HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-21
Címlap / Ajánló / Pénteken szomorú férifak mosolya és Miss Hanoi

Pénteken szomorú férifak mosolya és Miss Hanoi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-21

Pénteken a Szomorú férfiak mosolya és a Miss Hanoi című film szerepel a Cseh Filmkarnevál műsorán. A vetítések a Toldi moziban lesznek.  

 

Dan Svátek komédiájának középpontjában a napjainkban is örök problémát jelentő alkoholfüggőség áll.

A Szomorú férfiak mosolya olyan sikeres férfiak történetét tárja elénk, akik a pohár sűrű emelgetésével az élet legmélyebb bugyraiba süllyedtek. Olyan mélyre, ahonnan már csak felfelé vezet út. Az alkohol elleni harc közben Josef olyan emberekkel találkozik, mint az egykori válogatott biatlonista, aki részt vett a világ egyik legnehezebb versenyén, az Ironmanen, vagy Milan, a zseniális tanár és hivatalnok, aki viszont abban hisz, hogy a világűr küldötte. Van, akit elárult a felesége, van, aki német melegpornóban játszott, és ott van Tomáš is, aki túl messzire ment a mostohalányával ápolt kapcsolatban. A függőségből már nincs kiút, az alkoholt csak más függőséggel lehet helyettesíteni. Mondjuk egy maratonfutással…?A film este negyed 7-kor kezdődik a Toldi moziban (Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38, 1054) a Staropramen támogatásával.

A Miss Hanoi bűnügyi történet, egy gyilkosságot dolgoz fel. Zdeněk Viktora filmje szlovák művészek közreműködésével készült.

Az észak-csehországi Varnsdorf városában Kříž rendőrkapitány egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hamarosan kiderül, hogy a szálak a helyi vietnámi közösségbe vezetnek. Valaki azonban igyekezett eltitkolni az eredeti indítékot. Abban, hogy beleláthasson az üzleti érdekek és klánok mozgatta hierarchikus világba, az első vietnámi származású cseh rendőrnő lesz a segítségére. Az ellentmondásos páros – a fiatal, saját elképzelései szerint élő emancipált nő, és az idősödő, szarkasztikus nyomozó, akinek a munkája az élete – nem csak a bűntény titkaira derít fényt, hanem az egymás megismeréséhez és elismeréséhez vezető utat is keresik. De mindketten sorsdöntő elhatározás előtt állnak: a szigorú családi hagyományok tiszteletét vagy az igazságot válasszák.A film este 8-kor kezdődik a Toldi moziban (Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38, 1054) a Staropramen támogatásával.
A film után vendégünk lesz Zdeněk Viktora rendező és producer, valamint Ha Thanh Špetlíková színésznő.

 
 
[ 558 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x