Gombás paraj
Címlap / Fogyira / Gombás paraj

Gombás paraj

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

A parajt átválogatjuk, gondosan megmossuk és lecsöpögtetjük. A nagyobb leveleket kisebbre tépkedjük. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk és apróra felkockázzuk. A gombát letisztítjuk, papírral ledörzsöljük, esetleg leöblítjük, leitatjuk és felszeleteljük 


Rendezvénynaptár
Elkészítési idő: 20 perc

Adagonként: 11,2 g fehérje, 6,3 g zsír, 4,0 g szénhidrát, 527 kj, 124 kcal.

1,5 kg friss paraj, 2 hagyma, 1 fokhagyma, 200g friss sampinyon gomba, 2 evőkanál étolaj, reszelt szerecsendió, vagy őrölt bors, vagy őrölt koriander, jódozott só

A parajt átválogatjuk, gondosan megmossuk és lecsöpögtetjük. A nagyobb leveleket kisebbre tépkedjük. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk és apróra felkockázzuk. A gombát letisztítjuk, papírral ledörzsöljük, esetleg leöblítjük, leitatjuk és felszeleteljük

’ evőkanál olajat széles serpenyőben felforrósítunk , ebben a hagymát és fokhagymát üvegesre pároljuk. A parajt hozzáadjuk és keverés közben kb. 1 percig pároljuk, amíg össze nem esik. Szerecsendióval, vagy korianderrel, sóval és borssal fűszerezzük.

A maradék olajat a serpenyőben felforrósítjuk. A gombát beletesszük és többször átforgatva magas hőfokon kb. 1 percig pároljuk. Szerecsendióval, vagy korianderrel, sóval és borssal fűszerezzük. A parajt beletesszük , átforgatjuk és azonnal tálaljuk.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 1637 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x