HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Az ellentétek vonzzák egymást - egy házasságban is?


Régóta tudjuk, hogy a fény mellett mindig ott az árnyék, a víz mellett a tűz, vagy épp a jin mellett a jang. És ez a szerelmi életünkre is igaz lehet? Naná, hogy igen! Ferencz Péter "Peet" és felesége, Alexandra példája legalábbis ezt mutatja!


 
 
 
 
 
 

Pénteki holdhoroszkóp 2023-12-08

Ma lassabbak leszünk, a nyugalom és a csendes tevékenység fontos számunkra. Nem örülünk a meglepetéseknek, pont úgy szeretnénk végezni a munkánkat, ahogyan azt megszoktuk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, különösen akkor kellene...

Irodai megoldások, melyek visszahozzák a munkahelyi örömöt: lépj be a myhive világába!

Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető myhive irodamárka. Az eddig ismert közösségi irodák sokszínű kínálattal rendelkeznek, ám eltérőek a szerződési feltételek, és szinte mindig hiányzik egy-két apró szolgáltatás. Ha a kávézókat, a lakásirodát, vagy a klasszikus coworkinget már alaposan kiismertük, kipróbálhatunk egy olyan helyszínt, amely többféle irodai megoldással jelentkezik.

Megelőzhetjük a hát- és gerincproblémákat, ha ülőmunkát folytatunk?

A hát- és gerincproblémák napjainkban egyre gyakoribbá válnak, és sok ember életét megkeserítik. A statisztikák szerint Magyarországon minden második ember szenved valamilyen mozgásszervi panasztól, és a legtöbb esetben a hátfájás az oka. Miért alakult ki ez a helyzet? Miért váltak népbetegséggé a hát- és gerincbántalmak? És mit tehetünk ellenük?

4 jótanács a mikulásvirág gondozásához

A legfontosabb tennivalók, hogy növényünk ugyanolyan dús és zöld maradjon, mint ahogy az üzletben megvásároltuk.Van zsákodban minden jó, avagy mit ne felejtsünk ki a Mikulás-csomagból?

December 6. Miklós napja, a gyerekek misztikus ünnepe. De honnan is jön valójában a szokás? Mit szimbolizál a piros alma, mogyoró? Mit is jelképez a gyermekek és a családok számára a Mikulás-napi ünnep?

10 dolog, amit kevesen tudnak, pedig nagy segítség lehet a rezsicsökkentésben

Aligha van napjainkban olyan ember, akit ne érintene a rezsiárak drasztikus emelkedése. A téma megkerülhetetlenné vált, és mindenki a legjobb praktikákat keresi, hogy jelentősebb összegeket faraghasson le a kiadásaiból. Cikkünkben tíz olyan tippet mutatunk be, amik hatékonynak bizonyulnak a spórolásban.

Még hiányzik az a kis extra, amit az egészségért tehetnénk

Mindössze a magyarok fele szed rendszeresen vitaminokat, és még ennél is kevesebben sportolnak. Bár időszakosan többen fogyasztanak különböző ásványi anyag és vitamin tartalmú kiegészítőket, ezt a legtöbben továbbra sem elég tudatosan teszik. Ráadásul a magyarok túlnyomó része a betegségmegelőzés további formáit is mellőzi az életéből - mint az egészséges étkezés, vagy a szűrővizsgálatok.


 
Cimkék
  
Ajánló
Régóta tudjuk, hogy a fény mellett mindig ott az árnyék, a víz mellett a tűz, vagy épp a jin mellett a jang. És...
Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető m...
A hát- és gerincproblémák napjainkban egyre gyakoribbá válnak, és sok ember életét megkeserítik. A statisztik...
Aligha van napjainkban olyan ember, akit ne érintene a rezsiárak drasztikus emelkedése. A téma megkerülhetetlenné ...
Ma lassabbak leszünk, a nyugalom és a csendes tevékenység fontos számunkra. Nem örülünk a meglepetéseknek, pont úgy szeretnénk végezni a munkánkat, ahogyan azt megszoktuk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, különösen akkor kellene...
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Ékesség hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x