Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Mire figyeljünk hőség idején?

A mostani nyár is bővelkedik olyan napokban, amikor éjjelre is alig hűl le a levegő. Ez bizony próbára teszi a szervezetünket. Szerencsére testünk sok mindent képes korrigálni, kompenzálni, de érdemes pár dolgot megfogadni.


Hét hiedelem az egészséges étkezésről

Hét hiedelmet gyűjtöttünk csokorba az étkezéssel kapcsolatban keringő hét legnagyobb téveszme leleplezésére.


Hasznos tippek a nyaraláshoz: így védjük bőrünk az elemek ellen

Mindig is központi kérdést foglal el a szépségápolásban a fényvédelem, amely az elmúlt években lett igazán felkapott. A napbarnított bőr egyik átka, hogy szinte pillanatok alatt hagy nyomot a fiatalságunkon, a bőrünk egészségén és állapotán.


A C-vitamin fogyasztó ereje

A fogyókúrák legnagyobb része, igen drasztikus, erős váltás a mindennapokhoz képest, és megterhelő a szervezet számára. Az igazán jó fogyókúra azonban nem csak lekapja rólad a kilókat hanem roborál is!


Folyton édességet kívánsz? Cukorfüggő vagy! Tegyél ellene! 6 hatékony tanács

A cukorfüggés (édesség függőség) is ugyanúgy addikció, mint az alkohol-, a drog-, vagy a játékfüggőség. Tudod, hogy nem kéne, de képtelen vagy ellenállni, mert annyira kívánod azt az utolsó szelet csokoládét, sütikét, vagy éppen lekváros kenyeret? Fogyókúráznál, de ez az amiről nem tudsz lemondani?


Répalével a nyári egészségért!

Kortyolj el minden nap egy pohár sárgarépa levet, és nem csak fogyni, barnulni is segít!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x