Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
hirdetés
Szépség-Egészség
Hol van a természetgyógyászat helye az orvoslásban?

A kőkorban az ember anatómiai térképe még nem volt teljes, ezért a természetgyógyászatra nagy feladat hárult, kívülről kellett meggyógyítani a nagy egészt.


Rágógumi - árt vagy használ?

A rágógumi kultúrája nagyon régi időkbe nyúlik vissza, már az ókori görögök is rágcsáltak egy speciális gyantaszerű anyagot. Ma azonban, amikor a rágógumik piaca elképesztően szélessé vált, nem árt tudni, milyen hatással is van a fogak egészségére a rágózás.


3 biztos módszer arra, hogyan tartsuk féken farkasétvágyunkat!

Farkaséhség? Ez mától a múlté! Megszelídítjük! Amikor ránk tör az éhség, és úgy érezzük, hogy egy kamionnyi édességet fel tudnánk falni egy konténer tejszínhabbal leöntve, akkor szükség van néhány bölcs dologra, hogy ne hizlaljuk akkorára alfelünket, hogy a muraközi lovak sírva könyörögjenek nekünk a receptért.


Koronavírus járvány - videókonzultáció, tesztelés, tüdővizsgálat, kardiológia az Affideánál

A magánegészségügyi központok a korlátozások alatt is látogathatók. Az Affidea tovább bővítette szolgáltatásait, hogy még hatékonyabban szolgálja ki a Covid-19 járvány kapcsán megnőtt vállalati-és magánigényeket. A tavalyi év eredményei magukért beszélnek!


10+1 hatékony tipp a tavaszi kimerültség ellen

Hosszú, fagyos éjszakák, rövid nappalok miatt gyakran nélkülöznünk kell a napfény éltető erejét is, és ez a hiány depresszióra hajlamosít; ráadásul télen szabadidőnket legszívesebben a meleg szobában, ami mozgáshiányhoz is vezet az összes káros következmény mellett.


3 gyógynövény tipp a tavaszi fáradtság leküzdésére

Levert vagy? Úgy érzed legszívesebben ki sem másznál az ágyból, hanem inkább végigaludnád a napot? Nincs kedved semmihez? Fáradt vagy és nyűgös? Gyerünk! Szedd össze magad! Ideje újra erőre kapni, hogy újult erővel vághass neki a tavasznak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x