HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

A siker alappillére: az egészséges önbecsülés


Az egyik legnagyobb lelki fájdalom, amikor valaki azt hiszi, hogy ő értéktelen, érdemes az élet szépségeire, javaira. Nem árt megvizsgálni, mit okoz az életben önmagunk megbecsülése, vagy éppen annak hiánya. Mennyire van jelen gondolat- és érzelemvilágunkban a rejtett bűntudat? Mérhetetlen számú emberi szenvedést és problémát lehetne elkerülni, ha tudatosítjuk ezt a legrejtettebb tényezőt azok közül, amelyek megakadályozzák a sikeres életet, a vonzás törvényének, és a tudatos teremtés képességének kiteljesedését.


 
 
 
 
 
 

Keddi holdhoroszkóp 2024-05-21

Ma figyeljünk jobban a kommunikációnkra! Könnyebben megbántjuk egymást, akár akaratlanul is. Ha ez bekövetkezik, akkor csak nagy nehezen tudjuk helyreállítani a jó hangulatot. Nehéz lesz a békülés. Ma törődjünk intim testrészeinkkel!...

Ne megváltozni akarj, hanem átváltozni

A nők többsége elégedetlen önmagával, és nincs kibékülve a megjelenésével. Nem látja magát szépnek, és legszívesebben megváltoztatná a nőt, aki reggelente a tükörből visszanéz rá. Ezt az érzést a reklámok és magazinok címlapján látottak még inkább erősítik bennünk. Bár jól tudjuk, hogy az, amit ott van, nem a valóság, hatására az elvárásaink mégis irreálisan magassá válhatnak önmagunkkal szemben.

Pünkösd szentsége és népszokásai

Valószínűleg a Pünkösd az az egyházi ünnep, amelynek legkevésbé ismerjük a hátterét. Ha az utcán sétálva találomra megkérdeznénk tíz szembejövőt, hogy pontosan mit is takar Pünkösd ünnepe, bizony jó, ha ketten-hárman tudnának megközelítőleg helyes választ adni. Mi is történt tehát kétezer évvel ezelőtt?

A lelki zsarolás háttere

A lelki zsarolás főleg a nők művészete. Azért nevezem művészetnek, mert művészi szinten tudjuk művelni, mi nők. A férfi először észre sem veszi, hogy zsarolva van, mire észbe kap már késő.Mi kell a tökéletes vakációhoz? Mesekönyv a legszebb nyári élményekkel

Bodor Panna legújabb mesekönyvéből kiderül, hogy a tökéletes vakációhoz elég egy házikó, a szülők és nagyiék, és persze az elmaradhatatlan csobbanás a Fekete-Körösben. Széna Bogi újabb történetei ovisoknak szólnak, a rövid, kedves, humoros mesék egy kislány boldog nyaralását mesélik el.

Hol a kulcsom? Az asztrológus megmondja a választ

Az asztrológia szót hallva hajlamosak vagyunk a bulvármédiában megjelenő kis semmiségekre asszociálni... Érdemes azonban betekinteni az asztrológia, azon belül a kérdő asztrológia világába is.

Szex és forróság - A szexcsakra karbantartása

A szexcsakra valójában a szakrális csakránk, egy fő energiaközpont szervezetünkben. Szám szerint második. Ez a csakra leginkább testünk nemi tájékával hozható összefüggésbe de felel a vesékért, ivarmirigyekért, a gyökércsakrával együtt pedig az ürítésért is. A szexcsakra különlegessége, hogy eleme a víz. Ennél fogva a szexcsakra gyorsan és könnyen elintézheti neked, hogy a kelleténél hullámzóbb, vagy éppen pokoli nyarad legyen. Ha kiegyensúlyozott szexuális életet szeretnél, nem árt egy kis áttekintés, hogy tarthatod karban ezt a területedet a hőgutában.


 
Cimkék
  
Ajánló
A közlekedéssel kapcsolatban napjainkban két dolog is reflektorfénybe kerülhet: az egyik a biztonság, a másik ped...
A masszázs bizonyítottan jótékony hatással bír a szervezetre, hiszen segít ellazítani és megerősíteni a fára...
Egyrészes, bikini, tankini vagy éppen monokini… Mindenki másra esküszik, így a nyári szezon beindulását megel...
A segítség az, ami az embert igazán emberré teszi. Minden szociális ember közös jellemvonása az, hogy segíteni ...
Ma figyeljünk jobban a kommunikációnkra! Könnyebben megbántjuk egymást, akár akaratlanul is. Ha ez bekövetkezik, akkor csak nagy nehezen tudjuk helyreállítani a jó hangulatot. Nehéz lesz a békülés. Ma törődjünk intim testrészeinkkel!...
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Természetesség hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x