HarmoNet | Középen találkozunk -lapml
 
 
 
 
 
 

Ősz a balkonládában


A nyári virágok már lekonyultak, kiszáradtak. A muskátlikat is lassan be kell hordani telelni. Akkor mi legyen az ablakunkban? Sokan szigeteléssel, ablakcserével készülnek a télre. Ha még a virágokat is szeretik, külön ötleteket kaphatnak. Telepítsünk balkonládát!


 
 
 
 
 
 

Hétfői holdhoroszkóp 2022-10-03

Összeszedett hangulatban, kötelességtudóan indul a hét. Tudjuk mi a dolgunk, készséggel oldjuk meg a feladatokat. Főnökünk ma igazán elégedett lehet velünk. Attól sem húzódozunk, hogy sokkal többet dolgozzunk. Ma fáradtabbnak érezhetjük...

Az erős nőtől a fiú megijed, a férfi belelkesedik

Nők sokasága marad egyedül, egy vagy több gyerekkel, egy vagy több tönkrement házasság után és gyakran reménytelennek tűnik egy megalapozott, egyenrangú, mellérendelt viszonyokon alapuló kapcsolat megtalálása. Pedig ezek a nők szépek, okosak, dolgoznak, megfelelő egzisztenciával rendelkeznek, 35 fölött, amikor már nem elsődlegesen új gyereket szeretnének, hanem felnevelni a már meglévőket, békében, szeretetben, odaadásban.

Melyik a legjobb balatoni szálláshely 2022-ben?

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás második régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Ami azt jelenti, hogy szavazók ezen a héten két szálláshelyet bejuttatnak az év végi fináléba.

Spóroljunk a fűtésen olyan módszerrel, amit a finnek a 70-es évek óta használnak!

A levegőcserélő berendezés hosszú távon az egészségünket és a pénztárcánkat is kíméli A fűtés és a szellőztetés télen egymás "ellenségei". Pedig a friss, oxigéndús levegő elengedhetetlen szervezetünk optimális működéséhez. Semmiképp nem szabad a szellőztetést elhagyni a fűtésszámla csökkentése érdekében, különösen egy szigeteléssel ellátott épület esetében, ahol a szerkezeti elemek penészedni kezdhetnek szellőzés hiányában.Mivel tehetjük hatékonyabbá az edzésünket?

Eddig is tudtuk, de az elmúlt időszak talán még inkább felhívta rá a figyelmet, mennyire fontos egészségünk megőrzéséhez a mozgás, a jó erőnlét, mindamellett, hogy kellemes közérzetünkhöz, lelki stabilitásunkhoz is hozzájárul, ha komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben.

Mit jelent ma az intimitás?

Most egy percre gondolj bele… Te hogyan fogalmaznád meg a saját szavaiddal? Szex, Nyitottság, Őszinteség, Testi érintések, Becéző szavak, Minőségi Idő… Az elmúlt évtizedekben kezdünk végre újra visszatalálni önmagunkhoz.

Úgy indexel, ahogy szexel!

Az autóvezető tanfolyamon, a veszettül jóképű oktató egy virtuális vörös masnival kötötte a lelkemre, hogy indexelni márpedig kutya kötelesség, és nem csupán a magam, de a mások érdekében is. Látniuk kell a szándékaimat és én is innen tudhatom majd mit akar a másik. Azóta szorgosan indexelek. De vajon miért nem teszi ezt mindenki?


 
Cimkék
  
Ajánló
AZ ÉV HOTELE közönségszavazás második régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Ami azt jelenti, hogy s...
A levegőcserélő berendezés hosszú távon az egészségünket és a pénztárcánkat is kíméli A fűtés és a...
Eddig is tudtuk, de az elmúlt időszak talán még inkább felhívta rá a figyelmet, mennyire fontos egészségünk me...
Az augusztus 20-ai időjárás előrejelzés nemcsak a tűzijátékot mosta el, hanem az érdi Parkvárosi Parádét is....
Összeszedett hangulatban, kötelességtudóan indul a hét. Tudjuk mi a dolgunk, készséggel oldjuk meg a feladatokat. Főnökünk ma igazán elégedett lehet velünk. Attól sem húzódozunk, hogy sokkal többet dolgozzunk. Ma fáradtabbnak érezhetjük...
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Dáridózás hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x