Öngyógyító történetek az IBS színpadán
hirdetés
Címlap / Ajánló / Öngyógyító történetek az IBS színpadán

>

Öngyógyító történetek az IBS színpadán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A mesék is, akárcsak a személyes történetek, hozzásegítenek testi-lelki kínjaink enyhítéséhez, s ha megértjük őket, valóságos öngyógyító mechanizmust indíthatnak be.  


Rendezvénynaptár
Mióta világ a világ, az ember újra meg újra bajba kerül: hol önmagában, hol pedig azon kívül. Az emberiség története válságok története, alig van olyan korszak, amely ezek nélkül zajlott volna. Életünket, sorsunkat döntően befolyásolja, hogy mit kezdünk a bajokkal, legyenek azok bárhol is. Kimászunk belőlük vagy elmerülünk bennük? Megoldjuk őket vagy vergődünk? Képesek vagyunk a fejlődésre, változásra vagy megrekedünk? Útnak indulunk vagy kővé változunk?

Dr. Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta ezúttal a International Business Scool színpadán tart mesékkel, egyedi történetekkel tarkított előadást, amelyet nagy szeretettel ajánlunk neked is, kedves olvasó!Az előadáson olyan mesékről esik szó, amelyek életválságaink megoldásában, a „kimászásban”, a „változásban” és az „útnak indulásban” segíthetnek. Az előadó azt a technikát is bemutatja, hogyan alakíthatók az ősi mesék öngyógyító történetekké.

Helyszín: Tárogató úti Színpad ( volt IBS Színpad) 1021 Budapest Tárogató út 2-4.
Időpont:
2017.03.18. 18:00


 
 
[ 2485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x