Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Fesztivál a Békéért - Ekam Világbéke Fesztivál

A béke a létezés valódi állapota. A béke egy olyan bátorsággal teli nyugalom érzése, ami nem hagy cserben a legnehezebb pillanatokban sem. Ennek az állapotnak megvan az ereje, hogy meggyógyítsa az elszakadt szálakat, a sebeket és egyben kitartást ad. Ez a béke mindenki számára lehetséges.


1500 gyermeknek segít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR tanszergyűjtése

Rendkívüli eredménnyel zárult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország iskolaszergyűjtő kezdeményezése: az első alkalommal megszervezett Adni Öröm! tanszergyűjtő akció keretében a vásárlók különösen nagy mennyiségű, több mint 57 000 darab tanszert adományoztak a rászoruló gyermekeknek, valamint a kampány adománykártyáinak megvásárlásával több mint 2,2 millió forinttal segítették a tanévkezdésüket.


Könyvek, amik minden könyvespolcra kötelezőek

Az olvasás sohasem megy ki a divatból, sőt az elmúlt években ismét a reneszánszát éli ez a szórakozási forma. Az olvasás nemcsak a szellemi, hanem a testi egészséget is elősegíti, hiszen csökkenti a stresszt és ezáltal az ebből fakadó fizikai tüneteket is megelőzheti. A televíziózás, a közösségi média és az informatika mellett az olvasás olyan készségeket is fejleszt, amelyekre az előbbiek nem alkalmasak.


Kulcsrakész ház

Amikor még csak álmodozunk a saját, elkészült házunkról és azt gondoljuk, hogy a tervek és a küszöb átlépése között csak pár röpke hét telik majd el, hogy aztán a saját otthonunk kényelmét maximálisan kiélvezzük, akkor nagyot tévedünk.


Női pénztárca: mi alapján válasszunk?

Amikor az ideális női pénztárca kiválasztása a cél, akkor rendszerint többféle szempontot is figyelembe szoktunk venni. Korántsem mindegy, milyen fizetési szokásokat részesítünk előnyben, mit szeretnénk magunkkal vinni a pénztárcában, és persze mely stílust részesítjük előnyben. Míg a legtöbb férfi beéri egy fekete bőr pénztárcával, addig a nők már válogatósabbak mind a színek, mind a stílus tekintetében.


Szerezzen ügyfeleket a keresőmarketing segítségével

A keresőmarketing nem más, mint a kattintás alapú, fizetett hirdetések alkalmazása. Óriási előnye, hogy a felhasználók célzottan érhetők el vele, így valóban releváns, meghatározott tulajdonságokkal rendelkező célcsoport kerül megszólításra a hirdetések által.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x