Kedvenc Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Kedvenc
Őszi sünidő: ne szúrjunk ki velünk!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület az őszi lombhullás kapcsán a téli álomra húzódó sünök védelmére hívja fel a figyelmet. Óvatosan bolygassuk a levélkupacokat!


Barátaink, segítőink, társaink - Ma van az Állatok Világnapja

Az állatok világnapjának alapelve, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat. Sokunknál egyenesen családtagok!


Segítsünk társat találni a kengurunak!

Magára maradt Jill, a benett kenguru Felsődoboson. Jó volna, ha minél előbb új társat kaphatna. Bízunk a közösség erejében!
Cicc! Macskás kiállítás van Budán

Cicarajongók, figyelem! Kortárs képzőművészek macskákat ábrázoló alkotásai láthatóak a budai Hegyvidék Galériában. A CICC! c. kiállítást 2023. augusztus 18-ig lehet megnézni.


Erre harapj rá: július 14. a Cápatudatosság Világnapja

Hogy micsoda?! Nem a levegőbe beszélek, sokkal inkább a vízbe: a cápákra való odafigyelésnek is van világnapja. Lévén csúcsragadozók, a cápák alapvető szerepet játszanak a tengerek és óceánok ökoszisztémájának fenntartásában. Hírnevük nem a legjobb, üldözött lényeknek számítanak. Azt azért nem javaslom, hogy öleljünk meg egy nagy fehéret a Cápatudatosság Világnapján...


Tőrösdarazsak - ne féljünk tőlük, ne üldözzük őket!

Májustól számíthatunk a termetes tőrösdarazsak feltűnésére amint a kertek, parkok gyepén, egy korhadó fa közelében, a komposztnál keringenek, akár nagy tömegben is. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME) felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek, ugyanakkor biológiai úton segítenek kordában tartani például a cserebogár-szaporulatot is!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x