HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-25
Címlap / Asztalra / Grillezésre fel! - Háromféle pác húsokhoz

Grillezésre fel! - Háromféle pác húsokhoz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-25

Szívesen grilleznél a hétvégén? Adok néhány ötletet, hogyan pácolj be különböző típusú húsokat!  

 
Rozmaringos tarja

Hozzávalók: 8 szelet tarjához 1 dl napraforgó olaj, 1 tk. durvára tört színes bors, 2 ág rozmaring

A húst megmosom, leszárítom, kiklopfolom. A rozmaringot apróra vágom, és a borssal együtt az olajba keverem. A húsokat bekenem a fűszeres olajjal, a maradékot ráöntöm, letakarva a hűtőben legalább néhány órán át hagyom állni.


Csípős csirkecombok


Hozzávalók: 8 db csirke alsó vagy felsőcomb, 6 ek. szójaszósz, 2 ek. méz, 4 ek. olaj, ízlés szerint chilliszósz (nálam legalább 3 evőkanálnyi, de ez függt a szósz csípősségétől is)

A húson kívül mindent egy tálkában összekeverek, a húst megmosom, megtisztítom és alaposan bekenem a páccal. A csirkének 2-3 óra is elég a hűtőben, de nem árt neki, ha akár egy éjszakát is benne van.

 
 
Mustáros marharostélyos


Hozzávalók: 6 szelet marharostélyos, 4 ek. mustár, 1 kk. bors, 1 ág kakukkfű

A húst megmosom, leszárítom, bekenem a mustárral, megszórom borssal és kakukkfűvel. Letakarva legalább néhány órát, de inkább egy éjszakát hagyom állni.

Fontos:
 soha nem sózom meg a grillezett húst előre, csak a sütés után, így nem lesz száraz, nem veszíti el a nedvességtartalmát.


Rendezvénynaptár



 
 
[ 7001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x