Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Hogyan gyógyítsuk önmagunkat gyümölcsökkel és levekkel?

A gyümölcsök és zöldségek nem csak finomak, de egészségesek is, szükség esetén gyógyulásunk érdekében is bevethetünk egy-egy értékesebb csodanövényt. Íme néhány "gyógyszernek nem minősülő készítmény". Használjátok egészséggel!


Mit együnk, hogy jól legyünk?

Ez különösen fontos ősz végén, tél elején, amikor jobban ki vagyunk téve a hideg időjárással összefüggő tüneteknek. Három apró táplálkozási trükk, hogy egészségesek maradjunk.


Az önértékelés a jógában - A jóga nem öncélú magamutogatás

Sok embert az tart vissza a jógázás elkezdésétől, hogy azt hiszi, már kezdeti szakaszban is feltétlenül nagyfokú test rugalmasságra és lelki békére lenne szükség.


A látásvizsgálat menete lépésről-lépésre

Kíváncsi vagy, hogyan dolgozik egy szemész? Hogy mire számíthatsz egy látásvizsgálat során? Ebben a cikkben részletesen, lépésről-lépésre kifejtjük. Kattints most!


Télen is friss táplálékunk: a káposzta

Cukorbetegeknek, méregtelenítésre, lúgosításra ajánlják egyik lagyakoribb zöldségünket, a káposztát, amelynek kiváló a tápértéke.


7 csodálatos immunerősítő növény

A közelgő téllel együtt nemsokára itt a megbetegedések, hűlések időszaka, érdemes még időben felkészíteni az immunrendszerünket a megfelelő védekezésre. Nézzük, melyek a leghatásosabb gyógynövények a téli időszakban!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x