Gipsy Soul, a HarmoNet "józsdája" az Everness Fesztiválon
Címlap / Ajánló / Gipsy Soul, a HarmoNet "józsdája" az Everness Fesztiválon

>

Gipsy Soul, a HarmoNet "józsdája" az Everness Fesztiválon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Június 20-án már hatodik alkalommal nyitja meg kapuit Alsóőrsön hazánk legnagyobb életmódfesztiválja, az EVERNESS, ahova a Gipsy Soul gördülő "józsdával" települünk ki a táborozó útkeresők legnagyobb örömére, hiszen a programokon kívül a jósda és az asztrológiai előrejelzés egész nap várja a betérőket.  

Tudatosság - önfejlesztés - önismeret
Három hét múlva kezdődik a Balaton-parton az Everness Fesztivál, amely sokunk életében az év egyik legfontosabb élménye. Mi történik ott velünk? Nyaralás és lazulás? Vagy belső munka és fejlődés? Világi élmény, vagy spiritualitás?


Ha utadat, magadat, helyedet keresed a világban, ha tanítóra, mozgásra, új barátokra vágysz, itt rengeteg alkalmad lesz erre. De ha csak jó zenét hallgatnál, és/vagy kilépnél kicsit a komfortodból, akkor is Alsóőrsön a helyed napokon át!

Az Everness Fesztivál egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Öt nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.
A rendezvényre nagyon sok olyan fellépő fogadta el a meghívást, akinek az önismeret, az önfejlesztés területén világhírű a munkássága. Ami a látogatókat illeti, ők egyre többen vannak évről évre, hiszen mind többen ébrednek rá, hogy az önismeret nem egy opció, hanem szükséges feltétele a harmonikus, boldog életnek.
Ami a programot illeti, idén is teret kapnak majd a különböző rituális és modern táncok, jógairányzatok, fellépnek a legkülönbözőbb zenei stílusok képviselői, miközben a rendezvény csendesebb, elvonulós területein meditációk, hangfürdők segítik az elmélyülést. A közösségi élményt az előadások mellett számtalan workshopon is magukba szívhatják a résztvevők.


A 2018-as fesztivál közel 300 fellépője között ott lesz Dan Millman író, a békés harcos, aki kiemelkedő sportteljesítményét és gyógyulását belső egyensúlyának megteremtésével érte el, amit azóta is emberek millióinak tanít, Neale Donald Walsch a Beszélgetések Istennel sorozat szerzője, Feldmár András pszichológus, pszichoterapeuta, Acharya Shree Shankar misztikus filozófus és Müller Péter író is. Alsóörsön mesél majd Novák Péter színész, zeneszerző, aki a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság és a Föld megóvása mellett tette le voksát, illetve a tavaly nagy sikert aratott Deborah Sundahl író, tudatos-szexualitás oktató. A férfi és a női erő minőségéről mesél majd Somamagésa énekesnő, spirituális tanító, Gánti Bence az Integrál Akadémia alapító elnöke pedig meglepetés programmal érkezik. Pozsgai Nikoletta szinkrontréner külön helyszínen foglalkozik majd a női önfejlesztéssel.

Standunkon az évek óta megszokott reggeli Csikungra vár Bogyó Erzsébet. Esténként Kállai Lili táncművész tart latin-cigány zenére szabad táncos workshopot, impró bulival a kocsi előtti téren.
Minden nap előadásokkal várunk, Gáspár Kati, a HarmoNet tulajdonosa idén többször is tart csoportot a kocsi körül. A jósda és az asztrológiai elemzés egész nap várja a személyes fejlődésükre kíváncsi betérőket.

A HarmoNet „Józsdája” a Gipsy Soul is nagy lelkesen készülődik már a balaton-parti „kiszállásra”: szédületes élmény bebújni a csodaszép, titokzatos belső térbe, vagy felülni a bakra eredeti ruhában egy fotózásért.


 
 Az úton járók, a keresők egyik régi jelképe a lakókocsi, amivel a szabad lelkű cigányok, de a felfedező amerikai hódítók is közlekedtek.

HarmoNet Angyalka vár mindazokra, akik jegyüket – kedvezményesen – a harmonet.hu oldalon keresztül szerzik be a fesztiválra, majd meglátogatnak bennünket a kocsinál. Kattints ide és vedd meg a jegyedet! 

VELED TALÁLKOZUNK OTT?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x