Paprikás Pisztáciagombócok Tejszines Gombamártásban
hirdetés
Címlap / Fogyira / Paprikás Pisztáciagombócok Tejszines Gombamártásban

Paprikás Pisztáciagombócok Tejszines Gombamártásban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-09

A burgonyákat héjukban megfőzzük, kihűtjük. Ízesítjük sóval és szerecsendióval. A liszt és a morzsa hozzáadásával jól formálható tésztává gyúrjuk.  


Rendezvénynaptár
A tésztához :

Burgonya 80 dkg.
BIO Fehér
Tönkölybúza liszt 16 dkg. /Biopont termék/
Zsemlemorzsa 6 dkg.
Szerecsendió


A töltelékhez :

T.V.Paprika 4 dkg.
Pisztácia /natúr / 6 dkg. /Biopont termék/
Szója Burízer 10 dkg. /Biopont termék/
Cayenne bors
Rozmaring


A mártáshoz :

Olívaolaj 0,3 dl.
Gomba 12 dkg.
Póréhagyma 2 dkg.
Petrezselyem zöld 1 cs.
BIO Fehér
Tönkölybúza liszt 4 dkg. /Biopont termék/
BIO Szójatejszín 8 dl. /Biopont termék/
BIO Natúr Szója ital 2 dl. /Biopont termék/
Fehérbors


Az elkészítés módja :

A tészta :/

A burgonyákat héjukban megfőzzük, kihűtjük.
Ízesítjük sóval és szerecsendióval.
A liszt és a morzsa hozzáadásával jól formálható tésztává gyúrjuk.

A töltelék :

Az apró kockára vágott paprikához és burizerhez keverjük a durvára tört pisztáciát és a fűszereket.

A tésztából 3 cm átmérőjű golyókat formálunk úgy, hogy a közepükben kis töltelékhalmokat helyezünk el.
Gyöngyöző sós vízben kifőzzük a gombócokat.

A mártás :

Az olajon megpároljuk a póréhagymát és a gombát.
A szójaitalból és a tejszínből a liszttel habarást készítünk.
A mártást besűrítjük, majd beízesítjük sóval, fehérborssal és finomra vágott petrezselyem zölddel.

Tálaláskor a gombócokat áthúzzuk a tejszínes mártással, és
gazdagon megszórjuk petrezselyem zölddel.
Napfiv;rek



 
 
[ 1270 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x