Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
hirdetés
Szépség-Egészség
Kannabisz olaj - figyeljünk a pontos adagolásra!

A számok azt mutatják, egyre többen döntenek Magyarországon is a kannabisz olaj rendszeres alkalmazása mellett - eláruljuk, miért érdemes valóban bizalmat szavazni a kenderből készített gyógyászati célú készítménynek.


8 fontos tudnivaló: egy ártatlan hasmenés súlyos betegséget jelezhet!

A hasmenés néha csak annyit jelent, hogy tisztul a szervezetünk, kijön, aminek ki kell jönnie. De ezt a nyolc dolgot mindenképpen tudnunk kell, hogy idejében észre tudjuk venni, hogyha a baj nagyobb egy múló rosszullétnél. A hasmenés ugyanis súlyos betegséget is jelezhet!


9 konkrét tanács kamillával

Van 9 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a kamilláról. Figyelj!


Aromaterápiával a fülgyulladások és az arcüreggyulladás ellen!

Megelőzhető a fölszúrás és akár az antibiotikummal történő kezelés is! A fülgyulladás nagyon kezdetleges fázisában pusztán az illóolajokkal is csodát lehet tenni.


3 perc a királynői tartásért és a fájdalommentes mozgásért -  Testtudatosság ma!

Te tudod, hogy van tested. A tested is tudja, hogy te vagy? Manapság egyre több helyen halljuk ezt a kifejezést: testtudatosság. Mit is jelent ez? Valójában annyit, hogy nemcsak rutinból cselekszünk, nemcsak reagálunk különböző behatásokra, hanem tudunk is róla mit művel a testünk.


A kollagén jótékony hatása a szervezetünkre

A kollagén hatása manapság felkapott téma az egészséges életmóddal foglalkozó platformokon. Rengeteg cikk és videó taglalja a szóban forgó fehérje szervezetre gyakorolt jótékony befolyását. Mégis, a tapasztalat azt mutatja, vannak még fehér foltok a témát illetően.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x