HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Címlap / Ajánló / Augusztusban újra Napszarvas Táltosünnep

Augusztusban újra Napszarvas Táltosünnep

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22

Harmadszorra várja a valódi szakrális tudást szomjazókat a Napszarvas ünnep, nemzetközi nevén a Sundeer Festival. Külföldi vendégek, a magyarságkutatás színe-java, a belső bölcsesség magva - különleges program!  

 

Hazai és külhoni szellemi vezetők, szertartás vezetők, sámánok, tanítók és tudósok, kutatók, zenészek hozzák el és osztják meg tudásukat előadások, szertartások keretében.
 


 
Számtalan alkalom lesz, hogy tanuljunk, fejlődjünk, tágítsuk ismereteinket az ősi kultúrák ma is időszerű, bölcs tanításai által.
 

A négy nap bővelkedik eseményekben, igen sűrű lesz...


A külhoni tanítók szavait tolmácsok fordítják, - magyar, angol, német és orosz nyelvre - így a külföldi és magyar vendégek könnyen megértik egymást, minden előadást és programot élvezhetnek.  

Érkeznek Peruból, Ausztriából, Írországból, Dél-Koreából, Németországból, Új-Zélandról, Törökországból, Norvégiából, az Egyesült Államokból, Kanadából, Mongóliából s természetesen a hazai szellemi élet kiváló képviselői is jelen lesznek.
 
A helyszínen a szállás 75 főnek házakban, a többieknek saját sátorban lehetséges. Étkezés megoldott, különböző formákban és igények szerint.
 
A rendezvény magán szervezés, semmilyen párt, vallási szervezet nem támogatja. Célja a tiszta szellemiség, a világot előre vivő szerves kultúra, kultúrák megismertetése.
 

A részleteken folyamatosan dolgozunk, az előadókkal, tátosokkal, sámánokkal, tanítókkal, kutatókkal, zenészekkel egyeztetünk, a honlap tartalma ennek megfelelően bővül. 

A résztvevő tanítók, előadók listáját - ide kattintva látod is - folyamatosan bővítjük.
 
Még több lesz a szertartás, a megtapasztalás lehetősége...
 
A szállásról, étkezésről való ismereteket, a jegyvásárlási lehetőségeket, és a részletes programot a megfelelő link alatt megtaláljátok.
Kísérjétek figyelemmel az esemény Facebook oldalát is! 
 
Írd be a naptárba most: 2017. augusztus 24-27 - Tarján. 

Jegyvásárláshoz kattints ide >> 


 
 
[1962]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x