10 perces konyha: Borsófőzelék
hirdetés
Címlap / Fogyira / 10 perces konyha: Borsófőzelék

10 perces konyha: Borsófőzelék

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Sorozatunkban azokat a hagyományos ételeket vesszük sorra, amelyek maximálisan 10 perc alatt elkészülnek. A kezdő, ügyetlen háziasszonyok, a konyhában járatlan fiúk, vagy a rohanó profik egyaránt számíthatnak néhány klassz trükkre.  

Hozzávalók:
Egy üveg zöldborsó (készre főzött)
Egy kis doboz főzőtejszín
Vaj, liszt só cukor és csipetnyi paprika a rántáshoz
1 csokor petrezselyem zöld apróra vágva


A zöldborsót egy fél deci vízben gyorsan megmelegítjük, mialatt egy serpenyőben felolvasztunk körülbelül egy evőkanálnyi margarint, arra rátesszük az egy púpos evőkanál lisztet, a csipetnyi sót, a csipetnyi piros paprikát, a teáskanálnyi cukrot. Egy fakanállal összekeverjük, míg sűrű állagú rántást nem kapunk. A rántást lassan felengedjük a tejszínnel, majd hozzákeerjük a petrezselymet. A tejszínes rántást hozzáadjuk a lábasban a borsókhoz és összeforraljuk. Kész a borsófőzelékünk.

Ár négy személyre: kb. 450 Ft.
Feltétnek gyorsfagyasztott húspogácsát kínálhatunk hozzá.

 




 
 
[ 41148 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x