HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21
Címlap / Ajánló / Világhódító útján a csodatévő magyar módszer

Világhódító útján a csodatévő magyar módszer

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21

Ez a 25 éve létező, Anamé által kidolgozott módszer már számtalanszor bizonyította, hogy hatékony és biztonságos megoldást jelent gyakorlatilag bármilyen problémára. Csupán elszántságra és kitartásra van hozzá szükség.  

 

Erre jó példa maga Anamé története is. Anamét számos gyógyíthatatlan betegség után már csak egy gép tartott életben, és csaknem megvakult, mikor végül ezzel a módszerrel visszanyerte tökéletes egészségét.

 

Mi a titka?


Ez a módszer közvetlenül az energiatesttel dolgozik, és célja a magasabb energiaszint elérése. Ennek egyfajta pozitív mellékhatása a test regenerációja és az életkörülmények rendeződése. Az ezekhez szükséges idő és a folyamat lefolyása egyénenként változó lehet, és szinte minden esetben tisztulási tünetekkel jár.

És hogy megéri-e csinálni?


Az inspiráló történetek itt mindennaposak. Ízelítőnek íme néhány a Facebook- és Youtube-oldalukon megtalálható sok-sok tucatnyi gyakorlói beszámolóból. Nagyon fontos, hogy ezeket nem az Anamé Program állítja magáról, hanem azok az emberek, akik mindezt átélték:

“Amit tapasztaltam, az felülmúlja a várakozásaimat.”
“1 hónap gyakorlás után meg tudtam tenni pár métert szobán belül járókerettel segítség nélkül, 2 hónap után pedig visszahúzódott a lágyéksérvem.”
“A 21 nap vége után a leletem teljesen negatív lett, eltűnt a Hashimoto-szindrómám, a pajzsmirigy-alulműködésem.”
“Körülbelül 15 éve diagnosztizáltak nálam cukorbetegséget. Legutóbb 6,3-at mértem.”
“Látványos javulás volt, én mankó nélkül mentem haza.”
“A tüdőkapacitásom majdnem 90%-osra javult.”
“Gyakorlatilag a szívem annyira regenerálódott, hogy pacemaker nélkül megy.”
“Hogy egy hét alatt valami ilyen lényegi változást okozzon a testemben, ez szinte hihetetlen!”
“Ez nem hit kérdése, ez egyszerűen működik.”

Ám mindez csak töredéke az összes történetnek.


Ennek fényében nem is meglepő, hogy az Anamé Program havi több ezer gyakorlójának 95%-a ajánlás útján jut el hozzájuk, hiszen nincs annál hitelesebb, mint amikor valakin akkora pozitív változás látszik, hogy az ismerősei megkérdezik tőle, hogy minek köszönheti. A módszer hatékonysága miatt lehetséges az is, hogy mostanra nemcsak Magyarországon, de szerte Európában is elterjedt.

Anamé és csapata arra tette fel az életét, hogy a világban csökkenjen a szenvedés. Nagyon fontos számukra, hogy ezt a lehetőséget minél többek számára elérhetővé tegyék, ezért mindent megtesznek ennek érdekében. A minden nap elérhető foglalkozások mellett ezt a célt szolgálják energetizált kristályaik, vizeik és hanganyagaik, ingyenesen elérhető 21 napos kihívásuk, a Skype-os terápiás órák, illetve a rendszeres vidéki és külföldi kurzusok is.

Az Anamé Program egyre tovább gyűrűzik, és most újabb nagy robbanáshoz érkezett: idén a két budapesti mellett Los Angelesben is nyílik egy Anamé Központ. Ezért aki szeretne együtt gyakorolni Anaméval és Gáborral, a Program vezetőivel, siessen, és használja ki, hogy májusban és júniusban különleges magyarországi búcsúturnéra indulnak!

Az említett kiadványok és eszközök, valamint Anamé könyvei, az önéletrajzi Karmakiller, és a módszerről szóló Csakra program megvásárolható az Anamé Központokban, illetvemegrendelhető az Anamé Program hivatalos weboldalán.

 
 
 
(X)
 
 
[14955]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x