Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Az ellentétek vonzzák egymást - egy házasságban is?

Régóta tudjuk, hogy a fény mellett mindig ott az árnyék, a víz mellett a tűz, vagy épp a jin mellett a jang. És ez a szerelmi életünkre is igaz lehet? Naná, hogy igen! Ferencz Péter "Peet" és felesége, Alexandra példája legalábbis ezt mutatja!


Irodai megoldások, melyek visszahozzák a munkahelyi örömöt: lépj be a myhive világába!

Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető myhive irodamárka. Az eddig ismert közösségi irodák sokszínű kínálattal rendelkeznek, ám eltérőek a szerződési feltételek, és szinte mindig hiányzik egy-két apró szolgáltatás. Ha a kávézókat, a lakásirodát, vagy a klasszikus coworkinget már alaposan kiismertük, kipróbálhatunk egy olyan helyszínt, amely többféle irodai megoldással jelentkezik.


Megelőzhetjük a hát- és gerincproblémákat, ha ülőmunkát folytatunk?

A hát- és gerincproblémák napjainkban egyre gyakoribbá válnak, és sok ember életét megkeserítik. A statisztikák szerint Magyarországon minden második ember szenved valamilyen mozgásszervi panasztól, és a legtöbb esetben a hátfájás az oka. Miért alakult ki ez a helyzet? Miért váltak népbetegséggé a hát- és gerincbántalmak? És mit tehetünk ellenük?
10 dolog, amit kevesen tudnak, pedig nagy segítség lehet a rezsicsökkentésben

Aligha van napjainkban olyan ember, akit ne érintene a rezsiárak drasztikus emelkedése. A téma megkerülhetetlenné vált, és mindenki a legjobb praktikákat keresi, hogy jelentősebb összegeket faraghasson le a kiadásaiból. Cikkünkben tíz olyan tippet mutatunk be, amik hatékonynak bizonyulnak a spórolásban.


IPL szőrtelenítés otthon: hatékonyabb, mint valaha

Bár az IPL - azaz villanófényes - szőrtelenítés már évek óta létező technológia, sokan még mindig nem bíznak benne. Ennek fő oka, hogy az eddig a piacon elérhető otthon használható készülékek nem mindig voltak kellően hatékonyak, különösen az intim területeken. Ezen kívül sokan félnek az esetleges bőrsérülésektől, vagy attól, hogy nem elegendő a szakértelmük a szőrtelenítő gép használatához.


Szerinted melyik a legjobb szálloda az észak-dunántúli régióban?

Múlt vasárnap lezárult AZ ÉV HOTELE verseny újabb szakasza, amiben azok az észak-dunántúli szálláshelyek lettek bemutatva, melyek idén ebből a régióból neveztek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x