Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Ajánló
2017 győztese lett a Best of AZ ÉV HOTELE

Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE fináléja az RTL Klub műsorán, amiben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája közül az első három helyezettet díjazták. A fődíjat 2017 legjobb szállodája vihette haza ezúttal is a legjobbak közül.


Az emberiség egy klíma- és ökológiai katasztrófa felé sodródó világot hagy az utókor számára

még nem késő változtatnunk, hogy legalább a jövő generációi számára élhető(bb) jövőt biztosítsunk. A Zöldunió online kiadványa a következményekkel való szembenézést is segítve az alapfogalmak és a tendenciák rövid bemutatásán keresztül ad előrejelzést 2021-re vonatkozóan.


Megtalálták a tavaszi madárdal beindítóját

A skóciai Edinburgh-hoz közeli Roslin Intézet valamint a japán Nagoja Egyetem kutatócsoportjai felfedezték, hogyan hat az évszakok váltakozása a madarak agyának egy részére - tudósított a BBC. Egy hormon a felelős a tavaszi csodáért!


Bérszámfejtés és könyvelés Budapesten profik által

Megbízható könyvelés Budapesten, megfizethető áron? Szép álom volna csak a kitűnő ár/értékkel operáló szolgáltatás? A Next Accounting szakemberei szerint ehhez nem kell más, csak a szakma iránt érzett elhivatottság, komoly szaktudás és tapasztalat személyre szabott szolgáltatásokat adni az ügyfélnek.


Játéktippek gyerekeknek farsangra

5 aranyos játéktipp, amit óvodásokkal és kisiskolásokkal, alsósokkal játszhatunk a farsang idején, iskolában óvodában, vagy odahaza, a farasangi buliban. A farasangi bulijátékok az oviban, suliban egyaránt remek szórakozást jelentenek - de felnőttesíthetjük is, egy kis fantáziával.


Google Ads kampány: szakemberekkel az igazán hatékony!

A Google Ads hirdetés fontosságára talán felesleges is felhívni a figyelmet. A mai online jelenlét megköveteli az odafigyelést és szakmai segítséget, ellenkező esetben aligha számíthatunk a vártaknak megfelelő számban látogatókra, vásárlókra. A látogatókból ugyanis vásárlók, ügyfelek lehetnek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x