Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Nyelvi edzéseken képzik a magabiztos angolnyelv-használókat

A Speak! Nyelviskola Dunay Péter vezetésével azt a célt tűzte ki, hogy felszámolja a nyelvtanuláshoz fűződő tévhiteket és oktatási módszere által megváltoztatja az emberek gondolkodásmódját a nyelvoktatásról. A 17 tudásszintet felölelő, beszédközpontú képzés egyfajta nyelvi edzés, melynek során az angol nyelvtudásukat elmélyíteni vágyó felnőttek, a sportolókhoz hasonlóan, addig gyakorolják az egyes témaköröket, amíg azok a sajátjaikká nem válnak.


Egy tábor, ahol önmagad lehetsz

2022-ben két alkalommal, július 7-10., valamint augusztus 4-7. között várja a 12-18 éves korosztályt a Vulkán Tehetséggondozó Társulás által életre keltett Vulkán Önismereti Tábor. Ahogyan a neve is utal rá, ez a tábor a hagyományos változatoktól eltérő szellemiséget képvisel.


Új applikáció köti össze az önkénteseket és szervezeteket

Hiánypótló applikáció készült el, melynek legfőbb célja trendivé tenni az önkéntességet. Az önzetlen segítségnyújtás során nem csupán lelkileg, de szellemileg is többek leszünk. A Glocovo alkalmazás és rendszer nemcsak a szervezetek számára lehet hasznos segítség, hanem az önkéntesek is hatékonyan és megbízhatóan használhatják.


Még mindig az arany alma a divat?!

Természetesen nem a mesebeli almára gondolunk, és még csak nem is az egyik kedvelt gyümölcsfajtára. A megfigyelésünk ennél sokkal technikaibb, viszont a végeredmény annál inkább vonzó!


Színek, fények, játékok - Holi ünnep Krisna-völgyben

Tudtad, hogy a festéklövészet és a festékdobálás Indiából, Vrindávana területéről származik? A Holi-játék a hagyomány szerint Kṛṣṇa és játékos cimborái egyik kedvenc elfoglaltsága. Krisna-völgyi szentélyünkben a tíz színes olajfestmény közül az egyik épp a Holi eseményét ábrázolja, ez is tükrözi kiemelt fontosságát a hindu ünnepkörben.


Csökkenti a hibázás lehetőségét az adódigitalizáció

Életünk számos területén tapasztaljuk, hogy egyre értékesebbé válik az idő, és kiemelt szerephez jut annak minél hatékonyabb kihasználása. Erre az igényre válaszul rohamtempóban megindultak a digitalizációra és az automatizációra irányuló fejlesztések, amelyekkel mindennapi életünkben és az üzleti világban egyaránt találkozhatunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x