Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség

Hogyan használd a lélegzet erejét?

A légzés segítségével elérhetünk egy olyan állapotba, amelyben az elménk csendes és nyugodt, az érzelmeink kellemesen áramlanak, de mentesek vagyunk minden feszültségtől, s amelyben a fizikai testünk pihen, erőt gyűjt és töltekezik.


Nőgyógyászok ellensége: hormonok egyensúlya

Lehet, hogy neked is gondjaid vannak a súlyoddal, és már mindent kipróbáltál, mégsem tudod leadni a felesleget, sőt, néha úgy érzed, bármit teszel, egyre többet mutat a mérleg. Esetleg nincs libidód, PMS tünetektől szenvedsz, ami párodat is megviseli?


Korfüggő feledékenység vagy kognitív hanyatlás?

Eltűnnek a tárgyak? A nevek, a helyek? Dezorientáció térben és időben? Ami a demenciát illeti, a pszichiáterek hét stádiumot különböztetnek meg. Íme, a figyelmeztető jelek.


Nagytakarítás kívül-belül: tavaszváró tippek testnek és léleknek

Bár a hőmérséklet még a telet idézi, de a napról napra erősödő napsütés egyértelműen jelzi: itt a tavasz! A hideg idő igencsak megviselte szervezetünket, érdemes tehát az immunrendszerünket, keringésünket és nem utolsósorban a hangulatunkat is felpörgetni, hogy a természettel harmóniában mi is újjászülethessünk.


Csak növényeket eszem, egészséges maradok?

Flexitáriánus, vegán, esetleg teljes értékű növényi étrendet követsz? Érdemes tudni, mit mondanak a dietetikusok.


Tél végi immunerősítés felsőfokon - fokhagymával

Itt az idő, hogy testileg-lelkileg felkészüljünk a küszöbön álló évszakváltásra. A fokhagyma sokoldalú csodaszer, amellyel hatékonyan megerősíthetjük immunrendszerünket, felpörgethetjük tavaszváró méregtelenítő programunkat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x