Szerelmes Csillagjegyek
Címlap / Ezotéria / Szerelmes Csillagjegyek

Havasi Patrícia

Szerelmes Csillagjegyek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Hiúsági kérdés, vagy sem, ha mélyen magunkba nézünk, mindannyian szeretünk üdének és sugárzónak látszani, mert imádunk tetszeni a másik nemnek, függetlenül attól, hogy milyen jegyben is születtünk.  

És ez így van rendjén. Tavasszal nemcsak a természet újul meg, de hormonjaink is ezerrel tombolnak.
A tavasz a szerelmesek ünnepe is, itt az idő elgondolkodni, hogy mivel okozzunk örömet Társunknak.

Adjunk hálát szerelmünkért, hiszen Erskine is megmondta, hogy:

„A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján.”

Ha pedig szerelem, akkor nézzük a Vénuszt!

A Vénusz egy horoszkópban azt mutatja meg, hogyan adjuk és hogyan fogadjuk a szeretet nőként. A Vénusz azt is jelzi, hogy esztétikai szempontból mit tartunk szépnek. Miben találunk örömet, mit szeretünk csinálni? Egy nő képletében saját magát jelzi a Vénusz, a női önképét, hogy milyennek tartja magát mint nő, mint fiatal, csábító nő (nem mint anya- azt a Hold jelzi!), milyen a szexualitása, hogyan fejeződik ki.  A Mars pedig a nő képletében a testi vonzódást mutatja: az ideális  férfiképet, avagy jelzi, hogy kikhez vonzódunk.
Nézzük akkor végig egyenként, hogy az egyes csillagjegyek hogy „viselkednek” párkapcsolatban, milyen berögözött hódítási  szokásuk van.

Nézzük akkor végig az egyes csillagjegyeket hódítási, csábítási szokásuk szerint!


Kos
A Kos nem sokat „kerülgeti a forró kását”, hanem hamar a lényegre tér. Olykor  taszító is lehet ez az érzékeny lelkűek számára, akik durvának  érezhetik a közeledését. A Kos a kapcsolataiban őszinte, néha kegyetlenül adja tudtunkra a véleményét. Ha szeretnénk egy kost elcsábítani, elég lesz ráutaló módon viselkednünk, s egyértelmű jelekkel a tudtára adnunk, hogy kedvet kaptunk vele a szexhez.

Bika
A Bika érzéki, ami megnyilvánul szexualitásában is, valódi művésze a szerelemnek. Élete középpontjában a birtokolás áll, párjára úgy tekint, mint a tulajdonára. Rendkívüli módon ragaszkodó, így akár kóros féltékenységi jelenteket produkálhat. A távkapcsolat sosem a Bika világa. Kapcsolata, azon túl, hogy szexuális értelemben túlfűtött, magában hord minden érzéki élvezet úgy, mint a finom ételek élvezetét.

Ikrek
Kapcsolatban az Ikrek felületesebben képes kötődni, hiszen sok új kapcsolatra, olykor kalandra is szüksége van. Ideális a helyzet akkor, ha érdeklődési köre hasonló a párjához, vagy közös a baráti társaságuk. Kiváló beszélgetőpartnerek, azonban ne várjuk el azt, hogy Ikrek kedvesünkkel mély lelki boncolgatásba kezdjünk, mert ettől ő elmenekül. Ikreknek több örömet okoz egy közös program, vagy egy laza, könnyed beszélgetés.

Rák
A Rák érzékeny és könnyen sebezhető. Hangulatingadozásai nehézséget okozhatnak nemcsak neki, de barátainak, családtagjainak is. Sose lehet tudni, hogy a Rák milyen hangulatban van épp. Ez úgy változhat, ahogyan az uralkodó bolygója a Hold, napról-napra. Előfordulhat, hogy ugyanarra az eseményre egészen máshogy reagál holnap, mint ma tette azt. Mindene az otthon és a család, rendkívül házias alkat, szereti kényeztetni családját. Ha szeretnénk elcsábítani egy Rákot, akkor a legfontosabb, hogy legyünk vele nagyon kedvesek, finom, gyengédek! Jól jöhet egy pár szál virág is, mivel a Rák él-hal a romantikáért, s ha mindezt egy vízpart közelében adjuk át, nyert ügyünk lesz!

Oroszlán
Egy vérbeli Oroszlán mindig nagyon szenvedélyes, tüzes, temperamentumos ha érzelmi életéről van szó, és ez igaz a szexualitására is. Egy oroszlánnak a szerelem az egyik legfontosabb területe az életében, nem tudja elképzelni életét a bizsergető, szédítő mámoros érzés nélkül. Ha szeretnénk egy Oroszlánt elcsábítani, akkor jó ha tudjuk, hogy nagyon igényes emberrel állunk szemben, aki nem elégszik meg, csak a nagyon jóval! Ha pedig tuti biztosra szeretnénk menni, akkor jó, ha szórakoztatni is tudjuk, hiszen Ő a szíve mélyén egy nagy gyerek, akinek mindene a játék. A szerelmet is játéknak tekinti.

Szűz
A szűz-domináns ember elsősorban agyi tevékenységén keresztül kötődik a világhoz, vagyis karakterére erőteljesen jellemző a racionalitás, elemző hajlam. Az igénye, hogy végletekig kötődjön társához, gyakorlatilag nulla. Nem szereti a hevességet, végletességet, csak az ésszerű megfontoltságot. Ezért akár azt is hihetjük Szűz párunkról, hogy képtelen a szerelmet megélni, mivel attól fél, nagyon hogy elveszti a fejét, mert az eredmény kiszámíthatatlan, zavaros, mámoros.


Mérleg
Alapvetően barátságos, aki ösztönösen érdeklődik embertársai iránt. Valószínűleg kedveli a társaságot, és hamar meg tudja szerettetni magát. Bizonyára képes arra is, hogy megteremtse egy párkapcsolatban a békét és a harmóniát. A partnerkapcsolatok élete fontos részét képezik, és nem is igazán lesz olyan időszak, amikor egyedül lenne. Belső tudattalan törekvései a harmónia megteremtésére és megtartására irányulnak.

Skorpió
Erős egyéniség, fanatikus, szenvedélyes, a szerelemben is céltudatos. A Skorpiónak nagyon tetszik, ha maradéktalanul elfogadja párja, és tudatja vele, hogy személye magával ragadó és vonzó. Kedvében járhatunk azzal is, ha érzékeltetjük vele, hogy szeretjük a szexet, de kerüljük a közönségesség látszatát! Szexualitásukban különlegesek, felejthetetlenek, magnetikus vonzerővel rendelkeznek. Jó ha tudjuk, hogy mindennek a mélyére szeret lemenni, állandóan kutat, és ez nemcsak az emberi testre igaz, hanem  a lelkiekre is.

Nyilas

Örök optimistaként, hatalmas energiával áldotta meg a Sors, amit néha nem árt ugye levezetni. Széleskörű szellemi érdeklődéssel rendelkezik, nagyon intellektuális, intelligens, bölcs, becsületes és igazságos ember, és ugyanezt elvárja társától is. Nyitott az emberek iránt, sok mindenkit meg akar ismerni, hamar szerelembe esik, ellenben hajlamos az idealizálásra. Érdemes nemcsak ismerni, hanem alkalmazni is az ELÉG JÓ-t, ahelyett, hogy ideákat kergetne.

Bak

Egy vérbeli Baknak talán a legjobban van szüksége a biztonságra, ezért olyan Társ mellett teszi le a voksát, aki képes ezt megadni neki. Rendkívül felelősségteljesen, éretten gondolkodik. Visszafogott és szívós, ám a kemény külső csak egy álca, amely elrejti a bizonytalanságát. A legjobb kulcs a szívéhez a megbízhatóság. Nagyon fontos, hogy időben érkezzünk a randevúra, hiszen Nála mindent elronthatunk akár egy 10 perces késéssel is.

Vízöntő

Bármilyen romantikus őrültségre képes, amíg a szerelem tüze hajtja. Nagyon eredeti, impulzív, nem egy unalmas személyiség, nem húzza az ismerkedést sem nagyon el. Függetlenségre törekszik a kapcsolatban is, mivel önálló, szabad lénynek vallja magát,, akik nem szeretné, ha korlátoznák őt. 

Halak
Álomvilág, mély érzelmek, romantika, vízpart. Ezek a kulcsszavak hozzá! Állandó lelkizésre számíthatunk, oda kell figyelnünk a legapróbb jelzésekre is tőle, amelyeket közvetít felénk, s persze bátorítanunk kell arra, hogy fejezze ki őszintén amit szeretne, mert nehezen boldogul a sivár anyagi világban. Emellett empatikus képessége révén rendkívül jó szerető és partner az ágyban, mert ő képes  megadni nekünk az eggyé-válás élményét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 22608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x