Ilyen Agykontroll tanfolyamra nem sűrűn jutsz el!
Címlap / Ajánló / Ilyen Agykontroll tanfolyamra nem sűrűn jutsz el!

>

Ilyen Agykontroll tanfolyamra nem sűrűn jutsz el!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

A legendás duó, Dr. Kígyós Éva pszichológus, és Domján Gábor, a hazai Agykontroll atyja együtt tartanak tanfolyamot. Ha már voltál, ismételj, ha még nem, akkor most érdemes belevágni! Az évtizedek óta népszerű kurzus minden ezoterikus képességet felszabadító, életre szóló élményt jelentő, és ki tudja, hogy ŐK mikor lépnek újra színpdra együtt ...  

 

 Tudod a helyes választ a kérdésre: - Hogy vagy? 


Ha azt felelnéd, hogy köszönöm jól, akkor nem tudsz semmit. Sajnálom! Ahhoz, hogy megértsd, tanulnod kell! 
Semmit nem tudsz az elme erejéről, arról, hogy te is TISZTÁNLÁTÓ vagy, sőt vannak gyógyítói képességeid is. Ezekre mind rábukkanhatsz az Agykontroll tanfolyamon. A régi, legendás, "A Domjánok" által vezetett Agykontroll csoportok fantasztikus hangulatát élheted át újra. Laci sajnos beteg, de Gábor kötélnek állt és Kígyós Évával, a régi baráttal most újra színpadra áll. 
Azok, akik már régen jártak ismétlő foglalkozáson, most azonnal lecsaphatnak a lehetőségre, mert mi is lehetne kellemesebb program karácsony előtt, mint az Advent idején lelkünk minden erejét felszabadítani? 

Azok, akik pedig még nem voltak, de sokat hallottak a kilencvenes évek fantasztikus hangulatú tanfolyamairól, amit Magyarország lakosságának jelentős része elvégzett, nekik itt van a vissza nem térő alkalom.

Te tudtad, hogy Domján Gábor eredetileg lelkésznek tanult, de sokkal több embernek hirdetett egy felszabadító igét, mint lelkészként tehette volna? 
Tudtad, hogy csodás a hangja és fantasztikusan gitározik, könyveket fordít és megszámlálhatatlanul sok unokájával játszik szabadidejében? 

Te tudtad, hogy Dr. Kígyós Éva egyik legszebb "életműve" nem más, mint az a Szalay Ádám, akit a tévéből és motivációs tréningjeiről, sőt a Lélekpillangó kiadványaiból is megismerhettél? 

Ha kipróbálnád, milyen lehetőségek rejtőznek benned, biztos szeretnél lenni abban, hogy sokkal több vagy, mint pár kiló hús egy csontos vázon, akkor kattints át a Facebook eseményre és jelezd, hogy ott leszel! 
 
 
[ 795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x