HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

Krisna-völgyi Búcsú 2024: népi mesterségek, finom fogások, fergeteges ökobuli


Noha a magyar családnevek jelentős része valamilyen hagyományos népi mesterséghez köthető, legtöbbünknek fogalma sincs arról, miként fogjunk hozzá a nemezeléshez, a kenderpapír-merítéshez, vagy hogy milyen megterhelő munka a kovácsolás. A már több mint 30 éves Krisna-völgyben július 26-28. között rendezik meg a Búcsút. Idén a hagyományos mesterségeké és a fenntarthatóságé lesz a főszerep.


 
 
 
 
 
 

Vasárnapi holdhoroszkóp 2024-07-14

Ma örülünk a társasági összejöveteleknek, szívesen megyünk moziba, vagy kávézgatunk a barátainkkal egy igazi, nyári "kiülős" helyen. Ápoljuk a kapcsolatainkat, hiszen ebben különösen hatékonyak vagyunk a mai napon! Fontos, hogy ma...

Min múlhat egy fogorvos-beteg kapcsolat?

A fogorvos és páciens közötti kapcsolat kritikus jelentőségű lehet az egészségügyi eredmények szempontjából is. Egy bizalmi kapcsolat, csökkentheti a betegekben fellépő félelmet, és a kezelési folyamatot is gördülékenyebbé teszi. De mik segítik a jó fogorvos-beteg viszony kialakulását?

Elfojtott titkaink: az álmok fajtái

Az idegorvosok évtizedekig foglalkoztak azzal, hogy valamilyen szinten értelmezni tudják az álmokban megjelenő szimbólumokat. Ugyan nem felejthető, hogy mindenki maga a legjobb megfejtője álmának, de igyekszünk ötleteket és útmutatást nyújtani az emberi lélek rejtelmeinek felderítéséhez az álmokon keresztül.

Hat gyanús jel, hogy rajtad van a rontás (+18)

6 gyanús jelet mondok, ami arra utalhat, hogy a rontás valamely formája utolért. Nem fontos ebben hinned. Elég, ha józanul, a veled történő tényeket gondolod át!Hova repülj ezen a nyáron?

A nyár már konkrétan itt van, erről a hőmérők higanyszála is hűen tanúskodik, úgyhogy itt az idő felkerekedni, és meghódítani a nagyvilágot. Végre időt lehet szánni önmagunkra, a pihenésre, a kalandokra. Megtehetünk olyan dolgokat, olyan helyeken, amelyre az év más szakaszában nincs lehetőségünk. De hova, és főleg hogyan érdemes nekiindulni? Mutatjuk!

Chat GPT, mint konyhai kukta? Igen!

A technológia fejlődése számtalan területen megkönnyítheti az életünket. Ez olyannyira igaz, hogy már a konyhában való boldogulás is leegyszerűsíthető. Gondolta volna, hogy a mesterséges intelligencia (AI) is segíthet a főzésben? Igen, jól hallotta! A ChatGPT képes recepteket ajánlani, főzési tippeket adni, és még étkezéstervezési segítséget is nyújtani.

Hozd be a nyarat otthonodba! Apró trükkök, ötletek a csodás nyári otthonért

Otthonunk díszítése nem csak ünnepek közeledtével fontos, hanem a nyári időszakban is, amikor időnk nagy részét lehetőleg azért szabadban töltjük. Azonban a forróság után jó megpihenni, és nem árt, ha ekkor békés, nyárias otthonba érkezünk. Nagyon jó, ha behozod a nyarat lakásodba, és ezzel készülsz lélekben a nyaralásra, vagy éppen ezzel őrzöd meg emlékét egészen a hűvös őszi napokig, akár a tél eljöveteléig, de ha nincs időd, módod nyaralni, akkor is feldobhatod a hangulatot egy kis nyári dekorációval.


 
Cimkék
  
Ajánló
A fogorvos és páciens közötti kapcsolat kritikus jelentőségű lehet az egészségügyi eredmények szempontjából...
A nyár már konkrétan itt van, erről a hőmérők higanyszála is hűen tanúskodik, úgyhogy itt az idő felkerekedn...
A technológia fejlődése számtalan területen megkönnyítheti az életünket. Ez olyannyira igaz, hogy már a konyh...
Srí Lanka, az "Indiai-óceán gyöngyszeme" egy varázslatos hely, ahol a természet és a kultúra harmóniája lenyű...
Ma örülünk a társasági összejöveteleknek, szívesen megyünk moziba, vagy kávézgatunk a barátainkkal egy igazi, nyári "kiülős" helyen. Ápoljuk a kapcsolatainkat, hiszen ebben különösen hatékonyak vagyunk a mai napon! Fontos, hogy ma...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Rendezettség hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x