Jupiter, a világ első food truck-ja, amit csak fogyatékkal...
hirdetés
Címlap / Ajánló / Jupiter, a világ első food truck-ja, amit csak fogyatékkal élők üzemeltethetnek

>

Jupiter, a világ első food truck-ja, amit csak fogyatékkal élők üzemeltethetnek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola közös társadalmi vállalkozást hozott létre, hogy fogyatékkal élő embertársaink is megvalósíthassák álmaikat. Jakab Zoli, Katona Márk, Matyi Józsi és a Virág testvérek barátaikkal együtt arra készülnek, hogy elindíthassák a világ első olyan food truck-ját, amit kizárólag fogyatékos emberek üzemeltethetnek. Ez a Jupiter!  


Rendezvénynaptár
A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola együtt találta ki, hogy olyan embereknek adhassanak munkát és egy jól működő szolgáltatást, akik noha fogyatékossággal élnek, de annál szorgalmasabban tevékenykednének a food truck működtetésében.

Céljuk az állami támogatásoktól független piaci alapú üzemeltetés elérése. Ahhoz, hogy elindulhasson a kezdeményezés, 15 000 000 forintra van szükségük, eddig 9 137 000 forint adomány gyűlt össze.

A lelkes fiatalok a legfinomabb szendvicseket készítik majd fesztiválról fesztiválra járva, ahol együtt szórakozhatnak a közönséggel. Az alapítvány és az étteremhálózat segíti őket céljaik megvalósításában. Közös szándékuk, hogy a társadalmi vállalkozás rendben menjen, stabil munkát adjon fogyatékos embereknek, fenntarthatóan működjön, nem mellesleg pedig a világ legfinomabb ételeit kínálja a vendégeknek.

A cél az, hogy jövőre már a legnagyobb fesztiválokon is részt vehessen a Jupiter és csapata.

Pordán Ákos, az alapítvány ügyvezető igazgatójanagyon fontosnak tartja ezt a kezdeményezést: - Az idén 25 éves KézenFogva Alapítvány büszkén áll a fiatalok kezdeményezése mellé. Megtiszteltetés, hogy a Fruccola étteremhálózattal dolgozhatunk együtt álmaik megvalósításán.
  
 
[ 1280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x