Állati családi nap!
Címlap / Ajánló / Állati családi nap!

>

Állati családi nap!

Forrás: PRovocative
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-23

Családi rendezvényre várják az érdeklődőket a kisállatok szerelmesei. A gyerekprogramok között lesz arcfestés, csillámtetoválás, kézműves-foglalkozás és tombola is, de a főszerepet a nyulak, mókusok, tengerimalacok, deguk, egerek és hörcsögök fogják játszani.  


Rendezvénynaptár
Az esemény egyik célja, hogy a szülők megismerjék, mivel jár egy kisállat tartása, de a rendezvény természetesen a gyerekeknek szól. Így a programok között lesz lufihajtogatás, arcfestés, kézművessarok, interaktív fejtörők és tombola is. Emellett a gyerekek csíkos mókusokkal, csincsillákkal, degukkal, nyulakkal, tengerimalacokkal, egerekkel, hörcsögökkel és patkányokkal is ismerkedhetnek.

 Mindemellett az, aki állattartásra adná a fejét, szakértő tanácsokat kaphat az állatorvosoktól vagy az állatvédő szervezetek képviselőitől.

 Aki pedig nem bírja holnapig, az már most megnézheti, hogyan ugrálnak pattogatott kukoricaként a tengerimalacok örömükben.A budapesti Fehérvári úton, a Temi Fővárosi Művelődési Házában 2017. március 18-án, vasárnap délelőtt 10 és délután 17 óra között megszervezett családi napot több állatvédő szervezet rendezi, amelyek fő tevékenysége a rossz, illetve helytelen körülmények között tartott, kidobott (erdőbe, kukába, utcára, szeméttelepre) vagy leadott tengerimalacok és más kisállatok mentése, rehabilitációja, szocializációja, majd kis védenceik felelősségteljes gazdikhoz való eljuttatása. Nem kevésbé fontos vállalásuk a gazdik szakmailag korrekt információkhoz juttatása a helyes tartási körülményekre – élőhely kialakítása, táplálás, higiénia stb. – vonatkozóan.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2632 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x