Eperfánk Gyümölcsyofuval
Címlap / Fogyira / Eperfánk Gyümölcsyofuval

Eperfánk Gyümölcsyofuval

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

A nádcukrot kevés vízben feloldjuk, majd simára kikeverjük vele a Szója joghurtot. A megmosott földiepreket a mártásba helyezzük és össze turmixoljuk. Tálaláskor a fánkokat meglocsoljuk az öntetettel. Friss eperrel, citromszelettel, friss mentalevéllel díszítjük.  


Rendezvénynaptár
Teljeskiőrlésű
Tönkölybúzaliszt 10 dkg. /Biopont termék/
BIO Fehér
Tönkölybúza liszt 5 dkg. /Biopont termék/
Sütőpor 1 cs.
BIO Nádcukor 5 dkg. /Biopont termék/
Földieper 8 db.
Citrom 1 db.
Szegfűszeg
Fahéj
Olaj 0,5 l.

A mártáshoz :

BIO Natúr
Szója Joghurt 8 dl. /Biopont termék/
Földieper 16 dkg.
BIO Nádcukor 2 dkg. /Biopont termék/

Az elkészítés módja :

A liszteket összekeverjük a sütőporral, beízesítjük a nádcukorral, a citrom reszelt héjával és a fűszerekkel.
Kevés vízzel jól alakítható tésztát gyúrunk belőle.
Elosztjuk 8 felé. Kézzel kis gömböket formázunk belőlük úgy, hogy mindegyik közepébe beledolgozunk 1-1 szem megmosott földiepret.
Bő, forró olajban kisütjük a fánkokat.

A nádcukrot kevés vízben feloldjuk, majd simára kikeverjük vele a Szója joghurtot.
A megmosott földiepreket a mártásba helyezzük és össze turmixoljuk.

Tálaláskor a fánkokat meglocsoljuk az öntetettel.
Friss eperrel, citromszelettel, friss mentalevéllel díszítjük.
Napfiv;rek
Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 2175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x