ezen formáját. Mások szórakozóhelyeken próbálkoznak, a hangos zene melletti félhomály szintén nem a hosszú beszélgetéseknek kedvez. Mi marad hát?
 

Randizni lehet másképp is, legalábbis mostantól! Útjára indult a Bringarandi, a társkeresés egy aktív formája, ami a pártalálás lehetőségét ötvözi egy kellemes biciklitúra hangulatával. Ezekre az egynapos kirándulásokra olyan lányokat és fiúkat várnak, akik nem ijednek meg egy kis bicajozástól, és készek arra, hogy egy új arcokból álló csapattal vágjanak neki a távnak.
A kb. 50 km-es túrák átlagos erőnléttel teljesíthetőek, nem kell tehát bicikliversenyzőnek lenni ahhoz hogy csatlakozzunk a csapathoz. Ha valakinek nincs bicaja, a túravezetők segítenek a bérlésben. Az út során két túravezető kíséri a csapatort elől és hátul, így a leggyorsabbak és a legkényelmesebben tekerők sem maradnak le a csoporttól.
 

A gyönyörű tájakon vezető kerékpártúrát során több megálló szakítja meg, ahol a pihenés mellett játékos feladatok alapozzák meg a jókedvet és oldják a hangulatot. Természetesen útközben is lehet beszélgetni, ismerkedni, hiszen a túra zömmel bicikliutakon vagy kisforgalmú műutakon halad. A nap végén pedig a kirándulást egy jól megérdemelt közös vacsora zárja, ahol akár telefonszámot is lehet cserélni.
 

De ha nem is találunk rá a párunkra, akkor is egy jót mozogtunk és kirándultunk, egy kellemes napot töltöttünk, csodaszép helyeken tekeregve !

További információért látogass el weboldalukra: /www.pedalcyclingholidays.hu/bringarandi

 
 
[ 195 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x