Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
A hosszú kapcsolat titka

Jövőre lesz negyven éve annak, hogy Rák Kati megismerkedett férjével, az író-forgatókönyvíró Czető Bernát Lászlóval. Kapcsolatuk még ilyen sok idő után is friss, kiegyensúlyozott és főleg nagyon boldog.


Minden és mindenki idegen - regény egy lány gyerekkorának utolsó napjáról

2022. november 25. A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja. A témához szorosan kapcsolódik  Kilián Sanna: Egy képen sem voltál rajta című most megjelenő regénye. 


Életmódváltás elektromos robogóval? Igen!

A nyugati országokban már régóta imádják, és már a magyar nagyközönség is töretlen lelkesedéssel élvezi az e-robogókat, amelyek az életmódváltásban fontos szerepet kapnak.
Rock stílusú bokacsizma a divatos férfinak - ezek a javaslataink

Kezdődhet a rock and roll? A férfi bokacipő hathatós közbenjárásával mindenképpen! És még csak gitárra vagy dobszerkóra sincsen hozzá szükség. Mutatjuk, milyen cipőt hord ma egy stílusos férfi.


Hogyan lehet túlélni a szakítást?

Taussig Gerda nem álmodott írói karrierről, könyvkiadásról, csak szeretett írni. Az élete azonban úgy alakult, hogy egy fájdalmas szakítást követően nem látott más kiutat, mint hogy kiírja magából az összes fájdalmát.


Azonnali megoldásokat kínál a Helyzetből Előnyt Üzleti Találkozó

Fókuszban azok a témák, amelyek minden termelő, gyártó céget érintenek: az energiaköltségek emelkedésének kezelése, a termelési hatékonyság növelésének lehetőségei, valamint az egyre sürgetőbb fenntarthatósági követelményeknek való megfelelés.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x