Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Mivel tehetjük hatékonyabbá az edzésünket?

Eddig is tudtuk, de az elmúlt időszak talán még inkább felhívta rá a figyelmet, mennyire fontos egészségünk megőrzéséhez a mozgás, a jó erőnlét, mindamellett, hogy kellemes közérzetünkhöz, lelki stabilitásunkhoz is hozzájárul, ha komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben.


Kávé elalvás előtt? - Ünnepeljük együtt a kávé világnapját!

Tudtad, hogy a gabonakávé minden napszakban fogyasztható? Az egészségtudatos táplálkozás hívei táplálkozás-élettani szempontból pozitív hatású élelmiszereket - italokat választanak. A kávézás igen elterjedt szokás, de a kávé megítélése a mai napig megosztja a közvéleményt. A koffein egyes élettani hatásainak elkerülése miatt sokan a mentes kávéalternatívák felé fordulnak. A gabonakávé bármikor fogyasztható.


Mit tesz veled az alváshiány?

Az embernek rendszeres alvásra van szüksége. Az alvásmegvonás következményei annyira jelentősek, hogy ezt akár kínzóeszközként is fel lehet használni, például a foglyok vallatásánál alkalmazzák, hogy megtörjék őket. Ugyanakkor az alváshiánynak nyilvánvalóan hosszantartó következményei is vannak, mint azt a washingtoni St. Louis Egyetem kutatói az egereken végzett kísérletek során megfigyelték.


A vashiány

Testünk minden részébe oxigént juttató vörösvérsejtek hemoglobinjának felépítéséhez a vas nélkülözhetetlen - vas nélkül nem keletkezhetnek új vérsejtek, és a test oxigén ellátása rohamosan csökken. Akinek nincs elegendő vas a szervezetében, az fáradékonyabb, a betegségekkel szemben kevésbé ellenálló.


A székrekedés női betegség

Többnyire a nők érintettek, mivel a fogyókúrázás inkább náluk elterjedtebb. Van, aki túlzásba viszi a hashajtást, és több doboz hashajtót bevesz, felborítva ezzel bélműködését. Vajon elég-e, ha csupán rostdúsan táplálkozunk?


A neurológus magánrendelés segít feltárni a panaszok eredetét

Idegrendszeri panaszokkal, legyen szó a központi, vagy a perifériás területet érintő problémáról, minden esetben specialistához kell fordulni a pontos diagnózis érdekében. Egy jól képzett neurológus magánrendelés keretében a végére járhatunk a tünetek okának, noha ez a folyamat meglehetősen bonyolult és összetett, hiszen a vizsgált terület is rendkívül komplex.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x