Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
hirdetés
Szépség-Egészség
6 smink előtti tudnivaló a tavaszra - bőrfrissítés természetesen

Mit érzünk ilyenkor, február végén? Kifogyott energiatartalékok, elhasználódott test, idegszálak és megcsappant türelem. Lemerült elemnek érzed magad, mégis fel kell készülnöd egy partira, vagy csak egyszerűen nőnek akarszlátszani, ha az utcára lépsz?


Hialuronsav-kezelés: a fiatalos, üde és természetes arcbőr titka

A 30-as, 40-es évei táján mindenki szembesül vele, hogy a tükörbe nézve már nem pontosan ugyanazt az arcot látja, mint azelőtt. Az arcbőrünk elveszíti rugalmasságát, petyhüdtebbé válik, megszaporodnak a ráncok a homlokon, a szemek és a száj környékén.


Hogyan igyunk felelősségteljesen? 6 tipp

Ha már úgyis iszol, akkor próbáld meg tudatosan csinálni és úgy, hogy az élvezet, a jó hangulat legyen a fókuszban, mert akkor biztosan mértékletességet tudsz tartani. Ha nem tudod, hogyan legyél felelősségteljes ivó, íme néhány ötlet.


Hajszínezés és ápolás csak természetes anyagokkal

Természetes hajszínezés, natúr hajápolás, hajfestés természetes anyagokkal? Sok növény termése, gyökere vagy szára, levele is alkalmas a haj festésére, állapotának javítására. A dió, kávé a kamilla is remek hajszínezővé válhat. A szín ápolására pedig számos gyógynövény alkalmas. Például a rizsvíz.


1 perces kézpuhító megoldás! SPA - kezelés kiszáradt bőrre 3 egyszerű lépésben

Száraz kéz puhítására ezernyi trükk van, de csak kevés válik be. Nem tudom, észrevettétek-e, hogy a bolti krémek egy része csak ront a helyzeten? A hosszadalmas, kesztyűs kezelésekre, paraffinos szalon-ápolásra a hétköznapokon idő sincs, ráadásul nem is mehetünk most. A fertőtlenített kéz kiszárad.


A Luna-jóga - menstruációs fájdalmakra

A Luna-jóga nevében hordozza a Hold, a nőiség szimbólumát. Célja a nőiség megerősítése a szexuális szervekre irányuló jóga gyakorlatokon keresztül. Hozzátartozik a megfelelő légzés , ami a férfi és női energiák kiegyensúlyozását szolgálja a női testben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x