Móra Klára-lap2
hirdetés -->
hirdetés


SZAKÉRTŐK
Móra Klára
Ho oponopono-szakértő (ősi hawaii problémamegoldó módszer)
 Tanult szakmám szerint magyar-finn szakos tanár és bölcsész vagyok, marketing-kommunikációs szakértő. Előző évtizedeimből azt tartom meg magamnak, ami most is az életemet szolgálja. Már felnőtt fejjel, de idejében kezdtem az útkeresést az agykontrollal, amit több, mint két évtizedig sikerrel alkalmaztam. Örökké hálás vagyok érte. Az agykontroll vezetett el ugyanis a Ho oponoponohoz, a küldetésemhez, és ennek köszönhetem, hogy ma boldog embernek mondhatom magam.

 
 
A Ho oponopono (ősi hawaii problémamegoldó módszer) világszerte hódítja el az útkeresőket. Egyszerűségével és hatékonyságával bárki hamar megtapasztalja, hogy ma már nélkülözhetetlen sorsunk saját kézbe vétele. Jómagam az akkoriban magyarul egyetlen fellelhető könyv elolvasása után - akkor még nem tudatosan - elhivatottságot éreztem a módszer iránt. Heteken belül rátaláltam a mesteremre, Mabel Katzra, aki éppen európai körútra készült akkoriban.
 
Onnantól kezdve nincs megállás: minden évben tartunk tanfolyamot Budapesten, öt könyvét lefordítottam és kiadtam, weboldalt készítettem a Ho oponoponoról, hogy magyarul is bárki hozzáférhessen ehhez a csodához, és a legnagyobb közösségi oldalon hihetetlen mértékben növekvő közösséget sikerült építenem. Számtalan ingyenes forrásmunkát készítettünk, már van magyar nyelvű webáruházunk is. Zártkörű tagságot is indítottam, a hatalmas igény miatt. A módszer terjesztésével járom az országot, könyvbemutatókat és tréningeket tartok, mert meggyőződésem, hogy ez az élet legkönnyebb útja.
 
A közösség építése, módszer terjesztése és a fordítás teljes embert kíván, ezért 2013 februárjában otthagytam a munkahelyem, ahol igen sikeres voltam és jól kerestem. Ma már többre tartom a békémet és a boldogságomat, mint bármi mást, ami anyagi.
 
Hálás vagyok a Ho oponopononak. Immár 6 év aktív gyakorlással a hátam mögött, 5 könyv, több száz videó és cikk lefordítása, több, mint 20 angol és spanyol nyelvű tanfolyam elvégzése után megerősítést kaptam, hogy van némi alapom az útkeresőknek szóló útmutatáshoz.
Számomra boldogság, hogy szolgálhatok.
 
Weboldal: https://hooponoponoway.hu    A lélek tavasza

Semmi nem az, aminek látszik. És soha nem is volt az. Többek között ez az egyik tanítása a jelen kornak. Zavarodottság,...


És még mindig élünk

Az élet megy tovább. Beszűkül a fizikai élettér, magunknak kell hát kitágítanunk a saját határainkat. A lehetőségeink...


Az élet most van

Régi szép idők… Bezzeg az én időmben! - ma már nemigen hallod ezeket a nosztalgikus sóhajokat. Talán már nem is...


Való-színű, ami most zajlik

Az ember találgat, számítgat, valószínűsít, képzeleg és falra fest. Ez utóbbi esetben az ördögöt szokta festeni,...


Nincs itt a világvége

Bár az ellendrukkerek, az alvajárók, az álhírek igyekeznek fenntartani a félelmünket, ma már ez sem működik. A...


Nem lehet mindent Istenre fogni

Szeretjük a dolgainkat hárítani, a felelősséget kívülre helyezni, mert ráfogni valakire tényleg a legkényelmesebb...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

 
 

x