Drogmentes Magyarországért - 7-én startol a Maraton!
hirdetés
Címlap / Ajánló / Drogmentes Magyarországért - 7-én startol a Maraton!

>

Drogmentes Magyarországért - 7-én startol a Maraton!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

17. Tizenhetedszerre startol el a Drogmentes Maraton, a lassan nagykorúvá váló, országos szintű, példamutató drogprevenciós esemény. Élményprogram a fiataloknak, hogy drogmentes életet élhessnek. Sportpélda azoknak, akik tisztelik a sikert és a teljesítményt.  


Rendezvénynaptár
 A drogfelvilágosító előadások részeként a diákok, akik úgy döntenek: letehetik a "Drogmentes Kapitány" eskűt. Ezzel megfogadva, hogy drogmentes életet élnek, és jó példát mutatnak társaiknak is. (Képünkön) 
 

 
A Drogmentes Maraton csapattagjai minden évben 2100 kilométert tesznek meg, több mint 300 településen áthaladva, amit 42 nap alatt teljesítenek.
Évről évre az ország minden megyéjéből csatlakoznak hozzájuk fiatalok iskolai, vagy azon kívül szervezett közös futó program keretében.
 
A drogfelvilágosító előadások lényege pont az, hogy a résztvevő iskolásoknak nem valami unalmas, ezerszer-hallott "dumát" mondanak az előadók. Újszerűen, a fiatalokat bevonva kapnak tájékoztatást a drogok kendőzetlen veszélyeiről. Ezért köti le őket ennyire.

A Drogmentes Magyarországért Maraton mintegy 2000 Km-es távon 6 hét alatt az egész országot körbefutja. - írja a szervezet.

De nem csupán futunk. Iskolákban tartunk drogmegelőző előadásokat, egészség napokon, rendezvényeken veszünk részt.
 
2018. április 7-én nagy hajrával indulunk Budapestről!
 
Helyszín: Budapest 5. kerület, Alkotmány utca
Időpont: 2018. április 7., 11:00
 
A műsor színpadi programmal fog kezdődni különböző fellépőkkel és közös bemelegítéssel. 
 
Majd remek zene kíséretében, nagy csinnadrattával, kígyózó sorokban, színes kavalkádként elindulunk…
 
Az első kilométert közösen, gyalogosan tesszük meg, hogy tényleg BÁRKI velünk tarthasson. Így veled tarthat az egész családod, a gyerekek, a nagymama, sőt még a kutyus is!
 
Ezt követően rövid megálló következik, és megindul a futás. Ezen a szakaszok is velünk tarthatsz futóként, görkorival, biciklivel, rollerrel vagy ami szimpatikus!
  
 
[ 1327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x