Nem vagy elég nőies? Itt a megoldás: táncolj Bollywood stílusban!...
Címlap / Ajánló / Nem vagy elég nőies? Itt a megoldás: táncolj Bollywood stílusban!

>

Nem vagy elég nőies? Itt a megoldás: táncolj Bollywood stílusban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-02

Mindened a farmer, a póló, meg a tornacsuka? Esetleg imádsz felnőttként is egy hindu hercegnő eleganciájába bújni? Sosem sminkelsz? Vagy éppen mindened a mázsás smink? Csak semmi smukk? Vagy fiókszámra vannak ékszereid? Ha nőiesednél, vagy ha kiteljesednél, akkor ez a tánc való neked!  

 

 Új táncőrület érkezett hazánkba, mely – úgy tűnik, - meghódítja a magyar hölgyeket.

Bollywood az indiai filmipar központja, kelet hollywood-ja. Az itt készült filmekben gyönyörű táncjelenetek kápráztatják el a nézőt, egyfajta mesevilágba repítve.


Kállai Lili táncművész - táncpedagógus, Bollywood tánctanár

Elragadó zene, csodás élénk színek
Ha felveszel egy szárit, esetleg egy hosszú szoknyát hozzá illő dupattával (kendővel), a nőiességnek egy olyan érzetét tapasztalod meg, ami a nyugati kultúrából sajnos már kiveszett. Ehhez társulnak a frizuraköltemények, egyedi élénk sminkek, egzotikus ékszerek. Ki ne érezné magát ezektől királynőnek? Az a tapasztalat, hogy ezekben a ruhákban szinte nem is lehet esetlenül viselkedni, mert ezeket nem lehet csak hordani - ezeket viselni kell! 
 
Koreográfia- szabadság és hagyomány
Maga a tánc többféle stílus keverékéből alakult ki, így nagyon szabadon koreografálható. Tartalmazhat jazztánc, moderntánc, balett, hastánc, akár hip-hop elemeket, és természetesen fellelhetőek benne a tradicionális indiai tánc stílusjegyei is. Az órák bemelegítéssel kezdődnek, kellemes rövid relaxációt is tartalmaznak, levezetésként könnyű nyújtással végződnek.

Színpadra, vagy egy forró otthoni estére is Bollywood dance
A bollywood-i tánc egyike azon stílusoknak, melyek a legnagyobb szabadságot hagyják a táncosnak és a koreográfusnak. Ha tanultál korábban valamilyen stílust, az beépítheted, de teljesen kezdőként is belevághatsz. Táncolhatod egyedül, duóban vagy csoportosan. Felléphetsz vele vagy mozoghatsz csak a saját szórakoztatásodra, de meglepheted vele otthon a kedvesedet is. 
 
Viselhetsz szárit, hosszú szoknyát, esetleg indiai stílusú nadrágot hozzá illő felső résszel. A hajad lehet kontyban vagy fonatban, lehet nagy sminked vagy szolid. Táncolhatsz magas sarkú cipőben, de ha jobban kedveled a laposat, az is tökéletesen megteszi.
 
Egy fárasztó, stresszes munkanap után nincs is ennél jobb módja a kikapcsolódásnak. Testnek-léleknek egyaránt jót tesz. Idővel a járásod, a mozgásod, a viselkedésed olyannyira nőiessé válik, hogy a nők irigykedve, a férfiak pedig vágyakozva fognak lépten-nyomon utánad fordulni.

Ha pedig tudni szeretnéd, hogy mi a - nem is olyan hajszálnyi - különbség a finom erotika meg az ízléstelenség között, kattints ide >> 

 
 
[ 7360 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x