Rózsakeresztes rendezvény
Címlap / Ajánló / Rózsakeresztes rendezvény

>

Rózsakeresztes rendezvény

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Hétről-hétre meghívott partnereinkkel közösen egy központi témát jelenítünk meg, járunk körül különböző szempontokra rávilágítva.  

 

ISTENI BÖLCSESSÉG - ISTENI TERMÉSZET - A rózsakeresztes kiáltványok üzenete a XVII. század képi nyelvén címmel kiállítás tekinthető meg az Országos Széchényi Könyvtárban
2017. február 20. - április 20. között.

A kiállítás megrendezésének a Rózsakeresztes Kiáltványok negyedik centenáriuma adott alakalmat.

A XVII. századi Németországban megjelent vizuális anyagok rendkívül széles skálájára összpontosít. Ezeket az illusztrációkat részben olyan művészek és gondolkodók köre készítette, akiket Rózsakeresztes Kiáltványok közvetlenül inspiráltak; részben pedig olyan képeket jelenít meg, amelyek kifejezik a kapcsolatot Isten és a természet, a makro- és a mikrokozmosz között.

A kiállítás tárlatvezetésekkel is megtekinthető, melyekhez beszélgetés társul. Hétről hétre meghívott partnereinkkel közösen egy központi témát jelenítünk meg, járunk körül különböző szempontokra rávilágítva.  Arra törekszünk, hogy inspiratív légkörben tere legyen résztvevők kérdéseinek, gondolatainak megjelenítésének is. Így a rendezvényen közös gondolatok, szempontrendszer alakulhat ki filozófiai, művelődéstörténeti téren és akár gyakorlati, a mindennapi életvitelben megvalósítható szinten is.AKTUÁLIS PROGRAM:


MICHAEL MAIER ÉS A HERMETIKUS-RÓZSAKERESZTES HAGYOMÁNY
2017/03/09 CSÜTÖRÖK 17:00- 19:00

Rendezvényünk alapvetően egy tárlatvezetéssel egybekötött előadás, amely a hermetikus hagyomány kérdésére, a rózsakeresztes manifesztumok eredetére, és a rózsakeresztes eszmék propagálójára, Michael Maierre fókuszál. Az előadás után természetesen lehetőség van arra, hogy a résztvevők kérdéseket tegyenek fel a kiállítás anyagával és üzenetével kapcsolatban. Rövid közös munkánk tehát a kiállított műveken keresztül bevezetést kíván nyújtani a rózsakeresztes-hermetikus irodalomba, hogy az érdeklődők további inspirációt nyerjenek e rendkívül izgalmas szellemi utazáshoz!

Házigazdánk: Dr. Hamvas Endre Ádám, főiskolai adjunktus.

A programon előzetes jegyvásárlással lehet részt venni,
 jegyvásárlás: itt

A kiállítást kísérő tárlatvezetésekről folyamatosan tájékoztatunk: itt

 
 
[ 1586 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x