Vasárnapig szavazhatsz AZ ÉV HOTELE 2018. legjobb szállodájára...
Címlap / Ajánló / Vasárnapig szavazhatsz AZ ÉV HOTELE 2018. legjobb szállodájára

>

Vasárnapig szavazhatsz AZ ÉV HOTELE 2018. legjobb szállodájára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

AZ ÉV HOTELE 2018. döntő szavazásának első hetében rengeteg szavazat érkezett a szállodákra. Azonban a verseny még nem ért véget, hiszen január 20-ig 12:00-ig, ha még nem tetted volna meg, akkor leadhatod voksodat.  

 

Egyrészt, hogy változtass a jelenlegi álláson, másrészt, hogy megadd az esélyt magadnak a győzelemre, hiszen a fődíj, az egyhetes pihenés AZ ÉV HOTELE 2018. címet elnyert szállodában, akár a tiéd is lehet, ha voksolsz. De ha szavazol, akkor a fődíj mellett megnyerheted a hat darab, döntős hotelébe kisorsolt wellness hétvégét is.

Január 20-án zárul le a végső szavazás

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntője január első hétvégéjén kezdődött. A két héten át tartó megmérettetés a tavalyi hét hónapban az ország különböző régióiban legjobbnak választott szállodák között zajlik. A hét legjobb közül egyre Te is szavazhatsz január 20-án délig. Január 6-án láthattátok 2018. nyári három hónapjának győztes hoteleit. Múlt vasárnap pedig a további négy régió nyertes szállodái mutatkoztak be újra az RTL Klub-on. Ha épp lemaradtál a múlt heti adásról, vagy az előzőről, akkor érdemes lesz visszanézned azokat az RTLMost!-on, hogy könnyebben tudj dönteni.

Pihenj Te egy hétig ingyen AZ ÉV HOTELE 2018. címet elnyert szállodájában

Voksodat akár már most is leadhatod AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán. A szavazás végeredménye a 2019. január 27-i adásban derül ki, ekkor tudhatjátok meg azt is, hogy ki lett az a szerencsés nyertes, aki elviheti a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2018. díjat elnyert szállodába.

Íme a szállodák, amelyeknek tavaly már bizalmat szavaztatok, ők kerültek a hét legjobb közé. Voksolj a kedvencedre január 20-án délig:


1. Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen
További részletek: ITT 


 
2. Kis-Balaton környéke: Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel, Zalakaros
További részletek: ITT  
3. Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****superior, Miskolc-Lillafüred
További információk: ITT 


 

4. Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior, Sárvár
További információ: ITT 


 
5. Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred
További részletek: ITT 


 
6. Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal
További információk: ITT 


 
7. Budapest környéke régió: Hotel Silvanus****, Visegrád
További információk: ITT 


 
Vasárnap egy budapesti szállodát ismerhettek meg versenyen kívül

AZ ÉV HOTELE 2018. szavazás most vasárnap délben véget ér, de mielőtt kiderülne, hogy melyik szálloda nyerte el AZ ÉV HOTELE címet még következzen egy budapesti különkiadás, melyben bemutatásra kerül egy frissen felújított budapesti hotel is, egy fiatal házaspár segítségével.


Veronika és Dénes egy kis faluban, sőt konkrétan egy utcában nőttek fel. Mégis az élet úgy hozta, hogy csak később, felnőttkorban találtak egymásra. Öt évvel ezelőtt kezdtek el találkozgatni, akkor vették észre, hogy rengeteg közös van bennük és sokkal jobban vonzódnak egymáshoz, mint gondolták. Két éve megtörtént a lánykérés, azóta házasok. A hétvégére elsősorban azért érkeztek, hogy felfedezzék Budapestet és megoldást találjanak a köztük lévő problémára. Ha érdekel, hogy mit érdemes megnézni Budapesten illetve kíváncsi vagy a versenyen kívüli fővárosi szálloda, a The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels****-re, akkor nézd meg AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját vasárnap 10:50-kor az RTL Klub-on.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodába.


 
 
[ 852 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x