HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

A boszorkányok ezer arca


Közeledik Luca napja! A december 13-án elkezdett Luca-szék 13 különböző fából készül, hogy aztán szentestén, az éjféli misén ráállva megláthassuk a boszorkányokat. Addig is... mit kell róluk tudni, kik a boszorkányok?


 
 
 
 
 
 

Hétfői holdhoroszkóp 2023-12-11

Ma lassabbak leszünk, a nyugalom és a csendes tevékenység fontos számunkra. Nem örülünk a meglepetéseknek, pont úgy szeretnénk végezni a munkánkat, ahogyan azt megszoktuk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, különösen akkor kellene...

6 hiba, amit sokan elkövetnek önéletrajzkészítés közben

Az önéletrajzkészítés kulcsfontosságú lépés a karrierépítésben, illetve a sikeres álláskeresésben. A CV ugyanis az első dolog, amit a potenciális leendő főnökünk lát belőlünk - így ennek igazán meggyőzőnek kell lennie. Ennek ellenére sokan nem fordítanak elegendő figyelmet az elkészítésére, és hajlamosak amatőr hibákat hagyni ebben a fontos dokumentumban.

Csoda mivoltunk lényege

Minden tettem egyirányú: belőlem, tőlem indul ki és más felé irányul. Szabadon teszem azt, amit teszek, és szabadon cselekszik a másik is. Minden tettem önkéntes ajándék a másiknak, és a másiké is az.

3 almás recept adventi hangulatban

Adventi hangulat - fűszeres, mogyorós, diós, mézes illatok kavarognak a konyhából! Hangolódjunk fokozatosan az ünnepekre!Az ellentétek vonzzák egymást - egy házasságban is?

Régóta tudjuk, hogy a fény mellett mindig ott az árnyék, a víz mellett a tűz, vagy épp a jin mellett a jang. És ez a szerelmi életünkre is igaz lehet? Naná, hogy igen! Ferencz Péter "Peet" és felesége, Alexandra példája legalábbis ezt mutatja!

Irodai megoldások, melyek visszahozzák a munkahelyi örömöt: lépj be a myhive világába!

Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető myhive irodamárka. Az eddig ismert közösségi irodák sokszínű kínálattal rendelkeznek, ám eltérőek a szerződési feltételek, és szinte mindig hiányzik egy-két apró szolgáltatás. Ha a kávézókat, a lakásirodát, vagy a klasszikus coworkinget már alaposan kiismertük, kipróbálhatunk egy olyan helyszínt, amely többféle irodai megoldással jelentkezik.

Megelőzhetjük a hát- és gerincproblémákat, ha ülőmunkát folytatunk?

A hát- és gerincproblémák napjainkban egyre gyakoribbá válnak, és sok ember életét megkeserítik. A statisztikák szerint Magyarországon minden második ember szenved valamilyen mozgásszervi panasztól, és a legtöbb esetben a hátfájás az oka. Miért alakult ki ez a helyzet? Miért váltak népbetegséggé a hát- és gerincbántalmak? És mit tehetünk ellenük?


 
Cimkék
  
Ajánló
Az önéletrajzkészítés kulcsfontosságú lépés a karrierépítésben, illetve a sikeres álláskeresésben. A CV u...
Régóta tudjuk, hogy a fény mellett mindig ott az árnyék, a víz mellett a tűz, vagy épp a jin mellett a jang. És...
Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető m...
A hát- és gerincproblémák napjainkban egyre gyakoribbá válnak, és sok ember életét megkeserítik. A statisztik...
Ma lassabbak leszünk, a nyugalom és a csendes tevékenység fontos számunkra. Nem örülünk a meglepetéseknek, pont úgy szeretnénk végezni a munkánkat, ahogyan azt megszoktuk. Ma érzékenyebbek lesznek a füleink, különösen akkor kellene...
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Kielégülés hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x