Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
hirdetés
Szépség-Egészség
Izzasztókúra nyáron is - szaunázzunk a jó testszagért!

Izzadni pedig jó dolog! Ha betartod a szabályokat a testszagtól és a fölös kilóktól is könnyebb szabadulni! A nyári szaunázás előnyeire nagyon kevesen gondolnak, pedig ilyenkor is érdemes beülni a szaunába!


Milyen a jó napszemüveg?

Egy jó napszemüveg nyáron nemcsak kellemes viselet, hanem a jó látás megőrzésének egyszerű és fontos eszköze is. Az erős nyári napsütésben nem mindegy, hogy milyen szemüveget viselünk. Fontos tudni, hogy csak a jó minőségű, garantáltan és ellenőrzötten UV-szűrős lencsével készült szemüvegek védik megfelelően a szemet.


A napfény árnyoldalai

Ha az árnyékod rövidebb, mint te, menekülj - így hangzik az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia első aranyszabálya. A napozási szezon kezdetén mindig hallani hasonló jó tanácsokat, viszont a szaktudományok képviselői páratlan offenzívával próbálják lebeszélni az embereket a napozásról.


Ápolt lábbal nyáridőben (Gyógyító receptekkel a fájós lábra!)

A divatos nyári cipők - melyek többnyire műanyagból készültek és műanyag talpúak - gyakran nagyon mutatósak, ám nem biztos, hogy kellemes napi viseletnek bizonyulnak. A legtöbbünknél a szandálviselős évszak visszatérő gondja a sarkak bőrének megvastagodása, kirepedezése.


Így teremts ragyogó kertet lépésről lépésre!

Ragyogó kertet szeretnél, ami élénkebbnél élénkebb színekben pompázik, és finomabbnál finomabb gyümölcsökkel hálálja meg a törődésed? Így teremtsd meg! Amire szükséged van: kerti szerszámok, talajminőség, víz. A titkokat mondjuk!


Alvásproblémák kezelése természetes szerekkel - nyugtatók helyett gyógynövény

A karantén időszaka alatt teljesen felborult az életritmusunk, a covid-fertőzésen átesett betegek pedig kifejezetten nagy arányban panaszkodnak álmatlanságra. Nem kell azonban rögtön altatóhoz nyúlnunk, ha hasonló problémákkal küzdünk, hiszen léteznek olyan természetes alvássegítők is, melyeknek nincsenek káros mellékhatásaik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x