HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-26
Ajánló

Rendezvénynaptár
Családbarát programok Gyenesdiáson

A Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában, Gyenesdiáson számos program várja a szórakozoni vágyókat. Bármilyen is az érdeklődési köröd, itt biztosan találsz neked megfelelő programot. Lesz lélekgyógyászat és borozás is. A paletta tehát rendkívül széles.


22 film az emberi szívről egy hónapon át

Szívtájék - 22 érzelmes történet címmel vetít nyári filmválogatást az Uránia. A sorozatban az utóbbi néhány év filmterméséből válogattak olyan darabokat, amelyekben fontos szerepet játszanak az érzelmek.


Söpörd el a karmád a Szekérfesztiválon!

Te is elseperheted a szerencsétlenséget sorosod útjából. Tarts a Krisna-hivőkkel a Szekérfesztiválon! Varázslatos indiai forgatag. Légy részese a hindu kultúra egyik legnagyobb nyitott fesztiváljának.


Nem lesz ebből kalamajka, van nálam egy balalajka!

Rím- és nemrím-történetek a benned élő önfeledt gyermeknek - ezzel az alcímmel, felnőtt színezős illusztrációkkal készül Nagy Karolin első könyve, amely a terv szerint hangoskönyv változatban is elérhető lesz.


Nem vicc: minél jobban hasonlítotok egymásra, annál nagyobb jövője van kapcsolatotoknak

Legalábbis ezt állítja egyre több tudós, pszichológus és kutató. Arisztotelész pl. azt mondta, hogy azokat szeretjük, akik hasonlítanak ránk, ugyanazokat a célokat követik és ugyanazokra a dolgokra vágynak, mint mi. Egy 2004-ben, a Venezuelai Egyetemen végzett kutatás eredménye szerint az emberek önmagukat keresik szerelmükben, tehát magukhoz hasonlót keresnek.


Keményen beszóltak kollégái a magyar humoristának

Ráadásul rengeteg ember szeme láttára történt a duma párbaj, de nem sértődött meg Orosz Gyuri, a Stand up Comedy Humortársulat művészeti vezetője, a Sony portfólió öt csatornáján (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel) futó "Milyen idő lesz holnap?" napi Időjárás-Jelentés vezető szövegírója.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x