Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
hirdetés
Szépség-Egészség
Vajon megbízhatsz egyetlen Covid gyorstesztben?

A koronavírus pillanatok alatt felforgatta az eddig megszokott életünket. Ismerőseink többségével a személyes találkozásokat mellőzve az interneten beszélgetünk, sokkal több időt töltünk a négy fal között, és próbálunk odafigyelni a garantáltan megfelelő higiéniai körülmények biztosítására is.


Szeresd anyát, védd a Földet! - Ajándéktippek anyák napjára

A Föld anyánk, aki bennünket táplál. Számos kultúrában különös becsben tartják, tisztelik. Ideje megértenünk ennek a spirituális üzenetnek a hétköznapi lényegét: A Föld tart életben minket, és ha nem óvjuk meg, akkor az olyan, mintha saját anyánkat ölnénk meg módszeres kínzással. Védjük meg a Földet


Ismert és ismeretlen étrend-kiegészítők

Az étrend-kiegészítők körül vita is ki szokott alakulni, de azt senki sem vitatja, hogy egy-egy vitamin tabletta hasznos. A vitaminok és ásványi anyagok rendkívül népszerűek (ezen belül is a C-vitamin, E-vitamin és a kalcium), és a speciális étrend-kiegészítők, a növényi étrend-kiegészítők, a sporttevékenység támogatását és a súlykontroll megkönnyítését szolgáló készítmények is.


Terhesség és testsúly

A leendő anyukának célszerű az ideális egészségi állapotot elérni a fogamzás idejére, hogy magzatuk optimális feltételek mellett tudjon fejlődni. Ehhez elengedhetetlenül szükséges az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, rendszeres testmozgás és a káros szenvedélyek, az ital, dohányzás elhagyása.


Inkontinencia - betegség, ami a férfiakat és nőként egyformán érinti

Az utóbbi másfél esztendőben hajlamosak voltunk csak a covid-19 egészségügyi vonatkozásaira koncentrálni, pedig sajnos a többi, civilizációs betegségnek nevezett probléma - így az inkontinencia - sem szorult háttérbe, sőt.


Az MRI vizsgálatok mágneses térereje biztonságos, nem terheli a szervezetet!

Bár sokan tartanak az MRI vizsgálatoktól, a szűk csőalagút és az erős zaj miatt, jó tudni, hogy a mágneses erőtér nincs negatív hatással a szervezetre és ma már számos kényelmi funkció segít a páciensek komfortérzetének növelésében.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x