18 tuti ajándék a 18 éves HarmoNet szülinapi kvízjátékában!...
Címlap / Ajánló / 18 tuti ajándék a 18 éves HarmoNet szülinapi kvízjátékában! Kattints és játssz velünk!

>

18 tuti ajándék a 18 éves HarmoNet szülinapi kvízjátékában! Kattints és játssz velünk!

Forrás: HarmoNet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nyerd meg a fődíjak egyikét, a hétvégét a Bonne Chance hotelben, a nagy kapacitású robotporszívót a GUESS karórát, vagy a 18 értékes, csajos - kalandos ajándék egyikét!  

.. a kvíz végetért! 




Nagyon izgalmas lesz a játék, Szent Iván éjszakájáig lehet játszani rajta és 26-án fogjuk kisorsolni a nyerteseket, akiket e-mailen értesítünk majd. 

Ha személyesen is meg akarsz köszönteni bennünket, akkor gyere az Everness fesztiválra, a standunkra. Mindenki, aki személyesen ellátogat hozzánk, egy angyalkás ablakmatricát kap ajándékba! 

Nézd meg a nyereményeket, kattints arra, amelyiket legszívesebben megnyernéd!

FŐDÍJ



Madárcsicsergős romantika az erdő szélén

 
 

Mikor szakadtál ki utoljára pároddal a város zajából?

Mikor keltél utoljára igazi madárcsicsergős reggelre egy erdő szélén?

Légy szerencsés, ne tétovázz és suhanj le a bázakerettyei Bonne Chance szálloda és étterembe, hogy minden minden érzékszerveddel átélhessétek a zalai dombság igazi titkát. A frissen sült kenyér illata valamint a házi sajtokat és jobbnál jobb falatokat íze teszi teljessé majd a reggeletek, amely után programok sokasága vár rátok. Egy romantikus séta a kistolmácsi tóig, egy nosztalgikus kivonatozás vagy a tudományok mesterének Öveges professzor házának meglátogatása is mind-mind rátok vár. A növények rajongóinak a budafai arborétum vagy a szlovéniai orchidea farm látogatása is kötelező, a lényeg csak hogy maradjon idő az előkelő vacsorára a szálloda éttermében. A helyi alapanyagokból kreált ételcsodák és a finom helyi borok igazi romantikus estét ígérnek minden szerencsésnek. Játszatok a Harmonet játékán és nyerjetek egy igazi csodát erdőszéli eleganciával megfűszerezve. 
Vár titeket a Bonne Chance >>>

A nyeremény 2 főre szóló romantikus hétvége szállással és teljes ellátással 49900Ft.



HARMÓNIA DÍJ- az otthoni pihenésért





Az igazit megtalálni nem is olyan egyszerű. Rád is vár Robotgurunál egy robotporszívó, amely tökéletes társad lesz a mindennapokban. Most megnyerheted az iRobot Roomba 605 porszívó robotot!
Értéke: 79 900 Ft.

Amíg kiderül Te leszel-e a nyertes, tudd meg, melyik robotporszívó illik hozzád és a lakásodhoz! Katt ide >>


 Luxus különdíj





„A GUESS Colorful bohém és színpompás órái garantáltan felpezsdítik a hangulatot friss és változatos vonalvezetésükkel. Minden egyes darab kacér megmunkálásában érződik a vidámság és a vérpezsdítő hangulat.” Nyerd meg ezt az elegáns különdíjat
 
Ajánlott fogyasztói ára: 32.000 forint. 


Exlkuzív díjak a legfantasztikusabb olvasóknak





Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1120, márvány bevonatos edénykészlet, 11 db-os. Levehető serpenyő nyelek és szilikon fogantyúk! Indukciós főzőlapon, vagy akár sütőben is használható, energiatakarékos. A készletben található lábasok, fazekak sütőben is használhatóak gyártói előírás és hőfok szerint.
Értéke: 27900 Ft.
 

Kattints a képre és nézd meg a trükköket! 

 
 



Doca kézitáska.Exkluzív egyedi design
Limitált széria, korlátozott darabszám
A táskán található pom-pom leszedhető, és kulcstartóként is használható.
A táska belsejében több rekesz található
Méret: Szélesség:32 cm  Magasság:25 cm 
Értéke: 14900 Ft

Kattints a képre, hogy megtudd, milyen a belseje! 

 



Lámpának látszik, de ez egy különleges hangulatot teremtő varázsgömb! Vidd haza az otthonodba a német Müller Licht  iDual RGB LED asztali lámpát. A bármilyen környezetbe illő asztali gömblámpát a mellékelt távirányítóval a hideg, meleg fehér és további színen felül számos különleges fényeffektust is beállíthatsz. A naplemente, tengerpart,  gyertyafény, relax, kandalló, erdő, elalvás, ébredés és még számos fényeffektus közül Te is meg fogod találni a kedvencedet. Jógához, meditációhoz, vagy az esti bulihoz, gyerekzsúrhoz, olyan, mint egy lélekmasszázs a fény erejével.
Értéke:21990. Ft.
 

Kattints a képre és nézd meg, hogyan varázsolja át az otthonodat! 

 
 
Gondolnod kell az egészségedre, hiszen a szépség belülről fakad! Dr. Farkas Anikó segít neked ebben! 5000 Ft értékű csomagja mellé személyes tanácsait is kérheted.

Kattints a képre, és megtudhatod, hogy Dr Farkas Anikó egyetemi docens, herbológus mit tanít a születésnapokról >>>




 

VÁLASSZ - Angol vagy német? 


Kattints a képre, és keresd a Chance angol - német online nyelvtanuló portált, sok-sok ingyenes tananyaggal, és hasznos tanulási tippekkel! Ehhez még nyerned sem kell, csak kattints a képre!  
 
A gyorsabb fejlődés érdekében pedig különböző célzott online nyelvtanfolyamok, tréningcsomagok, színes magazinok várnak a weboldalon, így a nyelvtanulás sokkal könnyebbé, élvezetesebbé válik a nyelviskolai keretekhez képest.
Az iskola 5 db. angol, vagy német Online Tréningcsomagot ajánl fel, ajándék nyelvoktató Magazin csomaggal, egyenként 10.000 Ft értékben a Chance Online Nyelviskola kínálatából. 
 
 


Szakrális és divatos egyszerre!

Ezeket a csodaszép, minőségi pólókat Kalocsán, a magyar népművészet egyik ősi bázisán, idős hímzőasszonyok díszítik. Minden színnek, minden mintának szakrális jelentése van. Minden tűszúrásban ott van őseink tudása, üzenete. Viseld a szíved felett ezeket a különleges mintákat - és megtudod, miért szereti például Pataky Attila is a FOLK FASHION magyar divatcég luxus minőségű ruháit, miért hordja számos televíziós személyiség az általuk kézzel pingált ékszereket? Kattints a képre és gyönyörködj - ha mégsem ezt nyernéd meg, akkor pedig vegyél! Az ajándék értéke 7500 Ft. 

A nyertes választhat a fekete, vagy fehér, és férfi, vagy női pólók közül 




 


Praktikus és mutatós utazási kiegészítő amelyre minden női utazónak szükséges van.   A 3 részes bőrönd rendező szett tökéletes megoldást nyújt, hogy a bőrönd rendszerezett és átlátható legyen. A szett tartalma: egy kozmetikai táska, fehérnemű tartó és cipőtartó. 

Utazáskor az egyik legnagyobb kihívást a pakolás jelenti. Nem elég egy jó ellenőrző lista, hogy mit vigyél magaddal, az sem mindegy mibe pakolsz. És hogyan. Az Útipoggyász webáruház praktikus megoldásokat kínál a tudatos utazóknak, bepakolástól kipakolásig. Olyan eszközöket, utazási kiegészítőket és kellékeket találsz a webáruházban, amik segítenek megkönnyíteni a bőröndödet és az életedet egyaránt.
Értéke: 11.000 Ft.
Nem kell magaddal vinned az egész házat, mint a csigáknak, mégis minden kéznél lesz, amire szükséged lehet.





A tündéri, levendulás tönkölypárnát méltán imádják a felnőttek és a gyerekek! Nagyon jó játszani velük, hozzábújni, kispárnának használni. A belsejében található tönkölypelyva és levendula virágok segítik az ellazulást, a könnyed, nyugodt alvást. A tönkölypárna kiválóan megtámasztja a fejet, pihentető alvást biztosít. A nyereménycsomag értke 5000 Ft.
 

Kattints a képre, nézd meg a baglyok tesóit is - és tudd meg, mi mindenre is jó a sópárna! 

 





Vintage és a vidéki romantika szerelmeseinek konyhai és lakberendezési kiegészítők széles választékával várja az idén 5 éves RUSZTIK Home lakberendezés webáruház. Válogass több ezer termékünk között. Hetente frissülő kínálat.

Vegyél egy mély levegőt, csukd be a szemed, mikor a képre kattintasz, és amikor kinyitod, akkor megpillantod a csodát!
A nyeremény egy 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány 

 




A nyeremény: Tupperware Twist & Shake szett (Tur-Mix Szett)


A díszdobozos készlet tartalma: Tupperware turbó aprító és a 350 ml Mix Fix pro
Készítsünk kisebb mennyiségű házi koktélokat, fagylaltokat, pudingokat, turmixokat, salátaönteteket, a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben! Legyen csomómentes a habarásunk, mártásunk, a Tupperware Mix fix pro segítségével. A turbó aprító legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy a hagymát "sírás" nélkül és nagyon gyorsan apríthatjuk össze. 
 


A zsírégetés harcosainak  titkos fegyverét nyerhted meg most: a 10 gyógynövényből készült, finom ízű Súlyfosztó teakeveréket!


Arzenáljuk megismeréséhez kattints a képre, hogy igazi bomba alakod lehessen!

Segít, hogy megszabadulj a fölösleges kilóktól, akár 40 éves kor felett is. Az utalvány értéke 5000 Ft.

 
 



A Bioenergetic könyvkiadó a HarmoNet 18 éve alatt stratégiai partnertként látta el szerkesztőségünket és olvasóinkat értékes tudással. Éljen a nyár, éljen a szabadidő és éljen az olvasás öröme! Könyvcsomagjukba most a legsikeresebb könyvújdonságokat válogatták össze.

Ha a képre kattintasz, megérted, miért szeretnénk, ha lenne neked is egy saját Varázsboltod! 





Az It’s YOUR World élményprogramok szervezésével foglalkozik.
Felajánlásuk egy részvétel a következő Esti programon: - Sorsunk a számainkban. Egy este a numerológia jegyében Ríz Magdolnával.
Időpont: 2017.09.21. 17-21 óráig

Kattints a képre, és nézd meg a többi élményprogramot is! 

 
Az It’s YOUR World nyilvános rendezvényein néhány válogatott, azonos érdeklődésű vendég van jelen. Mindig exkluzív témákat, helyszíneket, meghívott előadókat, gasztro élményeket vonultatnak fel. Egyedi igények alapján folyamatosan szervez cégeknek és magánszemélyeknek is exkluzív programokat. 
Aki egyszer kipróbálja az It’s YOUR World világát, garantáltan visszatér! 



A felajánlott nyeremény 1 db Walser Dubai bézs-barna színű fény- és színtartó, többszörös minősítéssel rendelkező univerzális üléshuzat garnitúra. Webáruházunk kiváló minőségü EU-s autófelszerelési termékekkel, okostelefonokkal és okos eszközökkel foglalkozik. 

Kattints a képre, hogy praktikus autós kiegészítőket nézegethess, és végre elférjen a kistáskád a kocsiban, a kezed ügyében >>


 


A szép mosoly fontos dolog - most az Andrássy Dental ezzel ajándékoz meg. Luxus környezetben, a főváros talán legszebb útján várják a nyertest, hogy a fogait fogkőmentessé és csillogóan hófehérré varázsolják.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen szép a fogászat belseje! 

 



Szerkessz személyes fotókönyvet a nyári élményekből, az esküvődről, a gyerek fejlődéséről, a céged portfóliójából, vagy a kedvencedről!
30x30-as, 20 oldalas, kemény borítóval rendelkező fotókönyv. A nyeremény értéke:  17.000 forint.

Kattints a képre és nézd meg, milyen egyszerű, gyors és gyöngyörű egy ilyen fotókönyv elkészítése! Magadnak, vagy ajándékba! >>


 



ÖRÖMDÍJ: 18 darab HarmoNet lótuszos laptop, vagy tablet skin, azoknak, akik még nyerni akartak, de a fentiekről most lecsúsztak ;) a Skinzone jóvoltából 
Közép-kelet-európai piacvezetőként több mint 1000 féle laptopra, tabletre, mobiltelefonra és sok más készülékre készítenek skineket – azaz prémium minőségű, öntapadó dekorációs fóliákat –, melyekkel mindenki a saját stílusának megfelelően alakíthatja egyedivé digitális kedvencét.
 
A www.skinzone.hu címen található webshopjukban sok száz motívumból lehet választani, de akár a megrendelő saját képe alapján is tudnak skint gyártani.
Screenshield™ márkanév alatt élettartam-garanciás védőfóliákat forgalmaznak ugyancsak ezernyi hordozható készülékre.
Kattints a képre és nézd meg, melyik tetszik! 

 

A nyerteseket e-mailen értesítjük, június 26-a után. A nyereményeket direkt a felajánlók küldik ki / adják át a nyertes számára. A nyertesek névlistáját alább adjuk közre:  

Gratulálunk a nyerteseknek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 14646 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x