Petárda Stop - 90 Forintból megmentheted a kutyád életét...
Címlap / Ajánló / Petárda Stop - 90 Forintból megmentheted a kutyád életét

>

Petárda Stop - 90 Forintból megmentheted a kutyád életét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A statisztikák szerint évente közel 1000 kutya fut világgá Szilveszterkor - a halálra rémült cicákról, madarakról és a felriadó kisbabákról nincs adat. A felelős kutyatartásra, egyúttal a felelős petárdázásra egy csöndes sétával hívják fel a figyelmet a kutyások.  

 

A felelős kutyások a hatályos törvény szerint cihpet tettek a kedvenceikbe. Ez minden egyéb napon tökéletes megoldás a kutya beazonosításra, azonban Szilveszterkor alig van ügyeletes állatorvos, ahol a chipet le lehetne olvastatni. Az állatvédők egy részénél van chip leolvasó, azonban ilyenkor ők többet dolgoznak, mint az év összes többi napján.


 
Van egy roppant egyszerű megoldás arra, hogy a kutyánkat – még akkor is, ha zár helyen van és nem sok esély van rá, hogy elszökjön – biztonságosabban hazajuttathassák hozzánk. A kutyák ugyanis többnyire nem puszta felelőtlenségből, hanem minden megtett óvintézkedés ellenére szöknek meg a gazditól. 


 
90 Ft-ba kerülhet egy kutya élete
A legtöbb család varrós dobozában van úgynevezett köpper szalag, de ha nem volna, bármelyik rövidáru boltban kapható. (70-90 Ft közt van métere – egy átlagos kutya nyakára még a fél méter is sok!) Erre egyszerű golyóstollal írjuk rá a gazdi telefonszámát. Figyelem, ha nem szeretnénk, hogy a kutyát ellopják, vagy visszaéljenek vele, a nevét inkább ne írjuk rá! A szalagot pedig egyszerűen kössük a kutya nyakára. Ez az olcsó és egyszerű megoldás bárhol alkalmazható. 

 
Akik részt vesznek december 29-én Budapesten a Petárda Stop sétán, ezt a telefonszámos szalagot ajándékba kapják a kutyusuk nyakába. https://www.facebook.com/events/302608556912201/ - ezzel felhívva a figyelmet erre az egyszerű és olcsó módszerre. 
Mit tegyünk, ha petárdától halálra rémült, szökött kutyát találunk? 


 
 
[ 2388 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x