Narancsfűszeres Epertorta
Címlap / Fogyira / Narancsfűszeres Epertorta

Narancsfűszeres Epertorta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

A tésztához alaposan összekeverjük a száraz anyagokat. A szójaitalban elkeverjük az olajat és a narancslét. A két komponenst óvatos keveréssel összedolgozzuk.  


Rendezvénynaptár
A tésztához :

BIO Teljeskiőrlésű
Búzaliszt 40 dkg. /Biopont termék/
BIO Fehér
Tönkölybúza liszt 10 dkg. /Biopont termék/
Karob 20 dkg. /Biopont termék/
BIO Nádcukor 15 dkg. /Biopont termék/
Sütőpor 1,5 cs.
Narancshéj 2 db.
Fahéj
Olaj 2 dl.
Narancslé 1 db.
BIO Vaníliás Szójaital 1,1 l. /Biopont termék/

A krémhez :

Növényi Tejszín 1,2 l.
Narancshéj 2 db.
Narancslé 1 dl.
Hidegen kötő Keményítő 5 dkg.
Földieper 50 dkg.

Az elkészítés módja :

A tésztához alaposan összekeverjük a száraz anyagokat.
A szójaitalban elkeverjük az olajat és a narancslét.
A két komponenst óvatos keveréssel összedolgozzuk.
A masszát vékonyan kiolajozott és kilisztezett sütőformába öntjük.
180-200 °C -on megsütjük a tésztát.
Amikor elkészült és kihűlt, három karikára vágjuk.

A tejszínt kemény habbá verjük a narancshéj és –lé illetve a keményítő hozzáadásával.

A tortalapokat betöltjük az ízesített tejszínhabbal és a megmosott, cikkekre vágott földieperrel.

A tetejét felspricceljük a maradék habbal és megdíszítjük a cikkekre vágott eperrel.
Napfiv;rek
Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 2440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x