Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Karrier
100 kulcs a sikerhez - arra halagass, aki már elérte (Idézet gyűjtemény)

Vállalkozás, cégvezetés, vagy alkalmazotti jogviszony? Bármelyikben sikeres lehetsz, ha időt, erőt, energiát fektetsz bele. A pénz még vállalkozásodnál is másodlagos! Siker-hegyek a legnépszerűbb és legrátermettebb emberek szájából.


7 tipp a hétfő reggel szindróma ellen

Gyűlölöm a hétfő reggeleket - mondja Garfield. Valamiért mindannyian értjük, amiről beszél. Kinn süt a nap, nekünk pedig bent kell senyvedni a munkahelyen, ráadásul többnyire olyan munkát kell végeznünk, amihez nem fűlik a fogunk.


Négy év alatt fejlesztett milliárdos céget AGS Mérnökiroda Kft. ügyvezető igazgatója

Március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmából Vas Megye Fiatal Vállalkozója Díjat vehetett át Varga Richárd Attila, a szerszámtervezéssel és -gyártással foglalkozó AGS Mérnökiroda Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Az elismerésben azok részesülhetnek, akik árbevétel és teljesítménynövekedés, valamint közösségi felelősségvállalás területén is kiemelkedőt nyújtanak.


Így ellenőrizheted le, hogy bejelentette-e a munkáltatód a munkaviszonyodat

Rengeteg rémtörténetet lehet arról hallani, hogy egy munkáltató hogyan használt ki egy ártatlan, védtelen munkavállalót, és alkalmazta törvénytelenül akár éveken át. Annak érdekében, hogy elkerülhetőek legyenek az ilyen helyzetek, érdemes alaposan utánajárni egy potenciális vagy leendő munkáltatónak, hogy megbizonyosodjunk, minden a törvényi előírások szerint halad, és élhetünk munkavállalói jogainkkal. Ennek az egyik legalapvetőbb lépése hogy leellenőrizzük, bejelentett-e a minket a főnökünk.


A válságkezelés kulcsa a folyamatos kommunikáció

Minden vállalkozás, illetve szervezet előbb vagy utóbb eljut arra a pontra, amikor valamilyen problémával, nehézséggel vagy válsággal kell szembenéznie. Ilyen esetekben a struccpolitika nem kifizetődő, azaz nem szerencsés homokba dugott fejjel megvárni, amíg a krízis magától megszűnik.


3 betű, amely óriási szintlépést hozhat vállalatodnak: ismerd meg a WMS rendszerek világát!

Akár gyártással, akár kereskedelemmel, akár mindkettővel foglalkozik egy cég, a raktárkezelés folyamatos kihívást jelenthet a mindennapi működésben. Általános tapasztalat, hogy ami kezdő vállalkozóként még egyszerűnek tűnik, úgy válhat egyre kaotikusabbá a cég fejlődésével, ha nem vigyázunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x