Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Fitt formák gyaloglással. Hogyan?

Te is szeretnél minden percet kihasználni, hogy a természetben, a friss levegőn sportolhass? Akkor a Nordic Walking-ot neked találták ki!


Ólom a szembe, viasz az arcra, avagy a halálos csábítás titkai

Amióta világ a világ, a nők (és időnként a férfiak is) festik, szépítik magukat. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, minden népnek megvolt a saját tipikus díszítési eljárása, szokása. És ez nem mindig volt veszélytelen...


Hatásos tavaszi tisztítás gyömbéres italokkal

A meghökkentő külsővel megáldott gyömbérgyökér számos értékes belső tulajdonsággal rendelkezik, gyógyító erejénél fogva már évezredek óta használják különféle betegségek orvoslására.
22 konkrét teendő alvászavar ellen - ma is elkezdheted

Keveset alszol? Felébredsz és csak forgolódsz éjjel? Túl sokat agyalsz, és reggel hulla vagy? Akkor ezt a 22 pontot alaposan gondold át, mert itt lakik a megoldás. Nem lesz könnyű, nem lesz gyors sem, de hatékony igen. Aludj úgy, hogy pihentető legyen!


Egyél a selymes bőrért! Mesésen puha tapintás szeles időben is

Mit tehetünk bőrünkért belülről, természetes úton, ha még száraz, szeles időben is selymes és lágy tapintású bőrfelszínt szeretnénk?


Ismét várják a jelöléseket és a szavazatokat az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám díjakra

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság közreműködésével, 2011. óta minden évben meghirdeti e gyógyszerészeknek és patikáknak szóló díjakat. Mindenki jelölhet és szavazhat a szerinte legjobbnak tartottakra!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x