Megjelent a Dühöngő fúriák
Címlap / Ajánló / Megjelent a Dühöngő fúriák

>

Megjelent a Dühöngő fúriák

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

Befejezéséhez ért Richard Morgan díjnyertes Valós halál-trilógiája. A népszerű sorozatra adaptált történet (a második évad idén várható) utolsó része, a Dühöngő fúriák most jött ki felújított kiadásban.  


Rendezvénynaptár
Ezzel a kötettel egy újabb trilógiát zár az Agave kiadó a szerzőtől – az előző, Hősöknek való vidék című fantasy sagáját 2017 őszén fejezték be –, viszont az olvasók a jövőben sem maradnak újdonság nélkül: 2020 első felében tervezik kiadni Morgan új, Thin Aircímű sci-fi thrillerét, ami a tavaly őszi nemzetközi megjelenését követően ugyancsak komoly kritikai sikert aratott.


Részlet a könyvből:

Talált!

Rohadtul fájt a seb, de kaptam már rosszabbat is. A lövedék a bordáim közé fúródott, legyengülve az ajtótól, amin át kellett rágnia magát, hogy belém marhasson. Papok a betört ajtó másik oldalán, arra várva, hogy szétlőjék a beleimet. Rohadt amatőr egy este. Valószínűleg őket is legalább annyira elkapta az ajtólapról visszacsapódó lövés, mint engem. Az ajtó mögött viszont én görnyedtem össze fájdalmasan. Ami a lövésből keresztüljött, az véres sebet szántott a bordáim között, nem túl mélyet, de megperzselte a kabátomat is rendesen. Jeges érzés kúszott végig az oldalamon, orromat saját égett bőröm nyers szaga facsarta. Ahol a lövedék a bordáim közé mart, fájdalom pezseg, szinte érzem az ízét.

Tizennyolc perccel később – az időt a szemembe ültetett csip mutatta a bal felső látóteremben – ugyanez a bizsergés még mindig velem volt, ahogy végigsiettem a kivilágított utcán, és próbáltam megfeledkezni a sebemről. Kabátom alatt csendben véreztem, de nem nagyon: a szintetikus burkoknak megvannak a maguk előnyei.

– Nem érdekel egy kis móka, haver?

– Kösz, már megvolt – feleltem a fickónak, majd elléptem a bejárattól. Hullámmintás tetoválású szemhéja felvillant, ahogy pislogott párat, tekintetében benne volt, mit gondol: „A te bajod…”, majd eltűnt az ajtó mögötti fényben. Átvágtam az utcán, aztán befordultam a sarkon, elmentem két prosti mellett, az egyik nőnek tűnt, a másikról nem tudtam megállapítani, micsoda. A nő szájából hosszú, villás nyelv bukkant elő egy pillanatra, talán a sebem szagát érezte az éjszakai levegőben. Alaposan megnézett magának, majd odébb libbent.


 
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 777 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x