III. Magyarországi Hennafesztivál és Indiai Szépségnap ...
Címlap / Ajánló / III. Magyarországi Hennafesztivál és Indiai Szépségnap Május 20. 10:00-17:00

>

III. Magyarországi Hennafesztivál és Indiai Szépségnap Május 20. 10:00-17:00

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A keleti kultúrának mindig nagy vonzereje volt a nyugati országokban. A fűszeres ízek, az aromás illatok, a gyönyörű kelmék, a gazdagon kidolgozott ékszerek, az egzotikus táncok, a tradicionális hangszerek és dallamok, az ősi bölcsesség, az asztrológia, az ájurvéda és a jóga, mind kuriózumként ragadja meg az érdeklődő figyelmét.  

 Áldás kísérjen utadon

A május 20-án megrendezésre kerülő, Magyarországon egyedülálló Hennafesztiválra azon kedves vendégeket várjuk, akiket az indiai hölgyek szépségének titkai csábítanak. A mai szintetikus világunkban nagy rejtély, hogyan sminkeltek és díszítették magukat oly művészi kiválósággal, mégis természetes szépítőszerekkel a keleti nők. A fesztivál szépségszalonjában választ adunk e kérdésekre, bepillantást engedünk a titokba és lehetőséget is a kipróbálására.



A nap központi témája természetesen a henna lesz, amely a test dekorálásának alapvető eszköze. A henna egy virágos cserje, amelynek levelét először megszárítják, majd leőrlik és végül átszitálják. Így kapjuk a hennaport, melyből aztán egyéb segédanyagokkal - mint illóolaj, citrom és cukor -, kenhető pasztát készítenek. Ezt viszik fel a bőrre gyönyörűen megszínezve és művészi mintákkal ellátva tulajdonosát. A henna jelentése áldás. Ezért esküvők alkalmával különösen gazdagon díszítik a menyasszonyt előző este, hogy sok áldással legyen kísérve élete új fejezetében. A henna egyéb kozmetikai és gyógyászati célra is kiválóan alkalmazható, mint pl. hajápolás, hajfestés, körömápolás valamint gombaölő és bőrápoló hatása is ismert.
Rendezvényünkön számos hennafestő részvételével, bárki készíttethet magának álmainak megfelelő mintákat. A henna „tetoválások” akár 3 hétig is gyönyörűen megmaradnak a bőrön igazi ékszerként. Aki elsajátítaná a hennafestés rejtelmeit, a fesztivál ideje alatt kipróbálhatja a motívumok rajzolását és a hennatölcsér alkalmazását. Bemutatjuk a hennaporokat és kikeverésüknek módszereit, valamint érdekes előadásokat hallhatnak a látogatók mindarról, amit a hennáról tudni érdemes. Persze idén sem maradhat el a hennafestő verseny, amelyre várjuk a lelkes jelentkezőket. A hennaversenyünk kuriózum abban a tekintetben, hogy élőben zajlik. A művészek a helyszínen készítik a alkotásaikat, melyet Krisna-völgy művészei zsűriznek.



Az indiai szépség-kultúra

A nap folyamán a szépítkezés egyéb összetevői is teret kapnak. Kreatív segítőink igény szerinti hajfonatkölteményeket készítenek, s akik szeretik a különleges díszítést, kipróbálhatják a „gopi arcfestést”, amely vonzó kis virágmintákat jelent, és a bindit is, ami egy piros pont vagy egyéb motívum a homlokon. Az indiai kultúrában a sminkelés kiemelt eszköze a kadzsal, egy természetes szemfesték, amely kozmetikai jellege mellett, a szem gyulladásos folyamatainak gyógyulását is segíti. Aki érdeklődik, kipróbálhatja, megvásárolhatja itt.
A tradicionális indiai viseletekkel is megismerkedhetnek vendégeink. A szári egy különleges, hosszú kelme, melynek testre igazítása elsőre bonyolultnak tűnik, s amely télen-nyáron egyaránt kellemes viselet. Nyugaton szívesen viselik hírességek is estélyi ruhaként határtalan eleganciája miatt. A gyönyörű selyem szárik mindig is vonzották a nőket, ezért lehetőséget adunk a felpróbálásukra. A nap egyik fénypontja az indiai viseletek divatbemutatója lesz. Az öltözködés elengedhetetlen részét képezik az izgalmas ékszerek és a virágfüzérek, melyet el is készíthetsz a helyszínen. És miután teljesen átvarázsoltunk, készíts egy fotót magadról, hogy megmutathasd vonzó külsődet a barátnőidnek.

Egy rendezvény sem teljes szórakoztatás nélkül, ezért színes színpadi programmal várunk. Láthatsz majd egzotikus és modern indiai táncokat, ütemes zenei előadásokat, bűvészbemutatót, és még sok más meglepetéssel várunk. A ruhák, ékszerek és kozmetikumok szerelmeseinek kirakodóvásárral kedveskedünk.
Megjelennek a natúrkozmetikumok és az árusok asztalánál akár elkészítheted saját ízlésednek megfelelő természetes krémparfümödet, valamint a selyemfestés rejtelmeibe is bevezetünk.

Ha kezdenél fáradni, a Harmónia szigeten ájurvédikus masszőreink várnak, hogy ellazíthassanak, és mivel nincs szépség egészség nélkül, ájurvédikus szakemberek tanácsadással állnak rendelkezésedre. Asztrológusaink a mindennapok nehéz helyzeteinek megoldásában állnak a segítségedre, hogy jó döntés hozhass a védikus útmutatásokra hagyatkozva.
Szentélyünkbe is érdemes betérni, hogy elvezethessünk a védikus bölcsesség útján és jó tanácsokkal láthassunk el, melyet hasznosan tudsz alkalmazni majd életed során.
Számos gyerekprogrammal is készülünk családok kedvéért. Gyakorlatilag minden felnőtteknek szóló „játék” lehetőség a gyerekeknek is rendelkezésre áll, de azon felül még készülünk arcfestéssel valamint kézműves foglalkozásokkal. A területen játszótér is található, a Tehénvédelmi központunkban pedig a bocik és tehenek várják kedves látogatóikat. Aki pedig szeretné, kipróbálhatja, milyen ökrösfogaton utazni.

A nap folyamán éttermünk színes indiai menüvel, valamint több helyszínre is kitelepült büféink finom vegán csemegékkel, kemencében sült vegán pizzával készülnek, hogy elégedetté tegyék a Krisna-völgybe érkező vendégeket.

Újdonságaink:
-A Harmónia szigeten a tanácsadás és masszás kezelések mellett egésznapos előadásokkal várjuk a külső-belső szépségre kíváncsi közönséget.

Néhány ízelítő a témákból: Ájurvéda, A szépség belülről fakad, Edd magad egészségesre.

- Ne hagyd ki: fesztivál játékkal várunk! Keresd a válaszokat, és fogyaszd el a jól megérdemelt munkád eredményét, egy 2dl-es rózsavizes limonádét. Részletek a helyszínen!

- Gyertek többen, olcsóbban! Belépésnél kérd a Krisna-völgy Éves Kedvezménykártyát, mely megváltásával 5-en 50%-os kedvezménnyel tudtok részt venni az eseményen, sőt az éttermi fogyasztásból is jár 10% kedvezmény!

További információ: https://www.facebook.com/events/716918355175389/
http://krisnavolgy.hu/hamarosan-henna-fesztival/

Várunk sok szeretettel!

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2458 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x