HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-03-25
Címlap / Ajánló / A BFF egy Facebook hoax, ne ess áldozatul! Oszd meg!

A BFF egy Facebook hoax, ne ess áldozatul! Oszd meg!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-03-25

Futótűzként terjed, hogy a Facebook fiókod biztonságát ellenőrizheted ezzel a három betűvel. Pont fordítva lenne, ha igaz lenne! De szerencsére nem az. A három betű egész mást jelent, nem pedig a biztánságos bejelentkezést  

 

 A Facebookon az adatokkal való visszaélés miatt jelenleg nagy botrány kering. Ezért az emberek szeretnének megbizonyosodni arró, hogy az adataik, a belépési jelszavuk biztonságban van-e? 

Erre az igényre építve jelent meg most egy HOAX, azaz egy álhír, becsapás, megtévesztés a  Facebookon, ami futótűzként terjed és most te is segíthetsz  megállításában azzal, ha ezt a cikket megosztod! 


BFF = “Best Friends Forever”. Vagyis azt jelenti, hogy legjobb barátok örökké, és nem azt, hogy védett a fiókod, amit többen terjesztenek. 
HOAX - vagyis ne azt terjeszd, hogy ez a biztonság tesztje, hanem ezt amit én írtam.

Ha szeretnéd ellenőrizni, hogy  fiókod biztonságos-e, akkor állíts be két lépcsős bejelentkezést és adj bonyolult, nehezen kitalálható jelszót. Soha ne hagyd bejelentkezve a gépedet és ne hagyd magára sehol a telefonodat, amin be vagy lépve - az adataidat ugyanis neked kell megóvnod! 


MIÉRT nem igaz a BFF? 


Engedd meg magadnak a gondolkodás luxusát - képzeld el, ha mégis igaz az álhír, beírod, hogy BFF és nem zöldülne be (ez nem lehetséges) akkor ott állnál egy könnyen feltörhető fiókkal, amiről egy csomó ismerős azonnalértesül - és nem tudhatod, ki figyel téged rossz szándékkal. Vagyis ha egy biztonsági rést akarna betömni a facebook, biztos nem ilyen nyilvános eszközökkel tenné ... ha egy picit elgondolkodsz, könnyen rájössz. A legtöbb HOAX egyébként ilyen. 

MIÉRT ülünk fel ezeknek? 


Mert okosnak tartott, tiszeletre mélgó ismerőseink osztják meg és nekik hiszünk - tehát érdemes átgondolnod, hogy mivel sorozod meg a barátaidat, mivel később épp ezek miatt te magad kerülhetsz kínos helyzetbe. Álhírt terjeszteni nem jó ... 

De a helyes híreket terjeszteni bölcs - oszd meg ezt a cikket! 

 

 
 
[5891]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x