HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-04-25
Ajánló

Rendezvénynaptár
Mi lett volna, ha másképp alakul az életed?

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami, vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról - áll a Second life, avagy kétéletem színlapján.


A BFF egy Facebook hoax, ne ess áldozatul! Oszd meg!

Futótűzként terjed, hogy a Facebook fiókod biztonságát ellenőrizheted ezzel a három betűvel. Pont fordítva lenne, ha igaz lenne! De szerencsére nem az. A három betű egész mást jelent, nem pedig a biztánságos bejelentkezést!


Drogmentes Magyarországért - 7-én startol a Maraton!

17. Tizenhetedszerre startol el a Drogmentes Maraton, a lassan nagykorúvá váló, országos szintű, példamutató drogprevenciós esemény. Élményprogram a fiataloknak, hogy drogmentes életet élhessnek. Sportpélda azoknak, akik tisztelik a sikert és a teljesítményt.


Holnap kezdődik a Fesztivál, amely színesíti a világod

Nyolc alkotó is elkíséri filmjét az idei Titanicra. Két versenyfilm rendezőjével, Julia Langhoffal (LOMO - Egy blogger élete) és Jonas Matzow Gulbrandsennel (Árnyak völgye) is találkozhat majd a közönség.


Hékások! Ez csak poltika!

Terjed egy felhívás - amit érdemes megszívlelni, mert hiába jönnek a választások, az emberi kapcsolataid nem láthatják kárát!


3Titanic: 4 nemzet filmjei a Fesztiválon, amely színesíti a világod

Budapesten 7 helyszínen 47 filmet vetítenek majd a világ minden tájáról, melyek közül 9 versenyfilm.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x