HarmoNet | Középen találkozunk -lap1
 
 
 
 
 
 

Négy lábbal a címlapon - Nandagópa új (tacskós) könyve


Már megint írt a tacskókról, és ez megint zseniális lett, és szerintem ezt megint szétkapkodjátok! A címe: Tacs-Co, avagy hogyan NE neveljünk dakszlit . A Harmonet olvasók egyik kedvenc könyve volt tavaly Nandagópa könyve, az Angyal feketében. Mi most a tacskót kérdeztük: SIKERÜLT egy hamisítatlan Dakszlinterjút csinálnunk!


 
 
 
 
 
 
hirdetés

Szombati holdhoroszkóp 2021-10-23

Ma könnyed, friss hangulatban indul a nap. Korán felébredhetünk, úgy érezzük, hogy tele vagyunk energiával. Minden vágyunk, hogy valamilyen jó programot csináljunk magunknak és családtagjainknak. Ma ügyeljünk jobban a kezeinkre, könnyen...


Rendezvénynaptár

Ősszel is fitten: a legjobb ízületkímélő mozgásformák a hideg napokra

Ahogy egyre hűvösebbé válik ősszel az idő, úgy lesz egyre nehezebb rávenni magunkat a mozgásra. A hidegben ráadásul a sérülések esélye is megnőhet, ha nem szánunk elég időt ízületeink és izmaink megfelelő bemelegítésére edzés előtt. Az alábbiakban hasznos tippeket kapsz, hogyan gondoskodhatsz ízületeid védelméről.

Mit tennél, ha nem félnél?

A félelem legtöbbször bénítóan hat ránk. Meggátol a továbblépésben, az álmaink elérésében, a sikeres változásban. A félelmünk tárgyával való szembenézés azonban idővel elkerülhetetlenné válik. Az élet ugyanis addig-addig ütköztet azzal, ami félelmet ébreszt bennünk, míg egyszer kénytelenné nem válunk felvállalnia vele való megküzdést.

Mi lehet a baj a szexuális késztetéssel? (+18)

A nők jelentős része küzd a szexuális késztetés problémájával, aminek egyik legkellemetlenebb jele a vaginális nedvesedés hiánya. Dr. Demjén László nőgyógyász szerint a megoldás felé vezető első lépés az okok feltárása.

Holisztikus gyermeknevelés

Minden gyermek különleges. Egyedi személyiséggel, egyedi személyiségjegyekkel érkezik meg hozzánk, a földi dimenzióba. A pici gyermek természeténél fogva össze van kapcsolva önmagával, együtt rezeg a természettel, és lelke legmélyebb rétegeivel. Önismerete a maga egyszerűségében teljes, aztán egyszer csak történik valami, és azt vesszük észre, hogy gyermekünk reakciói nap - nap után egyre jobban meglepnek bennünket. Hová tűnik és hogyan fejleszthető a gyermek-önismeret?

Az a félelmetes elköteleződés

Elköteleződni. Vajon miért olyan félelmetes sok embernek ez a szó? Talán mert a "kötésre", "megkötésre" emlékeztet? Vagy arra, hogy az elköteleződés nem egyeztethető össze a szabadsággal? Vajon mitől félünk? Félünk e egyáltalán, vagy csak kifogásokat keresünk, mert nem tudunk dönteni? Az elköteleződés egyre gyakoribb témája a párkapcsolati problémáknak. Csak nem mindig úgy, ahogyan mi gondoljuk.

Őszi stresszfaktorok - így kerüld el őket!

A nyári napok lazasága után ősszel ismét hajlamosabbak vagyunk stresszelni a munka- és iskolakezdés, a borongósra forduló idő és a túlpörgetettség, a feszített munkatempó miatt. Bevált módszerek, hogy ősszel is jól érezd magad a bőrödben.

 
 
Cimkék
  
Ajánló
Már megint írt a tacskókról, és ez megint zseniális lett, és szerintem ezt megint szétkapkodjátok! A címe: Tac...
Ahogy egyre hűvösebbé válik ősszel az idő, úgy lesz egyre nehezebb rávenni magunkat a mozgásra. A hidegben ráa...
A kisbabák hajlamosak bajba kerülni, mivel nincsenek tisztában azzal, hogyan működnek a körülöttük lévő dolgo...
Az ősz beköszöntével újra elérkezett a nátha szezon, így még jobban kell figyelni a rendszeres kézmosásra, é...
Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Fa-elem hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
      KOS Nyár elején a jegy szülöttei még a munkájukkal lesznek elfoglalva, sok feladat vár rájuk, de a hónap végére utolérik magukat. Legyenek türelmesek, ne kapkodjanak,...

SZEMÉLYES HOROSZKÓP hírlevél
Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail:

Irányítószám:

Település:

Lakcim:

Nemed:

kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x