Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Minden, amire egy pincérnek szüksége van!

Mire van szüksége egy pincérnek? Ebben a cikkben részletezzük, hogy milyen készségekkel kell rendelkeznie, ha jó szakember szeretne lenni.


Megérkezett A villamos! Rajzpályázatot is hirdettek

A villamosoknak minden korosztályban vannak rajongóik, a kicsiktől a nyugdíjasokig. A most megjelent A villamos - A remíztől a hurokvágányig című kötet minden villamosfan kedvence lesz, kortól függetlenül.


Narancshéjból és banánrostból készültek ezek a ruhák

Fenntartható bioanyagokból készült ruhákat és kiegészítőket mutat be a GROW című nemzetközi utazó kiállítás, amely most a Budapesti Metropolitan Egyetemen tekinthető meg.


Észt Hét: filmes utazás és rajzpályázat gyerekeknek

Látogatás a középkori tallinni óvárosban, az 1950-es évek észt vidékén, a mai modern Észtországban, és a Sínai-félsziget sivatagában. Március 18-26. között Budapesten az Észt Hét keretében filmeken, könyveken és zenén keresztül ismerkedhetünk az észt kultúrával.


Új retró könyv a Balatonról - izgalmas sztorigyűjtemény az 1970-es és 80-as évekről

Vajon miért nevezik sokan a Kádár-kort a Balaton aranykorának? Miért számított Magyarország gumimatrac-nagyhatalomnak akkoriban? Milyen volt és mennyibe került egy SZOT-üdülés a Balatonon? Hogyan mutyiztak a vendéglátósok, a kukorica- és lángosárusok a magyar tengernél? Miért járt hozzánk annyi NDK-s turista nyaralni? Többek között erre is választ kaphatunk Glázer Tamás legújabb könyvéből, amely bemutatja, hogy milyen is volt a "mi riviéránk az 1980-as években". Megjelent a Tó-retró könyvtár harmadik kötete.


Gyerekkönyv-újdonság: Irány a Kockacukor Lovassuli!

A népszerű Kockacukor Lovassuli-könyvek folytatása a Zseblámpás könyvek sorában a kezdő olvasóknak szól, és segítségével egy valódi lovarda életet is megismerhetik a gyerekek. Vadadi Adrienn legújabb, lovas és nyári táboros regényével már a vakációra hangolódhatunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x