Vajon minden szerelem elmúlik egyszer?
hirdetés
Címlap / Ajánló / Vajon minden szerelem elmúlik egyszer?

>

Vajon minden szerelem elmúlik egyszer?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Vannak kérdések, melyek kifejezetten foglalkoztatnak bennünket, nőket, mint pl. az, hogy a szerelem valóban elmúlik-e? Ha végleg vége, akkor mégis mi marad? Miért tartottak egy életen át nagyszüleink kapcsolatai? Ők ismerték a titkot? Miért tudtak a legnagyobb veszekedés közben is akkora szeretettel és odaadassál tekinteni a másikra? Vajon ők mit és hogyan csináltak jobban? Velünk van a baj? Mégis mi a hosszú boldog házasság titka?  


Rendezvénynaptár
Összegyűjtöttünk most néhány tippet, ami szerintünk elengedhetetlen a tökéletes kapcsolathoz, amire nagyszüleink talán sokkal jobban figyeltek, mint mi:

1. Tisztelték és támogatták párjukat!
Hiszen ahhoz, hogy valakit szeretni tudj, fel kell nézni rá. Teljesen mindegy, hogy ezt éppen melyik tulajdonsága miatt érzed. A lényeg, hogy ismerd el őt és tiszteld, hiszen enélkül nincs szeretet. A támogatás pedig elengedhetetlen. Ha nem is tudsz mindig a szó szoros értelmében segíteni, akkor is érezze, hogy Te ott vagy mellette és erőt adsz neki.

2. Sokat vitatkoztak, és kevesebbet veszekedtek!
Ez is egy alapvető különbség, hiszen a vita mindig észérveken alapul míg a veszekedéseket általában személyes sérelmek vezérlik.

3. Minden apró sérelmet megbeszéltek!
Ne féljetek beszélni a problémákról! Ha megbántott, mondd el, ha megsértett, adj neki hangot. De az biztos, hogy a legrosszabb az, ha mindent a szőnyeg alá söpörsz! Beszélni kell az érzésekről!

4. Mindig szakítottak időt egymásra!
Őszintén, miről szól ma a világ? A rohanásról és a munkáról. Mikor mentetek el közösen bárhova? Vagy mikor ültetek le vacsorázni együtt? Na ugye, hogy régen. Pedig a közösen eltöltött minőségi idő legalább annyira fontos, mint a tisztelet és a támogatás.

5. Mindent megköszöntek egymásnak!
Ugye mennyire elcsépeltnek és bagatellnek tűnik? De nem az. Hosszú évek után is meg lehet köszönni a finom ebédet, a vaslat ruhát, kell örülni annak, hogy van, aki elvégezze a ház körüli munkát vagy meglep egy szép virágcsokorral.

6. Nem engedték, hogy a megszokás eluralkodjon rajtuk!
A megszokás elkerülhetetlen, de tenni lehet ellene. Higgyétek el a kölcsönös bókok, az elismerés az udvarlás nem csak a szerelem elején kell, hogy jelen legyen a kapcsolatban. Egy apró bók nem kerül semmibe, a másiknak viszont sokat jelent.

7. Megtanultak engedni a másiknak!
Igen, még akkor is, amikor tudták, hogy nekik van igazuk. Hiszen, ha valakit igazán szeretünk, akkor mindent megteszünk érte. Elmegyünk vele horgászni, annak ellenére, hogy nem rajongunk érte, vagy megnézzük vele a kedvenc romantikus filmjét, mert tudjuk, hogy neki ez mennyire fontos.

8. Megjavították, ami elromlott!
Legfőképpen vonatkozik ez a kapcsolatra. Ugyanis természetes, hogy vannak hullámvölgyek és hullámhegyek egy hosszú házasságban. Viszont attól, hogy valami épp nem működik megfelelően, attól még nem kell eldobni, dolgozni kell a megjavításán, és ami a legfontosabb ne hagyjuk, hogy összegyűljenek a gondok.

Hasonló cipőben jár az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorának múlt heti hoteltesztelő párosa, Eszter és Tamás. A házaspár között nem múlt el ugyan a szerelem, de tíz évvel a találkozásuk után, úgy érzik kapcsolatuk nem éppen a legjobb kerékvágásban halad. A fiatalok eltávolodtak egymásól, melyhez sok-sok apró dolog vezetett. Talán a fentebb összegyűjtött pontok némelyike is igaz rájuk. Az elhidegülésben nagy szerepet játszott Eszter másfél éves külföldi tartózkodása, ahova munkája szólította.


Eszter és Tamás tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással egy focimeccsen. Az egyazon csapatnak történő szurkolás hamar meghozta a szimpátiát. Na persze, nem csak emiatt hívta el Tomi Esztert egy, majd több randira. Kapcsolatuk később komolyabbra fordult, az összeköltözést, eljegyzés, majd házasság követte. Hét évvel ezelőtt pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Luca is. Ha kíváncsi vagy rá, hogy a házaspárnak sikerült-e újra közel kerülnie egymáshoz és kíváncsian vártad már a balatoni régió két újabb versenyben induló szállodáját, és nem láttad a múlt heti adást, akkor mindenképpen nézd vissza AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját az RTL Most!-on.

Voksolj az Balaton régió két újabb indulójának valamelyikére!

A hétvégén Eszterék ezt a két hotelt próbálták ki, melyek valamelyikére most te is leadhatod a voksodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán.

Hotel Wellamarin****
A szálloda a Balaton déli partján, az egyik legkedveltebb üdülőváros, Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el. A hotel ablakaiból az északi part és a Tihanyi- félsziget, valamint a bencés apátság is teljesen kirajzolódik, páratlan panorámával. A négycsillagos wellness szálloda épülete és belső terei a Feng shui elve szerint kerültek berendezésre. Az ősi keleti bölcsesség évszázados tudománya szerint egyes elemek, mint a föld, a fém a víz a fa és a tűz jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, melyek eredményeként a szálloda belső terében a vendégek a nyugalmat és a harmóniát tapasztalhatják meg. A wellness szálloda gyerek-, és környezetbarát, a hotelbe érkezőknek szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetősége. A tágas wellness részleghez, szauna, jégbarlang, masszázskezelések és fedett medence is tartozik. Az autóval érkező vendégek, egy zárt sorompós parkolóban egész nyaralásuk alatt biztonságban tudhatják majd gépkocsijukat. S, ha szereted a finom házi péksüteményeket, lekvárokat, mézeket akkor ne felejtsd el őket megkóstolni reggel.
További részletek: ITT 

 
Oliva Hotel & Étterem
A hotel Veszprém történelmi városrészén, közvetlenül a centrumban, nyugodt környezetben, a veszprémi vártól pár perc sétára található. A hely a nevét a mediterrán konyha egyik jellegzetes zöldségéről, az olíváról kapta. Talán nem is véletlen, hiszen az étterem, annak konyhája, a később megépült hotel belső terei és építészeti megoldásai is a meditterániumot idézi. A szálloda szobáinak zegzugos elhelyezkedése, színvilága, kacskaringós lépcsői olyan érzést adnak a vendégeknek, mintha az ember egy kis labirintusban járkálna. Az Oliva művészek találkozóhelye, élő zenés estek otthona, és a meditterán konyha szerelmeseinek fellegvára. Az étlapon a grillételek mellett hagyományos magyar, de japán, mexikói, olasz ételek is fellelhetőek, melyhez a legjobb hazai pincészetek válogatott borainak tárháza áll a rendelkezésetekre. A pihenésre pedig kiváló helyszín lehet az épület teraszán elhelyezett jakuzzi, a szauna, és a masszázskezelők, ahol kellemesen ellazulhattok egy fárasztó nap után.
További részletek: ITT 


 
Szavazz és nyerj wellness hétvégét ezen a héten is!

Voksodat továbbra is AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Fontos, hogy arra a hotelre szavazz, ahol Te is szívesen eltöltenél egy wellness hétvégét, hiszen ha szerencsés vagy, akkor ez meg is történhet! A legszerencsésebbek ugyanis ajándék wellness hétvégét nyernek minden héten, abba a hotelbe, ahová szavazatukat leadták. Érdemes hétről hétre szavazni, hiszen ez növeli az esélyedet arra, hogy az évad végén megnyerd a főnyereményt, azaz jövőre egy teljes hetet tölthess el a 2018-as AZ ÉV HOTELÉBEN.

Vasárnap folytatódik a nagy hotel show az RTL Klub-on 11:35 kor abalatoni régióban

A hét utolsó napján Pataki Zita, műsorvezető és tesztelői egy ötfős család újabb balatoni hoteleket tesztelnek majd. Először a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ot (link: https://hotelmarinaport.hu/) majd a balatonfüredi Hotel Füred**** Spa & Conference-t (link: https://www.hotelfured.hu/) próbálja ki a Tóth család. Balázs, Rita és a gyerekek az idei évben sajnos nem tudtak eljutni a Balatonra, mert a tervezett időpontban az időjárás soha nem volt kegyes hozzájuk. Vajon milyen élményekkel gazdagodik majd az őszi mini nyaraláson a Balaton mellett a család? Mit szólnak a magyar tenger őszi arcához, és hogy tetszik majd nekik a két balatoni szálloda? Ha Te is kíváncsi vagy rá, akkor nézd AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját, ami egyben a Balaton régió utolsó két induló hotelét mutatja be, vasárnap 11:35-kor az RTL Klub-on.


 
Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért
versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak. 
 
[ 2319 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x