Kedvenc Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Kedvenc
Kinek milyen típusú kutya való? Így dönthetjük el

Egy kutya érkezése mindenképpen felforgatja a család életét - mégpedig teljes mértékben. Új szokások, új rutin és teljesen új prioritási rendszer alakul ki, miközben egy életért leszünk felelősek. Ez valójában egy borzasztóan nehéz feladat, ami nem csak cuki fotókból áll, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják.


Trükkök kutyagazdiknak, hogy ne legyen sáros a lakás

Ahol a kutyák családtagok, ott ősszel bizony folyamatosan koszolódik a lakás a sok sár miatt, amit kutyusok behordanak a házba. Bevethetünk néhány trükköt, hogy négylábú barátaink számára is biztosítsuk a mozgást, és a lakás se sárdarabokkal tarkított akadálypálya legyen


Sün! Sün!

Nem tudom, észrevettétek-e már, mennyivel többen mentenek macskát, mint sünt. Egyrészt ugye a macska cuki, simi-simi, doromb-doromb, szeri-szeri. A sün ehhez képest (bár lehet cuki, de) bök, büdös, és csöppet sem együttműködő.
Kutyás háznál egészségesebb gyerek?

Azok a babák, akik már életük első évében kutyák és macskák társaságában élnek, kevésbé fogékonyak a légúti fertőzésekre.


Kutyasétáltatási etikett Pirka Ildikó kutyaviselkedési szakértőtől

Lassan, de biztosan alakul a kutyatartási kultúra, de azért még vannak hiányosságok. A kutyasétáltatásnál mindig figyelemmel kell lennünk a környezetünkre, hogy ne zavarjuk meg mások nyugalmát, ne veszélyeztessük testi épségüket.


Hogyan vegyünk kutya cuccot? Trend, kacatok és ésszerűség

Itt a tavasz, és nagyon sok családba, otthonba, kertbe és házba ilyenkor érkezik meg egy kutya kölyök. Örökbe fogadtuk, vagy vásároltuk, ez esetben mindegy. Nézzük meg, mire is lesz szüksége az új jövevénynek, s futtassuk le azt is, mennyit fogyaszt százon az új kutyánk. A döntésben is segítség lehet, ha jól, jókor és jókat választunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x