Iskolakezdési horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Iskolakezdési horoszkóp

Havasi Patrícia

Iskolakezdési horoszkóp

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-02

A Szűz jegyében tartózkodó Nap is utal arra, hogy hűvösebbek már a reggelek, korábban sötétedik, azaz véget ért a gondtalan nyár és becsöngetnek az iskolában is. Szélesre tárt kapukkal várják az iskolák diákjaikat, ám hogy az egyes asztrológiai jegyek miként viszonyulnak az idei tanévhez, a csillagok most elárulják Neked. 

 

A Kos gyerek hatalmas lelkesedéssel vág neki az új iskolaévnek, főleg az iskolatársak, barátok társasága miatt. Érdemes az új tanévben új sportba is kezdeni, vagy új szakkörre járni!

A Bika gyerek az idei tanévbe kissé nehézkesen kezd bele. Szülőként és tanárként dicsérjük meg többször és tudatosítsuk benne, hogy mindig akad majd bőven segítsége.

Ikrek gyerek a társaságkedvelő hajlama miatt várja leginkább az iskolakezdést. Kissé fél a szabályoktól, kötelezettségektől, melyet az új iskolaév jelent számára.

A Rák gyerek nagyon félénken megy majd iskolába, megijedhet az új feladatokról. Bátorítani, támogatni kell őt tanulmányai során.

Az Oroszlán gyerek alig várja az első tanítási napot, nemcsak kíváncsisága hajtja majd az iskolapadba, hanem főleg az osztálytársaival való találkozás motiválja Őt.

A Szűz gyerek nem a feladatoktól, az új leckéktől fél, hiszen mélyen, legbelül tudja, hogy úgyis tud Ő mindent, hanem attól tart majd, hogyan fog tudni beilleszkedni az osztályközösségbe, illetve megszokni az új, idei évi órarendet.


 

A Mérleg gyerek alig várja, hogy felöltözzön szépen az idei évi első tanítási nap alkalmából és begyűjtse a pozitív visszajelzéseket. Szülőként úgy engedjük el az első tanítási napra, hogy kellőképp megdicsérjük öltözetét.

Skorpió gyereknek több időre lesz szüksége, hogy elengedje fejben a nyári kalandokat, a gondtalan pihenés élményét és intenzíven vesse magát neki a tanulásnak.

A Nyilas gyerek idei iskolai szereplése nagyban függ majd attól, hogy milyen kapcsolatot tud kialakítani a tanító nénivel, valamint az első feleletek, dolgozatok rányomják az egész éves teljesítményére a bélyeget.

A Bak gyerek ebben a tanévben valódi támogatóként fog tanáraira és szüleire is tekinteni. Magabiztos, kiegyensúlyozott szereplés várható tőle, ami az egész tanévben jellemző lesz rá.

A Vízöntő gyerek szülőjének és tanárjának nem lesz egyszerű feladata, ugyanis sok türelemre lesz szükség. Érdemes sporttevékenységgel lekötni a gyermek hatalmas energiáját, akkor nagyobb kitartással fog tudni figyelni a tanórán elhangzottakra.

Halak gyerek most is, mint ahogy minden tanév elején, előre felkészül lelkiekben az egész évre, tudja, hogy teljesítenie kell, nem is keveset. Ebben az iskolaévben sokkal szorgalmasabbá is válik, érzi, hogy kevés ideje lesz a pihenésre.

 
 
[ 4031 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x