Amerikai pasztorál
hirdetés
Címlap / Ajánló / Amerikai pasztorál

>

Amerikai pasztorál

Forrás: Mozinet
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Meddig bízzon meg egy szülő a gyerekében? És mi az, amit még megbocsáthat neki? Philip Roth Pulitzer-díjas regényéből készítette el Ewan McGregor a rendezői bemutatkozását, amelyben az amerikai álom egy postahivatal felrobbanásával hirtelen szertefoszlik. 


Rendezvénynaptár
Seymour (Ewan McGregor – Trainspotting I-II., Star Wars I-III. rész) egykor a gimnáziumi focicsapat sztárja volt, a helyi szépségkirálynőt (az Oscar-díjas Jennifer Connelly – Egy csodálatos elme, Rekviem egy álomért) vette feleségül, és az álompárnak hamarosan gyönyörű kislánya született, Meredith.


 
Seymour mintaszerű és irigylésre méltó élete akkor vesz drámai fordulatot, amikor Meredith (Dakota Fanning – Világok harca, Nevem Sam) csatlakozik egy radikális csoporthoz, amely a vietnámi háború elleni tiltakozásként a terrorizmustól sem riad vissza. Amikor a kisváros postahivatalát a postamesterrel együtt felrobbantják és Meredith eltűnik, az FBI a lányt teszi felelőssé. Seymour persze nem tudja elfogadni az egyértelműnek tűnő látszatot és magánnyomozásba kezd Meredith után.
 
A Deadline kritikusa szerint az Amerikai pasztorál „Erőteljes és fontos film, melyben a színészek egyaránt fantasztikusak”.Az Amerikai pasztorál 2017. április 13-tól látható országosan a mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában, de premier előtt szerepel a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál programjában.

Masterclass a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál keretében:
04.06., 16.45 Ódry Színpad, SZFE

Nyilvános vetítések a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál keretében:
04.10. 20:00, Pop-Up Cinema @ Ódry Színpad, SZFE
04.11. 18:30, Pop-Up Cinema @ Ódry Színpad, SZFE

A film alapjául szolgáló könyv az Európa Könyvkiadó gondozásában jelent meg.


 
 
[ 2360 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x