Új kozmetikumok: a tengerpart sugárzó színei tavaszra
hirdetés
Címlap / Új kozmetikumok: a tengerpart sugárzó színei tavaszra

Új kozmetikumok: a tengerpart sugárzó színei tavaszra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Az Artistry limitált kiadású "Escape to Paradise" színes kozmetikum-kollekciója márciusban mutatkozik be. Az Amway prémium márkájának új tavaszi kollekciója a mediterrán tengerpartok ragyogó és merész színeit ötvözi, ezeknek az egzotikus helyeknek a hangulatát idézi. 


Rendezvénynaptár
Az idei tavasz a ragyogó színek és a finom formák évszaka lesz. A tavaszi színkavalkádból nem maradhatnak ki az élénksárga, az üdezöld, a friss narancs, a korallvörös, a divatos lila, a lagúnakék és a pasztell árnyalatok. Az Amway Artistry 2012-es tavaszi „Escape to Paradise” kollekciója a nemzetközi trendeket követi, a mediterrán vidékek káprázatos színeit felvonultató különleges sminkkészlet.

Az „Escape to Paradise”-ot a híres olasz portofinói tengerpart kifinomult és elbűvölő színei inspirálták. Két eltérő színárnyalatból álló paletta született meg, a „Beachfront” lágy bronz árnyalatokkal és a „Seascape” buja színekkel. A sminkkészletek egy szemhéjpúder és arcpirosító kompaktot, egy szájfény duót és egy szemhéjtust tartalmaznak.


A „Beachfront” „Golden Glow” arcpirosítója ragyogást ad az orcáknak, míg a halvány rózsaszín, arany bézs, intenzív levendula és barackos bézs az ibolyaszín szemhéjtussal merészen hangsúlyozza a szemet. A „Tropical Coral” szájfény duó élénken csillogóvá teszi az ajkat.

A kollekció másik szettje, a „Seascape” ugyanakkor az ibolya romantikus árnyalataival és élénkebb színeivel a lágy tengeri szellőt idézi. A „Fresh Radiance” arcpirosító sugárzóvá teszi az orcákat, a világoskék, lágy bézs, élénk ibolya és pasztell barna szemhéjpúder az egzotikus türkiz árnyalatú szemhéjtussal kombinálva természetes csillogást ad a szemeknek. Az ibolya és levendula árnyalatokból álló „Pacific Orchid” szájfény duó különleges ragyogást kölcsönöz az ajkaknak


 
 
[ 293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x