Intenzív Skorpió telihold: 2020. május 7.-lapte
Címlap / Ezotéria / Intenzív Skorpió telihold: 2020. május 7.

Havasi Patrícia

A hírnök szertartása (magusmeditaciók VI.)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Megjegyzés: Az első híváskor - vagy hívásokkor, ez függ attól, mennyire erősen képes koncentrálni az, aki a szertartást végzi - ne mondja a Hírnök nevét. Mondja csak azt: "Ő". Ha jól végzi a szertartást, a Hírnök azonnal felfedi a nevét, telepátia útján.... 

A hírnök szertartása

1. Ülj le, és lazíts. Hagyd, hogy a szellemed kedve szerint csapongjon, hadd áramoljanak szabadon a gondolatok. Egy idő után kezd ismételgetni magadban: "én most laza vagyok, szemem a világ álmát alussza"

2. Amikor érzed, hogy a szellemed már nem foglalkoztatja semmi, képzelj el egy tűzoszlopot a jobb oldalra. Hagyd, hogy a lángok magasra csapjanak, fényesen lobogjanak. "Megparancsolom, hogy a tudatalattim megjelenjen. Megnyitja és feltárja előttem a mágikus titkokat!" Várj egy kicsit, koncentrálj kizárólag a tűzoszlopra. Ha felbukkan egy kép, az a tudatalattid megjelenése lesz. Próbáld megőrizni.

3. Megtartva a jobb oldali tüzet, most képzelj el egy másik tűzoszlopot a bal oldaladon. Amikor a lángok már jó magasra csapnak, mond halkan a következő szavakat: "Hogy a Bárány ereje, amely mindenben és mindenkiben megmutatkozik, bennem is mutatkozzon meg, amíg szólítom a Hírnökömet. (A Hírnök neve) most meg fog jelenni előttem."

4. Beszélgess a Hírnökkel, akinek a két tűzoszlop között kell megjelennie. Vitassd meg vele különleges problémáidat, kérd ki a tanácsait, és add ki neki a szükséges parancsokat.

Amikor a beszélgetés befejeződött, a következő szavakkal búcsúzz el a Hírnöktől. "Köszönöm a Báránynak a csodát, amelyet tettem. Hogy (a Hírnök neve) mindig visszatérjen, amikor szólítom, és amíg távol van, legyen kész segíteni nekem megvalósítani művemet."

Megjegyzés: Az első híváskor - vagy hívásokkor, ez függ attól, mennyire erősen képes koncentrálni az, aki a szertartást végzi - ne mondja a Hírnök nevét. Mondja csak azt: "Ő". Ha jól végzi a szertartást, a Hírnök azonnal felfedi a nevét, telepátia útján. Ellenkező esetben tarts ki, amíg sikerült megtudnia a nevet, és csak ezután kezd meg a beszélgetést. Minél gyakrabban ismétled meg szertartást, annál erősebb lesz a Hírnök jelenléte, és annál gyorsabban lesznek a tetteid.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 15391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x