Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Karrier
Miért tabu még a munkahelyeken a gyászról beszélni?

Napjainkban még mindig eléggé tabutémának számít a halálról, a veszteségekről és a gyászról való nyílt és őszinte kommunikáció. Nehéz róla beszélnünk, és félünk is közel engedni magunkhoz ezt a témát. Nehéz szembenézni vele, mert valahogyan mindig előhozza a saját halandóságunkat is, és akarva-akaratlanul sok mindenre rádöbbenthet, sok mindent direktben a szemünk elé hozhat, amikkel nem biztos, hogy szeretnénk szembesülni, találkozni.


Stresszkezelés 3 lépésben

Manapság a stressz mindenki életében jelen van, mindenki ismeri a negatív hatásait: fáradékonyság, ingerlékenység, álmatlanság... De ezeknél súlyosabb következményei is vannak az állandó stressznek, ezért mindenképpen kezelnünk kell. Szerencsére van rá megoldás!


Manapság léteznek még női és férfi szakmák?

A női és férfi szerepek az idők kezdetétől világosan elkülönültek - gondoljunk csak arra, amikor az előbbiek szigorúan csak gyűjtögettek, míg ez utóbbiak vadásztak. Ez az egyértelmű felosztás azonban gyökeresen megváltozott az első világháborúval, amikor a nők is elkezdtek tömegesen munkába állni - ezzel párhuzamosan pedig a feminista mozgalmak kezdték tégláról téglára lebontani a korlátokat. Ez a tendencia pedig egészen kiteljesedett a XXI. századra, pontosabban napjainkra.
Hogyan szervezzünk csapatépítőt? 5 kérdés, amit érdemes feltenned

Egy csapatépítő remek alkalom arra, hogy a munkatársak egy kicsit jobban megismerjék egymást és hogy összekovácsolódjanak. Egy-egy ilyen alkalommal új barátságok szövődhetnek, többet tudhatunk meg egymásról, aminek köszönhetően a munka is gördülékenyebben fog menni, amikor visszatérünk a munkahelyi környezetbe.


Üzletünk sikeressége a saját lelki egyensúlyunkon is múlhat

Saját magunk főnökének lenni kétségkívül számos előnnyel jár, és biztosít némi felszabadultság-érzést. Ugyanakkor cégvezetőként a felelősségünk is hatalmas, így komoly stresszel kell megbirkóznunk - mindez pedig könnyen a lelki békénk összeomlásához is vezethet. Cikkünkből kiderül, miként kerülhetjük el mindezt.


Összhang a mentális egészség és a karrier között: hogyan találjuk meg a harmóniát álláskereséskor? A Jooble álláskereső oldal tanácsai

Stresszes álláskeresés, lehangoló munkanélküli élet, ingerlékenység - ismerős szavak? Akkor biztos, hogy a kiégés jeleit tapasztalod. A Jooble álláskereső portál összegyűjtött néhány fontos tippet a mentális egészség megőrzéséhez ebben a megpróbáltató időszakban (és nem csak).Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x