Parajlepény
Címlap / Fogyira / Parajlepény

Parajlepény

Forrás: Konyhaweb
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kevés olajon megfuttatjuk a reszelt vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Levesszük a tûzrõl, hozzákeverjük a parajt, a kétféle reszelt sajtot, a finomra vágott petrezselyemzöldet, végül a tejjel habosra kevert tojást is. 

Hozzávalók:
450 g krémes parajpüré
6 db tojás
2 dl tej
1 evõkanál olaj
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
10 dkg edámi sajt
10 dkg parmezán sajt
ízlés szerint õrölt feketebors


Elkészítés:
Kevés olajon megfuttatjuk a reszelt vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Levesszük a tûzrõl, hozzákeverjük a parajt, a kétféle reszelt sajtot, a finomra vágott petrezselyemzöldet, végül a tejjel habosra kevert tojást is.
Sózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott gyümölcskenyér formába öntjük. Elõmelegített sütõben aranysárgára sütjük, cikkekre vágva forrón tálaljuk.

a receptet küldte: Nemes Nóra
Konyhaweb
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x