Egy ősi családösszetartó recept - Családi játékok a BMB-nél...
Címlap / Ajánló / Egy ősi családösszetartó recept - Családi játékok a BMB-nél

>

Egy ősi családösszetartó recept - Családi játékok a BMB-nél

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Egy régi angol mondás szerint arra a családra, amely tud együtt játszani, boldog, közös jövő vár. Vizsgáljuk meg kicsit tüzetesebben ezt az állítást. Még talán soha nem volt ennyire fontos, hogy a szülők és gyermekeik közötti viszony kiegyensúlyozott és élményekkel teli legyen, mint ebben a felgyorsult világban. A fiatalok egyre hamarabb szeretnének bizonyos helyzetekben felnőttként viselkedni, miközben egy részük a gyermekkor gondtalan pillanataiba kapaszkodik.  


Rendezvénynaptár

Éppen ezért fontos, hogy a gyermekek megtanulják, hogyan lehet tartalmasan eltölteni az idejüket. Akik ezt az értéket megtanulják szüleiktől, van otthon közös program, s ez szokássá válik számukra, azok a gyermekek serdülő korukban stabilabbak lesznek, nem válnak utcán csellengő kamaszokká.” - írja Farkas Eszter, Okos szülő, ügyes gyerek című könyvében.

A könyv részletesen elmondja, miért kellene kiemelten fontos szerepet kapnia a játéknak a családok életében, és emellett sok más, a gyermekek fejlődését érintő tanáccsal is ellát minket. A következő linkre kattintva megismerkedhetsz kicsit a könyvvel >>>

Az előző sorokat olvasva biztosan elkezdtél gondolkodni, milyen játékot játszhatnátok együtt este. A téli hónapok alatt persze a lakásban kivitelezhető játékok kerülnek előtérbe, szóval itt az ideje elővenni a társasokat. Persze a nap vége felé közeledve mindenki elfárad, és nem biztos, hogy van kedved egy tábla felett ücsörögni az asztalnál, azonban a BMB erre az eshetőségre is gondolt.


A Sztorikocka egy olyan praktikus társasjáték, mellyel a kanapéba süppedve is remekül lehet szórakozni. A játék kilenc, képekkel díszített kockát tartalmaz. Nincs más dolgunk, mint dobni a kockákkal és a fantáziánkat szabadjára engedve, a kockákon lévő motívumok segítségével megalkotni saját kis történetünket. A történethez természetesen mind a kilenc képet fel kell használnunk, szóval ideje elővennünk kreativitásunkat és változatos szókincsünket, hogy a sztorik igazán izgalmasak legyenek.

És hogy mi is pontosan az ősi családösszetartó recept? Bizonyára már Te is rájöttél, hogy nem más, mint a vidáman és gondtalanul eltöltött, játékos, közös családi pillanatok.

A BMB segít, hogy ezek a pillanatok minél hamarabb és minél többször részei lehessenek életednek. Ez az újonnan indult online közösségi piactér kínálatával és akcióival elvezet téged a közösségi vásárlás világába, ahol Te is megoszthatod tapasztalataidat a közösség tagjaival, miközben megismerkedhetsz az ő véleményeikkel is.

Látogass el oldalunkra és ismerkedj meg a Sztorikockával! Ajándékozd meg szeretteidet Eszter könyvével és nézz szét karácsonyi ajánlataink közt!
Képforrás: Canva Pro adatbázis.(X)
 
 
[ 6383 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x