Kedvenc Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Kedvenc
Így vigyázzunk a sünökre a kerti munkák során

Az éjszakai életmódot folytató, védett keleti sün előszeretettel választja telelő-, majd nappali búvóhelyül a kertekben, parkokban felhalmozott lomb- és rőzserakásokat. Mit csináljunk és mit ne tüskés társbérlőinkkel?


Cicadorombolás receptre?

Simulékony, kedves házi kedvenceink, a macskák stresszoldó hatásúak. Sokak számára az otthon tartott állat az egyetlen igazán szeretetteljes kapcsolat, amely kölcsönös előnyökkel jár. De a macskáknak ezen túl is gyógyító erőt tulajdonítanak, amely a dorombolásukban rejlik.


Mi áll az ember-fecske konfliktusok hátterében?

Miért verik le sokan a fecskefészkeket? Mi ennek a következménye? Egy fecske nem csinál nyarat, de rengeteg bosszantó rovart felfal…


Megmentette ez a kutya a gazdáját?

Szívszorító fotó terjed a közösségi médiában: a pár nappal ezelőtti törökországi földrengés után egy kutya találta meg gazdáját a romok között. Valódi a történet?


Figyeljünk a madarakra - munkák a költési időszak előtt

Természetvédelmi szempontból érzékeny munkák: fecskefészkek eltávolításának engedélyeztetése, végrehajtása épületfelújítások kapcsán, sérült vagy áramütésveszélyes fehérgólya-fészkek biztonságossá tétele, fák, bokrok kivágása - ezekkel a munkákkal végezni kell március végéig.


Kinek milyen típusú kutya való? Így dönthetjük el

Egy kutya érkezése mindenképpen felforgatja a család életét - mégpedig teljes mértékben. Új szokások, új rutin és teljesen új prioritási rendszer alakul ki, miközben egy életért leszünk felelősek. Ez valójában egy borzasztóan nehéz feladat, ami nem csak cuki fotókból áll, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x